brt2pp napisał(a):
btw. co oznacza "cg heroses" , spotkałem się z tym określeniem parę razy ale nigdy tego nie rozszyfrowałem
Lamę, nooba, który Carla Gustava używa jak broń podstawową tak jak by karabinku z tłumikiem eng nie miał. Człowiek, który marnie posługuje się inną bronią. Strzela do piechoty, choć to broń przeciwpancerna. Jak pojawi się czołg ucieka w inne miejsce kampić i kontynuować ostrzał w stronę piechoty. Taki w starciu bezpośrednim strzeli Ci w łeb, zazwyczaj kampi w jednym miejscu dostając paczkę z ammo od szturmowca i zaczyna się prawdziwa kanonada. Jak się zbierze takich więcej to istna grzyb atomowy na mapie się robi.
A tu takie coś na poprawę humoru:
Battlefield Bad Company 2 1. Biega tylko z Carl Gustavem, odpalając go wszędzie, gdzie pojawi się przeciwnik;
Najczęściej w budynkach, przy czym wysadza połowę swojej drużyny;
2. Nigdy nie gra na serverach hardcore "bo dostałem 2 razy i mnie zabiło";
3. Po rozpoczęciu mapy biegnie do śmigłowca, gdy już go zdobędzie przelatuje 10 metrów w tył;
Zabijając przy tym połowę swojej drużny;
4. Strzela do ludzi z tracera, myśląc że to pistolet laserowy, po czym spamuje na chacie "NO PSZECIESZ GO TRAFIŁEM";
5. Celując w głowę z karabinu snajperskiego nigdy nie trafia headshota po czym spamuje na chacie,
Gdy ktoś mu powie o grawitacji, zacznie wyzywać wszystkich od noobów itp "BO W CSIE TAK NIE MA";
6. Kampi w krzakach przez całą rundę w jednym miejscu, po czym ma 2 zabójstwa i 20 zgonów, wyzywając wszystkich od cheaterów;
7. Kilka sekund po wejściu na server widzi napis "You have been banned by PunkbusterTM - AIMBOT" po czym spamując fora, że chciał tylko przetestować czeaty;
8. Bierze czołg, dojeżdża w okolicę objecta i go porzuca, przez co przeciwnicy otrzymują prezent w postaci owego pojazdu;
9. Nigdy nie bierze ulepszeń/specjalizacji, co owocuje kolejnym spamem na chacie "NO PSZECIESZ WALNOLEM GO 5 RAZY A ON 2 I MNIE ZABIL CHEAT !";
10. Kiedy gra medykiem, to biega i reanimuje każdego nawet po 10 razy, nie patrząc na to, że reanimowany gracz ginie 3 sekundy po tym. Bo "TO JEST 50 EKSPA";
11. Grając szturmowcem, chowa się w najróżniejszych miejscach, rzuca pod siebie ammopacka i napierdziela z granatnika we wszystkie strony;
Nie patrząc czy zabija wrogów czy sojuszników;
12. W trybie gorączki, grając po stronie broniących, najpierw próbuje rozbroić ładunek, ginąc przy tym za każdym razem od osoby, która ten ładunek podłożyła;
13. Nigdy nie korzysta z min przeciwpancernych uważa, że lepiej walić z gustava, nie zważając na to, że w czasie w którym on musi go przeładować, to przeciwnik zdąży naprawić dany pojazd;
14. Nie wie jak rzucić granat;
15. Zasiada za sterami UAV'a, unosi się ok. 5 metrów nad ziemie i go porzuca, bo "CZOŁK SIE ZRESPIL";
16. Przed patchem nie rozstawał się z M60, po patchu przeklina tą broń, że najgorsza i dla noobów, bo tak piszą na forach;
17. Próbuje zabijać ludzi na spadochronach ze strzelby;
18. Na popularnych serverach 32 slotowych, zakładają z kolegą(bądź sam) drużynę, po czym zakładają kłódkę(Bo nie chce/my noobow w drużynie) na koniec rundy zamykając tabele;
19. Zamiast wykonywać zadania, niszczy wszystkie budynki na mapie, bo "TO JEST FAJNE";