Teraz jest 27 lis 2024, 13:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 wrz 2010, 12:10 
Moderator forum

Słabe, jak większość poprzednich.

Wysilił byś się trochę a nie wklejasz co pierwsze wyskoczy w Googlu :) ...

PostNapisane: 12 wrz 2010, 12:48 

nadro napisał(a):
...

Podoba mi sie, ze wyciagasz brudy na publiczne forum. Chcesz ciagnac temat, to prosze bardzo. Sam deklarowales, ze juz starczy tego halasu o "nic".

Najbardziej mi sie podoba format Twojego zgloszenia do Team Poland 2. Skad wiem? Czego mozna bylo sie spodziewac po szybkiej rezygnacji po jedynym sparingu na jakim sie bylo od ostatnich 2 miesiecy? W tym sparingu taktyka od axis sie sprawdzila, tylko gdybys sie nieopierdzielal w "pozyczonym" tygrysie od Huntera to wynik bylby lepszy.

Twoja uwaga byla tak zalosna. Gdybys przyszedl punktualnie to bys wiedzial dlaczego tak gramy. Taktyka byla juz wprowadzona podczas meczu, ktory mial miejsce 4 dni wczesniej. Pewnie, ze nie pamietasz bo wpadles tylko na moment. Starales sie "wyzebrac" kilku wolnych zawodnikow na sparing PTSu. Gdyby byli wolni ludzie to by pewnie z Wami zagrali.

Co do taktyki, to nie pisz bzdur. Nikt Ci nie kazal od allied byc na polnocy. Z poczatku dostales ostatnie wolne zadanie. (Byles na miescie i wysadzales na dach Ala) Pozniej i tak kreciles sie przy wschodzie. Od axis rowniez nie miales byc pod sama flaga poludnie.(Miales podjechac wspolnie z naszym tigerem od poludnia. Tak to jest jak sie cos uogolnia)

Dlaczego na starcie nie dostales ciezkiego czolgu? Byl sparing wczesniej na ktorym ustalilem juz jak to bedziemy grac(axis/ wstepne allied). Kazdy dostal przydzial i tego mial sie trzymac. Z reszta, jakie Ty masz ogranie na CQ? (czekam na uzasadnienie z Tank Laddera.. o tak). Mnie sie jednak zdaje, ze to Hunter oraz Myshaq ktorzy troche dluzej graja w BFa, maja wieksze doswiadczenie.

Jezeli nie potrafisz przebolec jazdy w lekkim czolgu to radze zmienic gre. Bo chyba jeszcze nie doszedles do tego, ze lekkie strzelaja szybciej i mozna nimi robic wiecej unikow? Zreszta co ja bede uczyl mistrza grac. W koncu 1 miejsce w tank ladderku jest. To co ja moge wiedziec?

Super, ze sie wywyzszasz wsrod innych graczy TP, nawet grajac na Mac'u. Szkoda, ze nikogo tutaj to nie obchodzi.

No fajnie, ze poludnie byloby Twierdza, szczegolnie, ze Nadro by gral! Nadro nie gra, jest lipa! Takie pieprzenie z Twojej strony jest nudne. Chwytasz sie byle argumentu, zeby cos naskrobac.
Na strone allied prosze Cie nie narzekaj. Od axis jakos mogles pare razy "zajechac". Od allied juz lepiej strzelic focha, bo co tam. Najlepiej sie ograniczyc i byc zlym na dowodzacego bo po cholere grac dla Teamu?

Gra Nadro, a nie Team Poland. To Nadro jest gwiazda, dla ktorej robi sie ustepstwa. To Nadro bedzie prowadzil team na aberdeen. Jednym slowem - ZALOSNE.

Zrobili sobie zart z Nadra! O ja Cie, to chyba jeszcze nie wyczailes, ze najwiekszym zartem bylo wziecie Cie do Team Poland (1).
Odszedles? To ja powinienem Cie wywalic po tym sparingu z GUN na ktory przyszedles. Szczegolnie, ze juz wtedy byl temat na forum o "skladzie" .

Doskonale wiem o co pytales, poniewaz juz o 20:00 oczekiwalem czolgistow PTS na TeamSpeak'u (Zludnie) . Wiesz dlaczego? Poniewaz gralismy Wasze ukochane Aberdeen. Jednak co sie okazalo, gracze PTSu (poza Alem) siedzieli u siebie na servie! Co Wy takiego cwiczycie, skoro rozgrywki klanowe sa wstrzymane? Zapomnialem.. organizujecie cos na zime. Pamietajcie, zeby dac wpis w regulaminie, ze zadna niemiecka druzyna nie moze tego wygrac bo wtedy nici z wygranej Cupa!

nadro napisał(a):
To tak w skrócie dlaczego nie gram zarówno w TPI i TPII.

Przynajmniej zagrasz na swoich zasadach Nations Cupa. Jest sie z czego cieszyc.

Bym zapomnial: Jak sie postaracie (POL.4F) i zajmiecie ostatnie miejsce w grupie, to spotkamy sie w 1/8. Powodzenia, bo zadanie moze byc trudne.

ps. Jeszcze raz uzyjesz w obrazliwy sposob nick zawodnika SPQR to skonczysz swoje pajacowanie. Taki swietny jestes? Za kogo Ty sie uwazasz? Tak zapomnialem - byla "niedoszla" gwiazda aberdeen TP.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 13:19 

A mnie obrazki Tina smiesza sa bardzo trafnie dobrane do zaistnialej sytuacji ale na pewno takimi postami Tinowi wchodze do dupy i w ogole ;/

Titus jeden z najlepszych infanterow Europy jak pilnowal hq na stalingradzie jakos nie mial do nikogo pretensji a swoje zadanie wykonywal w 100% perfekcyjnie bo hq nie stracilismy ale to bylo stare SPQR to nie bylo zlego Mace'a shame on me ;<

PostNapisane: 12 wrz 2010, 14:07 

O widzę, że wielki dowódca poczuł się urażony :D Nie zapominaj, że zwycięstwo Axis było po części moją zasługą kiedy Wy się obijaliście i staliście za miastem (większość z Was nie potrafi trafiać z nad wschodu do miasta, więc śmiało mogę powiedzieć, że było to obijanie), ja zjechałem na tyły wroga padły wtedy 3 shermany + M10 Cobolta. Mało? Miasto zostało oczyszczone, a my wzięliśmy flagę. Powiesz, że obijałem się jak grałem tygrysem? Dobre żarty :D To że nie fragowałem nie znaczy, że się obijałem bo niemal każdy czołg który się pojawił wtedy w mieście dostawał hita i się wycofywał, miasto nie padło więc w czym masz problem? Swoje w tygrysie rozegrałem i bardzo dobrze wiem jak wykorzystać jego potencjał, więc ktoś taki jak Ty nie będzie mi prawił, czy grałem dobrze czy nie bo sorki, ale lepiej wiem co w danej sytuacji tym czołgiem dało się zrobić. Po stronie Allied gdy zostałem zostałem razem z resztą zespołu co się stało? 3 minuty i nie ma naszych ciężkich czołgów, a po chwili jestem sam na wschodzie. Sorry, ale tak to wyglądało dlatego nie wciskaj mi bzdur, że grałem słabo :] A że powinieneś mnie wywalić? Możliwe, bo nie jestem graczem SPQR. Wiesz co jesteś strasznie dziecinny uważasz, że skoro w Tank Ladderze np. na mapie TL_Aberdeen potrafimy dobrze trafiać (o czym sam się już przekonałeś 2 razy w oficjalnych meczach), to już na zwykłym Aberdeen nie? Twoje argumenty są żałosne :D Ogranie w CQ? Człowieku nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo to Ty się wywyższać jakim to świetnym dowódco jesteś. A o północy po stronie Allied to może powinieneś brać leki na pamięć? Ale cóż o tym, że znalazł się ktoś potrafiący powiedzieć "NIE" wielkiemu rządcy to już trzeba zapomnieć. Śmiejesz się z naszego teamu ok, zobaczymy jak Wy się zaprezentujecie w końcu byliście w pierwszej 4 podczas losowania i rozegraliście masę sparingów. Życzę powodzenia w meczu z Niemcami, Szwedami, Holendrami, czy Austriakami bo będziecie jego strasznie potrzebowali zadufany w sobie królu BF'a... A z tego co pamiętam to jedynie Aber kiedy dowodził Artih wyszło ok, rozgromiliśmy wtedy klan NH po obu stronach, co było później? Porażki z pierwszym lepszym zespołem... Rządź tak dalej, a zdobędziesz złoto w NC ;)

PS. Nie wyjeżdżaj teraz z groźbami za jakieś nicki bo to forum nie jest Twoim publicznym folwarkiem. Kilka postów wyżej prosiłem Strzelca, żeby wyrażał się chociaż z odrobiną szacunku do nazwy naszego teamu, ale on miał to najzwyczajniej w d.... . Tak, więc swoje prośby o nicki graczy SPQR trzymaj teraz dla siebie i swoich pupili.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 14:48 

Kurcze Nadro, przez dwa posty piszesz jaki to jesteś fajny i jak to Mace zmarnował Twój potencjał posyłając Cię na obronę flagi zaś chwilę później nazywasz go zadufanym królem BF'a. Coś mi tu nie gra. Mace nigdzie nie napisał jaki to jest niezwykły zaś Ty owszem, i to wiele razy.
Zaraz pewnie Artih wyskoczy po raz kolejny z jakimś wchodzeniem w dupę czy coś. Szkoda, że są to słowa przywódcy klanu, który jest za kurtynami nazywany Artih1939. To Was rozpiera duma i okazujecie to na każdym kroku. Moim zdaniem pomysł z zawieszeniem broni i współpracą na czas NC zawiódł z Waszej winy, byliście zbyt dumni żeby się dostosować do warunków panujących w drużynie, jakoś pozostałym ludziom się to udało. Trzecia drużyna to trafiony pomysł, nie potraficie się pogodzić z pozostałymi - grajcie sami. Problem polega na tym, że czym więcej burd w stylu PTS kontra reszta świata tym ludzie mniej chętnie będą patrzyć na polską flagę przy nazwie Waszej drużyny.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 14:53 

nadro napisał(a):
PS. Nie wyjeżdżaj teraz z groźbami za jakieś nicki bo to forum nie jest Twoim publicznym folwarkiem. Kilka postów wyżej prosiłem Strzelca, żeby wyrażał się chociaż z odrobiną szacunku do nazwy naszego teamu, ale on miał to najzwyczajniej w d.... . Tak, więc swoje prośby o nicki graczy SPQR trzymaj teraz dla siebie i swoich pupili.

Forum publiczne które jest non stop czyszczone przez moderatorów i pseudo-moderatorów gdy komuś nie pasują posty innej osoby :lol:

p.s. Tin dzięki za nową tapetę na pulpit :lol:

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:01 

Artih napisał(a):
No tak - zapomniałem - Mace Wszechmogący :lol:

Ale jednego mogę pogratulować - pijaru, który wokół siebie robi.
Jak widać juz nie tylko gracze SPQR włażą mu w d... bez masła...

Ja Tobie pogratuluje nieudolnosci w tym co robisz. 6 lat gry i bez progresu? Powiesz, ze to przez brak pilotow, a ja powiem, ze to przez Twoja durna arogancje. Widzisz, tak sie sklada, ze ja potrafie prowadzic normalny dialog z kazdym graczem. Co wiecej, szanuje ludzi w grze, nie wyjezdzam z tekstami Twojego pokroju. Moze to byc dziwne bo to wlasnie ja jestem ten mlody, od ktorego ludzie spodziewaja sie szczeniackiego zachowania. Owszem ja moge zachowywac sie jak Ty, tylko po co? Zeby miec samych wrogow? Zamykanie sie w kokonie PTSu jest doskonale, bo masz wylacznosc na to co robisz. Cierpisz na brak popularnosci wsrod graczy polskiej sceny?

nadro napisał(a):
...

Ja poczulem sie urazony? Chyba wywolany przez gwiazdorow polskiej sceny! Bardzo rzadko zabieram glos na publicznym forum, poniewaz nie ma takiej potrzeby. W ciemno zakladam, ze polowa postow Artiha to wylane zale. Twoje z reszta tez.

Tak w ogole to nie placzemy na forum! Macie Wlasna szopke na takie miejsce. Jestes tak zajebisty, ze to sie w normach BFa nie miesci! Kogo obchodzi jak rozwaliles niemcow w tamtym sparingu, skoro miales NAS w dupie? Powinienes napisac o tym ksiazke, bo to naprawde rusza cala scene.

Wielka strata dla SPQR, ze taki zawodnik jak Ty nigdy, nie bedzie w stanie z nami grac. Zaraz ide pod pociag.

Piszesz co raz wieksze glupoty i co raz trudniej mi na to odpisywac. Wiesz dlaczego?

nadro napisał(a):
Człowieku nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo to Ty się wywyższać jakim to świetnym dowódco jesteś

Ja nie musze z siebie robic nie wiadomo kogo. Przed nikim sie nie wywyzszam bo nie ma naprawde przed kim.

nadro napisał(a):
zadufany w sobie królu BF'a..

Dzieki! Nikt nigdy mnie nie docenil, dzieki za cieple slowa gwiazdo!

nadro napisał(a):
A z tego co pamiętam to jedynie Aber kiedy dowodził Artih wyszło ok, rozgromiliśmy wtedy klan NH po obu stronach, co było później? Porażki z pierwszym lepszym zespołem...

Tak to byl swietny sparing, gdzie NH nie moglo nic zrobic. Bylo widac, ze nie maja pomyslu na gre 10v10, szczegolnie ze ledwo zebrali sklad. Ale pewnie, to Artih jest ojcem tego pamietnego i wielce wspominanego sukcesu. To byl jedyny udany sparing z graczami PTS, poniewaz nie bylo zadnego fochowania o brak miejsca w grze. Wiesz, ze nawet gracze SPQR nie robili "szopki"? Coz za brak manier ze strony moich graczy!

"A z tego co pamiętam to jedynie Aber.." jedyny sparing na jakim grales(nie liczac tego z GUN), to sie nie dziwie, ze pamietasz.

Zloto w NC jest poza naszym zasiegiem na obecna chwile. Mamy jednak czas, zeby sie poprawic - zobaczymy. Nigdy nic nie wiadomo.

ps. W szkole nie nauczyli Cie robic akapitow? Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie. Nawet nie wiesz jak ciezko sie czyta Twoje wypociny. Chcesz jednak cos zrobic dla reszty, to wcisnij czasem "enter".
ps2. Co sie pojawiles na TSie to bylo slychac zloscliwosc kiedy mowiles o Zipie. Wiesz, nie zwracalem na to uwagi, bo uznalem, ze sobie odpuscisz. Jednak nie, Pan Nadro zapomnial wsrod kogo mowi i o kim.
ps3. Nie zamierzam "skracac smyczy" (swoja droga swietny tekst!) moim zawodnikom. Szczegolnie, ze kazdy z nich widzi jakie posmiewisko tutaj robicie.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:25 

264 napisał(a):
Mace nigdzie nie napisał jaki to jest niezwykły zaś Ty owszem, i to wiele razy.

Naprawdę tego nie widzisz? to przeczytaj jego poprzedni post raz jeszcze, albo dwa :] A np. to co jest?
Cytuj:
No fajnie, ze poludnie byloby Twierdza, szczegolnie, ze Nadro by gral! Nadro nie gra, jest lipa!

Nie będę stał i przyglądał się jak ktoś cwaniakuje na każdym kroku i nie potrafi przyznać się do własnych błędów, które mimo że chyba tego może nie widzi to jednak popełnia.

@Mace
Co do wcześniejszego postu to Mace o grze lekkimi czołgami to nawet nie wspominaj bo w ostatnim sparingu na Afryce nawet nie mogłeś dojechać do połowy drogi między mini bazą Axis a miastem (chyba, że nowu cudownie straciłeś pamięć i nie pamiętasz tego faktu?), bo na drodze stał taki cienias jak Nadro, no ale jak to wielki Mace twierdzi na mapach z TL'a strzela się zupełnie inaczej, czołgi mają inne HP, hitboxy itd, Aberdeen wygrywa się nie czołgami tylko infanterzy z bazooką są kluczem do sukcesu na tej mapie. A prawda jest taka, że w 8v8 jest duża szansa, że jak Ty lamisz to ktoś wykonuje brudną robotę za Ciebie i obraz gry wygląda ciekawiej, gdy jest już mniej osób np. 3v3 to w większym stopniu liczyć musisz na siebie, a jak to u Was wygląda to pokazaliście w TL'u (również na mapach takich jak TL_Aberdeen) przegrywając wszystkie mecze. Brawo :D

NH nie miało pomysłu na grę 10v10 i grali słabo natomiast GUN.BF+masa ringerów już takie pomysły miała? Naprawdę zacznij doceniać innych (w tym momencie wyższość pomysłu na grę na Aber Artiha nad Twoim), a nie dalej grasz nieomylnego... Tak w ogóle to widzę, że skończyły Ci się argumenty, więc zaczynasz rzucać bzdurami niemającymi nic wspólnego z tematem rozmowy. Jeśli czyta Ci się moje posty cieżko to cóż, nie czytaj ich kto Ci karze? Aha i jeszcze jedno Enter nie jest odpowiedzialny za wstawianie akapitów w zdecydowanej większości przypadków, naucz się standardowego mappowania klawiszy na klawiaturze zanim coś powiesz. Akapit, a nowy wiersz to zupełnie 2 różne rzeczy wzorowy uczniu... Wiesz co dyskusja z Tobą to naprawdę strata czasu, żyj dalej w swoim przekonaniu, że nie popełniasz błędów a wszystkie Twoje decyzje były słuszne... 3maj się cwaniaku!

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:46 

No pisz dalej, cala scena sie dowie jak rozwaliles mnie podczas gry. Kazdy chce uslyszec, jak Nadro daje popis.

To powiedz mi dlaczego marudzisz o swoich mozliwosciach w lekkim czolgu? Skoro mnie jedziesz to gdzie jest problem? Moze to ja sie nie lapalem do gry w 1 skladzie. Skoncz ten temat, bo ciagniesz i ciagniesz. Robisz z siebie gwiazde dnia.

Placzesz i placzecz. Moze bys zaczal grac i ogarnal czolg na stalinie. Wiesz, ze tam w ogole mozna z bazy wyjechac? Pewnie nie, bo nie ma tam tygrysa.

Ja juz napisalem co do naszych(SPQR1) przegranych meczach w tank ladderku. Nie wyszlo nam i tyle. Nikt z nas nie robi wielkiego halo bo naprawde nie ma o co. Moze ja powinienem wziac pod lupe wszystkie wystepy PTS w ostatnich latach w meczach CQ? Ale bylby ubaw co? Jednak nie zrobie tego, bo szkoda mojego czasu.

Jednak skusze sie na szybka analize ostatniego sezonu, gdzie musieliscie zrezygnowac z gry! Dlaczego nie graliscie z nami mapy czolgowiej? Dlaczego wybor padl na Bocage? Bo tam sa 2 tigery? Na Aberdeen tez sa 2 tigery. Co wiecej sa tez inne mapy na ktorych ciezki czolg ma duze znaczenie. Miedzy innymi Tobruk i Bulge. Dlaczego nie graliscie zadnej z tych map? Robisz z siebie teraz ofiare losu.

Dobra poprawie sie, za nim Ty to zrobisz. Raz graliscie z TnS w 6 osob aberdeen! O dziwo stalo sie tak, poniewaz kilku Waszych graczy zostalo zbanowanych przez adminow za swiadome uzycie Avatara(ale to zabrzmialo!).
Z tego miejsca chcialbym pozdrowic Krugasa ktory dawal swietny popis na Arcorze, oraz Waszego super rekruta Henia.

Tak moj blad, dwa entery robia akapit.

ps. Dlaczego kazde zlo polskiej sceny musi byc z mojej winy? Albo nawet inaczej. W kazdy temat trzeba mnie wmieszac? Nie rozumiem tego.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:49 

yyyy, to chyba zazdrość się zwie :?

odliczanie do ataku na mnie rozpoczęte. Ale chętnie się coś dowiem o sobie, poza tym że włażę w dupe mace'a

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:55 

Taka mała obserwacja z mojej strony: Gdybyśmy wszyscy potrafili przełknąć tą wewnętrzną dumę i po prostu się dogadać, wystawiony przez nas team byłby niepokonany. Oczywiście w takim teamie nie byłoby miejsca dla mnie, ale kogo to obchodzi? Przecież wygrywają! Każdy chce zobaczyć jak nasi pwnią w NC, ale nie każdy chce coś zrobić w tym kierunku, zwłaszcza jeśli godziłoby to w Ich Interes. Powyższe posty opisują szczegółowo to samo wydarzenie, a różnią się diametralnie - tu widać jak bardzo przeszkadza w komunikacji to, że koledzy postrzegają siebie nawzajem przez pryzmat odpowiednio "tego gwiazdora z PTSu" oraz "tego ważniaka z SPQR". Jestem przekonany, że gdyby zastąpić to zwyczajną relacją "gracz" - "gracz" to nagle zaczęliby się doskonale rozumieć, ale taka zmiana w podejściu byłaby u nas czymś niezwykłym, prawda? Nie obwiniam tu nikogo, a jedynie zauważam jak bardzo szkodzą nam stereotypy.
Nadro, podobnie jak ty, ja też nie potrafiłem znaleźć dla siebie miejsca w Team Poland (a mój skorodowany od czasów e3 skill wcale mi w tym nie pomógł ^^)
Wierzę, że swojego posta z wyjaśnieniem pisałeś w dobrej wierze, ale ludzie u władzy często biorą to do siebie, kiedy ktoś publicznie - choćby pośrednio - zarzuci im brak kompetencji - stąd masz tą wojnę na forum. Moje przeżycia w Team Poland były nie mniej dramatyczne od Twoich, ale ja wolałem po prostu zostawić to za sobą i pójść do innej piaskownicy - tutaj w Internecie jest więcej piasku niż na Saharze, więc starczy dla każdego!
Dlatego też kończę tą dygresję (naprawdę mam nadzieję, że coś wyjaśniłem nikogo przy tym nie rażąc) i wracam do latania Flettnerem po Tampie. Jakby ktoś chciał się przyłączyć, zapraszam w weekend, dokładny czas zbiórki ustalimy w dziale edycja :D

PostNapisane: 12 wrz 2010, 16:12 

Korzystajac z chwili spokoju, chcialbym wszystkich zaprosic na dzisiejsza relacje z meczu Polska 1 vs Ukraina.
Mecz ten odbedzie sie na na mapach Battle of the Bulge i Tobruk. Start relacji przewidziany 20:20-30.
Komentowac beda jasonpaury oraz.. SZYMAS! :D

link: http://tv.bfzone.pl/

PostNapisane: 12 wrz 2010, 16:27 

nadro napisał(a):
264 napisał(a):
Mace nigdzie nie napisał jaki to jest niezwykły zaś Ty owszem, i to wiele razy.

Naprawdę tego nie widzisz? to przeczytaj jego poprzedni post raz jeszcze, albo dwa :] A np. to co jest?
Cytuj:
No fajnie, ze poludnie byloby Twierdza, szczegolnie, ze Nadro by gral! Nadro nie gra, jest lipa!

Przecież w Twoim cytacie Mace nigdzie nie pisze że jest świetnym graczem. Wspaniały przykład. "Co to jest?" To jest ironizowanie Twojej wypowiedzi gdzie piszesz, że dzięki Tobie południe byłoby twierdzą. Przykładów Twojego pisania o swojej niezwykłości chyba nie ma sensu wymieniać.

PostNapisane: 12 wrz 2010, 16:45 

@264
Właśnie o tą ironię z Mace'a strony mi chodziło. Sam widziałeś jak mnie podsumował.

PS. Skoro będzie Szymas na mikro to powinno być ciekawie :D Liczę na jakieś dobre teksty z jego strony, bo tych jemu nie brakuje :D

PostNapisane: 12 wrz 2010, 17:54 

nadro napisał(a):
@264
Właśnie o tą ironię z Mace'a strony mi chodziło. Sam widziałeś jak mnie podsumował.

PS. Skoro będzie Szymas na mikro to powinno być ciekawie :D Liczę na jakieś dobre teksty z jego strony, bo tych jemu nie brakuje :D

a czy ja gdzieś napisałem, że Mace nie ironizuje? Wywaliłeś mi, że nie widzę gdzie Mace pisze jaki jest wspaniały a za przykład tego dałeś jego ironię dotyczącą Twojego przechwalania się. Co ma piernik do wiatraka.

Szymas w roli komentatora to dość odważny pomysł. mogę tylko zachęcić do oglądania relacji ...i polecić ściszenie głośników przed jej rozpoczęciem :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2