nadro napisał(a):
...
Podoba mi sie, ze wyciagasz brudy na publiczne forum. Chcesz ciagnac temat, to prosze bardzo. Sam deklarowales, ze juz starczy tego halasu o "nic".
Najbardziej mi sie podoba format Twojego zgloszenia do Team Poland 2. Skad wiem? Czego mozna bylo sie spodziewac po szybkiej rezygnacji po jedynym sparingu na jakim sie bylo od ostatnich 2 miesiecy? W tym sparingu taktyka od axis sie sprawdzila, tylko gdybys sie nieopierdzielal w "pozyczonym" tygrysie od Huntera to wynik bylby lepszy.
Twoja uwaga byla tak zalosna. Gdybys przyszedl punktualnie to bys wiedzial dlaczego tak gramy. Taktyka byla juz wprowadzona podczas meczu, ktory mial miejsce 4 dni wczesniej. Pewnie, ze nie pamietasz bo wpadles tylko na moment. Starales sie "wyzebrac" kilku wolnych zawodnikow na sparing PTSu. Gdyby byli wolni ludzie to by pewnie z Wami zagrali.
Co do taktyki, to nie pisz bzdur. Nikt Ci nie kazal od allied byc na polnocy. Z poczatku dostales ostatnie wolne zadanie. (Byles na miescie i wysadzales na dach Ala) Pozniej i tak kreciles sie przy wschodzie. Od axis rowniez nie miales byc pod sama flaga poludnie.(Miales podjechac wspolnie z naszym tigerem od poludnia. Tak to jest jak sie cos uogolnia)
Dlaczego na starcie nie dostales ciezkiego czolgu? Byl sparing wczesniej na ktorym ustalilem juz jak to bedziemy grac(axis/ wstepne allied). Kazdy dostal przydzial i tego mial sie trzymac. Z reszta, jakie Ty masz ogranie na CQ? (czekam na uzasadnienie z Tank Laddera.. o tak). Mnie sie jednak zdaje, ze to Hunter oraz Myshaq ktorzy troche dluzej graja w BFa, maja wieksze doswiadczenie.
Jezeli nie potrafisz przebolec jazdy w lekkim czolgu to radze zmienic gre. Bo chyba jeszcze nie doszedles do tego, ze lekkie strzelaja szybciej i mozna nimi robic wiecej unikow? Zreszta co ja bede uczyl mistrza grac. W koncu 1 miejsce w tank ladderku jest. To co ja moge wiedziec?
Super, ze sie wywyzszasz wsrod innych graczy TP, nawet grajac na Mac'u. Szkoda, ze nikogo tutaj to nie obchodzi.
No fajnie, ze poludnie byloby Twierdza, szczegolnie, ze Nadro by gral! Nadro nie gra, jest lipa! Takie pieprzenie z Twojej strony jest nudne. Chwytasz sie byle argumentu, zeby cos naskrobac.
Na strone allied prosze Cie nie narzekaj. Od axis jakos mogles pare razy "zajechac". Od allied juz lepiej strzelic focha, bo co tam. Najlepiej sie ograniczyc i byc zlym na dowodzacego bo po cholere grac dla Teamu?
Gra Nadro, a nie Team Poland. To Nadro jest gwiazda, dla ktorej robi sie ustepstwa. To Nadro bedzie prowadzil team na aberdeen. Jednym slowem - ZALOSNE.
Zrobili sobie zart z Nadra! O ja Cie, to chyba jeszcze nie wyczailes, ze najwiekszym zartem bylo wziecie Cie do Team Poland (1).
Odszedles? To ja powinienem Cie wywalic po tym sparingu z GUN na ktory przyszedles. Szczegolnie, ze juz wtedy byl temat na forum o "skladzie" .
Doskonale wiem o co pytales, poniewaz juz o 20:00 oczekiwalem czolgistow PTS na TeamSpeak'u (Zludnie) . Wiesz dlaczego? Poniewaz gralismy Wasze ukochane Aberdeen. Jednak co sie okazalo, gracze PTSu (poza Alem) siedzieli u siebie na servie! Co Wy takiego cwiczycie, skoro rozgrywki klanowe sa wstrzymane? Zapomnialem.. organizujecie cos na zime. Pamietajcie, zeby dac wpis w regulaminie, ze zadna niemiecka druzyna nie moze tego wygrac bo wtedy nici z wygranej Cupa!
nadro napisał(a):
To tak w skrócie dlaczego nie gram zarówno w TPI i TPII.
Przynajmniej zagrasz na swoich zasadach Nations Cupa. Jest sie z czego cieszyc.
Bym zapomnial: Jak sie postaracie (POL.4F) i zajmiecie ostatnie miejsce w grupie, to spotkamy sie w 1/8. Powodzenia, bo zadanie moze byc trudne.
ps. Jeszcze raz uzyjesz w obrazliwy sposob nick zawodnika SPQR to skonczysz swoje pajacowanie. Taki swietny jestes? Za kogo Ty sie uwazasz? Tak zapomnialem - byla "niedoszla" gwiazda aberdeen TP.