Teraz jest 23 lis 2024, 22:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lis 2010, 18:59 

Z racji że jest temat o MoH to przydałby się też temat o Codzie.
Jak już wspominałem z racji braku odpowiedniego następcy BF2 szukam ukojenia we wszelkich innych tytułach. To też padło w końcu na Black Ops.
Pierwsze zdziwienie. W sklepie gra pojawiła się około 18.00 (akurat wchodziłem do sklepu.) W empiku nie było jej nawet w okolicach 19.00 (Poznań Plaza) Po za tym w pewnym sklepie obok kosztowała 99.00zł gdzie przy cenach z allegro jest naprawdę dziwnym wydarzeniem.
Drugie zdziwienie. Wydanie bardzo biedne... nawet instrukcja jakaś taka skromna.
Trzecie... Programy dla steama produkują chyba jacyś idoci... Żeby nie dało się zainstalować na innej partycji niż na tej na której jest steam...
Czwarte. Oczywiście gra w dniu premiery już się patchowała ale to znamy z BC2...

O samej grze. Na razie napiszę tylko o singlu. Jak przejdę go, to zaraz siadam do multi. W każdym razie interfejs jest bardzo fajnie zrobiony. Misje są podobne to już nam znanych (albo nie). Całkiem sporo broni. Są naprawdę ciekawe pomysły scenariuszowe (więzienie). Spore retrospekcje czasowe. Fabuła dosyć zagmatwana. (nie mówię że to źle) ale po prostu dużo się dzieje.

A ktoś jeszcze kupił? Miał do czynienia?

PostNapisane: 10 lis 2010, 20:05 

Dzis dopiero mam jakiś sensowny transfer z steama...

PostNapisane: 13 lis 2010, 20:14 

CoD jak CoD, najleprze jest na końcu, doszedłem do ok 5000 i poległem. Najbardziej dobijają mnie FIMIKI !!!. Dużo bym dał za możliwość ich wyłączenia, ale to chyba norma nowych gier. FH 07 i FH2 to dla mnie klasyka ! (klimat II wś) Bym zapomniał, jest polski akcent to PM 63 !. Reasumując CoD BO bije CoD MW (to dopiero qpa). Wrażenia z SP.

PostNapisane: 14 lis 2010, 12:44 

Najlepsze pisze się przes SZ nie RZ

PostNapisane: 14 lis 2010, 16:18 

lololololol z polskich akcentów można jeszcze pomalować bron w kamuflaż prl-owski , tylko te crashe :/

PostNapisane: 14 lis 2010, 16:44 

Amin2PL napisał(a):
Wrażenia z SP.

-_- aha

PostNapisane: 14 lis 2010, 23:23 

bagno napisał(a):
lololololol z polskich akcentów można jeszcze pomalować bron w kamuflaż prl-owski , tylko te crashe :/

Masz na myśli kamuflaż tymu deszczyk?

PostNapisane: 15 lis 2010, 19:52 

Kukiełka napisał(a):
Najlepsze pisze się przes SZ nie RZ

Dzięki za czujność.

PostNapisane: 15 lis 2010, 20:17 

Grałem u kumpla na PS, wrażenia z multi pozytywne ;]
Dużo możliwości kamuflażu ;] Pełno dodatków, bonusów. I to jest właśnie CoD!

PostNapisane: 18 lis 2010, 01:04 

To co dzisiaj widziałem przeszło moje najgorsze oczekiwania. Trzech "graczy" się ładnie zgrało i jeden ze snajperką stawał na spocie a 2 i 3 osłaniali jego plecy... i tak przez 3/4 gry. Dodam że to był tryb z bombą. A z racji że nie mam "150" rangi to też nie mam odblokowanych broni skutecznych do ich zlikwidowania. Nie wspomnę o tym że bomba potrzebna do przejścia planszy była brana tylko w ostateczności. (tylko 2 graczy na planszy ją brało w tym ja).

Więc mój początek nie był zbyt udany. Ale nie poddaje się. Będę grał a może kiedyś znajdę przyzwoity serwer.

Po za tym trochę za wolna jest rozgrywka (spowodowane nie za szybkim bieganiem) Po za tym muszę powiedzieć że to całkiem dobra gierka.

PostNapisane: 7 gru 2010, 01:08 

Balcard napisał(a):
Po za tym trochę za wolna jest rozgrywka (spowodowane nie za szybkim bieganiem) Po za tym muszę powiedzieć że to całkiem dobra gierka.

Hmm jeżeli dla ciebie rozgrywka jest za wolna to albo za mało shifta używasz albo gracze (wirtualni oczywiście , chodzi mi o modele żołnierzy) powinni być na niezłym speedzie jeśli wiesz o czym mówie.

Jak dla mnie ta gra
+ Świetna ? Nie nic nie jest świetne , wszystko ma swoje głupie minusy , ale ta gra jest dobra
+ Woah ten klimat , joł....
+Dużo....niczego ? Takie tam bajery jak robienie sobie obrazka (a jednak! Spędziłem 2h myśląc co by tu uknocić z kawałka drewna , gwiazdki i czaszki , a może to nie drewno tylko konar...hmm)
+Bronie dość ciekawe dźwięki mają -> Fajne zdanie nie ? Ta urzekło mnie audio niewiem czemu.
+Tryb kasa , fajna ;d po prostu fajna i to musicie przyznać bo łby utne ;]
+Jak to cod trejarczowy Zombie ! I love them ! Ale tu wiele ludzi ich nie lubi więc ten + to nie +
Dobra, koniec wymyślania powodów na +, lubie tę gre lecz jest jeden kardynalny i karygodny (przynajmniej jaja przy szyi uciąć) minus....
OPTYMALIZACJA GRY pozostawia listę życzeń większą niż do Świętego co z reniferami hasa

Gra ujdzie jest fajna ale oby ten następny patch był patchem a nie fakiem bo tracenie z 90+ fps do 5+/- w momencie strzelania do wroga oraz zwiechy dźwięku w tle to rzecz przez którą ta gra traci wszystko

PostNapisane: 7 gru 2010, 17:08 

Balcard napisał(a):

Kukiełka napisał(a):
Hmm jeżeli dla ciebie rozgrywka jest za wolna to albo za mało shifta używasz albo gracze (wirtualni oczywiście , chodzi mi o modele żołnierzy) powinni być na niezłym speedzie jeśli wiesz o czym mówie.

Kumpel który dużo gra w COD:BO zagrał ostatnio u mnie w MW (czyli poczciwa 4 ;p)
I stwierdził że to jest o wieeele szybsze od BO.
Więc może on też takie odczucie ma

PostNapisane: 8 gru 2010, 15:40 

Dokładnie Sasek. Gram co jakiś czas w MW u brachola. I jest o jakieś 30% szybszy.

PostNapisane: 19 sty 2011, 01:39 

Kukiełka napisał(a):
Balcard napisał(a):

Jak dla mnie ta gra
+ Świetna ? Nie nic nie jest świetne , wszystko ma swoje głupie minusy , ale ta gra jest dobra
+ Woah ten klimat , joł....
+Dużo....niczego ? Takie tam bajery jak robienie sobie obrazka (a jednak! Spędziłem 2h myśląc co by tu uknocić z kawałka drewna , gwiazdki i czaszki , a może to nie drewno tylko konar...hmm)
+Bronie dość ciekawe dźwięki mają -> Fajne zdanie nie ? Ta urzekło mnie audio niewiem czemu.
+Tryb kasa , fajna ;d po prostu fajna i to musicie przyznać bo łby utne ;]
+Jak to cod trejarczowy Zombie ! I love them ! Ale tu wiele ludzi ich nie lubi więc ten + to nie +
Dobra, koniec wymyślania powodów na +, lubie tę gre lecz jest jeden kardynalny i karygodny (przynajmniej jaja przy szyi uciąć) minus....
OPTYMALIZACJA GRY pozostawia listę życzeń większą niż do Świętego co z reniferami hasa

Gra ujdzie jest fajna ale oby ten następny patch był patchem a nie fakiem bo tracenie z 90+ fps do 5+/- w momencie strzelania do wroga oraz zwiechy dźwięku w tle to rzecz przez którą ta gra traci wszystko

1. głosy broni? :D
przysłuchaj się dobrze, każdy brzmi tak samo, tylko w mixerze go mixują :twisted: gdzieś mam filmik jak znajdę to pokażę...
2. jak tu zombies nie lubić... niektórzy tylko grę dla zombów kupują :wink: w tym ja :D

edit: http://www.callofduty.pl/index.php?opti ... Itemid=149
ta daaa

PostNapisane: 21 sty 2011, 13:52 

Zombies FTW!!!! Tylko niestety jestem dość słaby :|.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2