Teraz jest 15 lis 2024, 04:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2010, 14:36 
Zbanowany

NOWE MAPKI SA SUPER!
Obrazek

edit:
@up
mnie sie zdaje, ze to dlatego (fala 'cheaterow' wywalanie z gry), ze nie wszrscy przed pierwsza gra po zaladowaniu patcha, odswiezyli PB, tak jak radzi dice :D

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:43 

brickerborg - viewtopic.php?f=106&t=36121
tutaj rozwijaj dalej swoje wypowiedzi i proponuję tutaj już nie robić off topa na temat banów.

Ew, poczytaj http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... going.html

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:46 
Moderator forum

brickerborg napisał(a):
hmmm... sokar44 zapieklo... do zywego...
a wiec celem wyjasnienia :
jestem z rocznika 1978, jestem zawodowym kierowca w przewozach osobowych na trasie miedzynarodowej ,pracuje od piatku rano do poniedzialku wieczorem, w czasie wolnym leze bykiem i pukam w gierki, dotychczas gralem w wyscigi (z racji zawodu), symulatory kosmiczne (kocham kosmos) i to od czasu Priveteer'a wiekszosci graczy BF niebylo jeszcze na tym swiecie, i serie Battlestation (pasjonat morskiego watku WWII). Battlefield Bad Company 2 KUPILEM bo znalazlem informacje ze shootery rozwijaja widzenie peryferyjne ,co dla kierowcy jest niezwykle istotne. pierwszy zolnierz brickerborg1 zszedl ze sceny wojennej bo lamy ,nooby, i "u suck" odbieraly mi przyjemnosc gry z ktora mialem okazje zapoznac sie w singlu, wpisalem Bad Player Pl zeby dla wszystkich bylo jasne jaki poziom reprezentuje, co ciekawe wszystkei obelgi znikly jak zaczarowane , raz zdarzylo mi sie zobaczyc :u r realy bad!?! co skwitowalem "yes i am " po czym nastaplily szczere usmiechy i pocieszanki typu ze z czasem bedzie lepiej , to bylo bardzo mile. pozostale aliasy byly stworzone na potrzeby moich kolegow ktorych proboje zarazic Bf ,chce sie nauczyc grac w teamie , mam mozliwosc i miejsce zeby wstawic 4 jednostki w jednym pomieszczeniu bo jesli chodzi o teamplay a zwlaszcza nauke to wiecie lepiej ode mnie jak wyglada sytuacja na serwerach, wszystkie zbedne aliasy byly na biezaco usuwane. wszystkie gry w jakie gram i grywalem to ORYGINALY, co do hackow NIE STOSUJE nawet nie wiedzialbym gdzie szukac i jak to sie "je" gdybym haczyl nie bylbym taki glupi zeby szukac pomocy u was, od wrzesnia zapoznalem sie jaka panuje sytuacja na waszym forum, tepienie piractwa i hackerstwa popieram w calej rozciaglosci, a jesli to nie przekonuje wszystkich to spojrzcie na moje statystki , zdaje sie ze hacki powinny dzialac w druga strone?
co do "pl" przy aliasie, nie robie baserape spawnkill, przestrzegam zasad na serwerach , nie campie bo to nudne, nawet reconem zawsze biore vss i gram jak kazda inna klasa, staram sie zdobywacv flagi ,uzbrajac mcomy bo o to chyba chodzi? mysle ze wlasnie taka gra z pl-ka "na plecach" moze zmienic opinia jaka panuje o polskich graczach,ktora boli bardziej niz twoj post sokar44.
co do pbbans juz poslalem maila na pomoc_techniczna@ea.co i w ich ineteresie jest wyjasnic sytuacje bo niespodziewanie dla mnie polubilem biegac z bronia i niszczyc wrogow a jesli zostanie mi to odebrane to rozpieprze te instytucje.

z powazaniem brickerborg

@w dol wczoraj bezposrednio po latce gralem bezproblemu, dzis pierwsze wejscie i zobaczylem pbhack ....
a dopiero potem jak przeczytalem twoj post odswiezylem punkbuster

Dostałeś bana więc wszyscy maja prawo myśleć o Tobie jak o cziterze...Jak się wyjaśni sprawa na Twoją korzyść to nikt nie będzie się Ciebie czepiał.
Jaki jest sens wstawiać kilka jednostek do domu by grać w multi z kumplami w dobie internetu? Takie coś przerabiałem za czasów Quake 3 , na samym początku.
Co do rocznika użytkowników naszego forum to byś się zdziwił ale mamy paru którzy mogą być nawet w wieku Twojego ojca...

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:54 

Wojtas napisał(a):
Jaki jest sens wstawiać kilka jednostek do domu by grać w multi z kumplami w dobie internetu? Takie coś przerabiałem za czasów Quake 3 , na samym początku.

A atmosfera, browary i wiele innych rzeczy co sa tylko w erze... ;)
Wolałbym jednak mieć swój team przy sobie (dosłownie) podczas rozgrywki, ale to niemożliwe, on ma taką zachciewajkę i może ją zrealizować :D cool

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:58 

Pamiętam jeszcze takie imprezki z kolegami w sklepie robiłem od 22-00 do 4-00
Pizza/Piwo/ rozmowy i najlepsze jak widzimy jak koledzy się wkurzają kolejny raz dostając po d... sieć robiona jeszcze na kartach z BNC :wink: Starcraft/Quake2/3/1

ehh Wojtas co ty wiesz o zabijaniu....

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:59 

Kurde dlaczego w wyszukiwarce nie mam nowych mapek? :(

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:00 

Coś jest nie tak, bo mnie też PB zbanował, na szczęście tylko na minutę, teraz usuwam grę i zainstaluję ją na nowo - zobaczymy. Wyprzedzę, że nigdy żadnych cheatów nie używałem .

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:00 
Zbanowany

[Yossarian] napisał(a):
NOWE MAPKI SA SUPER!
Obrazek

edit:
@up
mnie sie zdaje, ze to dlatego (fala 'cheaterow' wywalanie z gry), ze nie wszrscy przed pierwsza gra po zaladowaniu patcha, odswiezyli PB, tak jak radzi dice :D

@up: sa ;)

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:02 
Moderator forum

JOY napisał(a):
Pamiętam jeszcze takie imprezki z kolegami w sklepie robiłem od 22-00 do 4-00
Pizza/Piwo/ rozmowy i najlepsze jak widzimy jak koledzy się wkurzają kolejny raz dostając po d... sieć robiona jeszcze na kartach z BNC :wink: Starcraft/Quake2/3/1

ehh Wojtas co ty wiesz o zabijaniu....

Za stary jestem na takie akcje z noszeniem kompów...tym bardziej że ludzie z którymi grałem mieszkają w różnych częściach świata teraz :)

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:19 

dawidek1605 napisał(a):
Coś jest nie tak, bo mnie też PB zbanował, na szczęście tylko na minutę, teraz usuwam grę i zainstaluję ją na nowo - zobaczymy. Wyprzedzę, że nigdy żadnych cheatów nie używałem .

Mapy są, jednak.... nie ma ich w rozwijalnym menu po prawej stronie. Jak zrobisz sobie sortowanie map w głównym oknie imasz odznaczone (bez żadnych znaczków kwadraciki sortowania, najlepiej zaznacz tylko dwa górne) to się pokażą ;)
Wbić się jest trudno :) Kolejki czasem ponad 20 ludków.

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:42 

skypan napisał(a):
Kolejki jak za komuny do mięsnego Obrazek

ps. grałem z ciekawości bez aktualizacji PB i mnie nie kopnęło 8) Na czacie widać, że co 5 sek ktoś wylatuje. Lepiej PB zaktualizować :P

Normalnie punkbuster sam się aktualizuje podczas wejścia na serwer, jednak nie u każdego to działa i wtedy trzeba go zaktualizować ręcznie

PostNapisane: 1 gru 2010, 15:52 

wlasnie gralem w heavy metal i powiem ze troche wieje nuda, ta mapa jest stworzona na 64 osoby

PostNapisane: 1 gru 2010, 16:01 

Ja zaktualizowałem PB przed wczoraj czyli dzień przed patchem bo wrzucałem grę od nowa po standardowym przywróceniu systemu. A wczoraj po wrzuceniu patcha pbsetup stwierdził że no update needed i zastanawiam się czy ta aktualizacja u mnie jest teraz, zaraz spróbuje jeszcze jeden update zrobić :D A tak w ogóle to czytam o tych banach z których niektóre podobno są bez powodu to aż strach grę włączać. Jak by mi zbanowali żołnierza to bym się chyba rozpłakał :D

PostNapisane: 1 gru 2010, 16:07 

Powiem ci ze ja tez bym sie poplakal rano gralem normalnie ale zaczalem czytac i tak sie wystraszylem ze auktualizacje zrobilem PB i boje sie grac heheheh

PostNapisane: 1 gru 2010, 16:13 

akasta napisał(a):
wlasnie gralem w heavy metal i powiem ze troche wieje nuda, ta mapa jest stworzona na 64 osoby

jak dla mnie to raczej na 256 :roll: nudaaa

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2