Balcard napisał(a):
Po za tym trochę za wolna jest rozgrywka (spowodowane nie za szybkim bieganiem) Po za tym muszę powiedzieć że to całkiem dobra gierka.
Hmm jeżeli dla ciebie rozgrywka jest za wolna to albo za mało shifta używasz albo gracze (wirtualni oczywiście , chodzi mi o modele żołnierzy) powinni być na niezłym speedzie jeśli wiesz o czym mówie.
Jak dla mnie ta gra
+ Świetna ? Nie nic nie jest świetne , wszystko ma swoje głupie minusy , ale ta gra jest dobra
+ Woah ten klimat , joł....
+Dużo....niczego ? Takie tam bajery jak robienie sobie obrazka (a jednak! Spędziłem 2h myśląc co by tu uknocić z kawałka drewna , gwiazdki i czaszki , a może to nie drewno tylko konar...hmm)
+Bronie dość ciekawe dźwięki mają -> Fajne zdanie nie ? Ta urzekło mnie audio niewiem czemu.
+Tryb kasa , fajna ;d po prostu fajna i to musicie przyznać bo łby utne ;]
+Jak to cod trejarczowy Zombie ! I love them ! Ale tu wiele ludzi ich nie lubi więc ten + to nie +
Dobra, koniec wymyślania powodów na +, lubie tę gre lecz jest jeden kardynalny i karygodny (przynajmniej jaja przy szyi uciąć) minus....
OPTYMALIZACJA GRY pozostawia listę życzeń większą niż do Świętego co z reniferami hasa
Gra ujdzie jest fajna ale oby ten następny patch był patchem a nie fakiem bo tracenie z 90+ fps do 5+/- w momencie strzelania do wroga oraz zwiechy dźwięku w tle to rzecz przez którą ta gra traci wszystko