hmmm... sokar44 zapieklo... do zywego...
a wiec celem wyjasnienia :
jestem z rocznika 1978, jestem zawodowym kierowca w przewozach osobowych na trasie miedzynarodowej ,pracuje od piatku rano do poniedzialku wieczorem, w czasie wolnym leze bykiem i pukam w gierki, dotychczas gralem w wyscigi (z racji zawodu), symulatory kosmiczne (kocham kosmos) i to od czasu Priveteer'a wiekszosci graczy BF niebylo jeszcze na tym swiecie, i serie Battlestation (pasjonat morskiego watku WWII). Battlefield Bad Company 2 KUPILEM bo znalazlem informacje ze shootery rozwijaja widzenie peryferyjne ,co dla kierowcy jest niezwykle istotne. pierwszy zolnierz brickerborg1 zszedl ze sceny wojennej bo lamy ,nooby, i "u suck" odbieraly mi przyjemnosc gry z ktora mialem okazje zapoznac sie w singlu, wpisalem Bad Player Pl zeby dla wszystkich bylo jasne jaki poziom reprezentuje, co ciekawe wszystkei obelgi znikly jak zaczarowane , raz zdarzylo mi sie zobaczyc :u r realy bad!?! co skwitowalem "yes i am " po czym nastaplily szczere usmiechy i pocieszanki typu ze z czasem bedzie lepiej , to bylo bardzo mile. pozostale aliasy byly stworzone na potrzeby moich kolegow ktorych proboje zarazic Bf ,chce sie nauczyc grac w teamie , mam mozliwosc i miejsce zeby wstawic 4 jednostki w jednym pomieszczeniu bo jesli chodzi o teamplay a zwlaszcza nauke to wiecie lepiej ode mnie jak wyglada sytuacja na serwerach, wszystkie zbedne aliasy byly na biezaco usuwane. wszystkie gry w jakie gram i grywalem to ORYGINALY, co do hackow NIE STOSUJE nawet nie wiedzialbym gdzie szukac i jak to sie "je" gdybym haczyl nie bylbym taki glupi zeby szukac pomocy u was, od wrzesnia zapoznalem sie jaka panuje sytuacja na waszym forum, tepienie piractwa i hackerstwa popieram w calej rozciaglosci, a jesli to nie przekonuje wszystkich to spojrzcie na moje statystki , zdaje sie ze hacki powinny dzialac w druga strone?
co do "pl" przy aliasie, nie robie baserape spawnkill, przestrzegam zasad na serwerach , nie campie bo to nudne, nawet reconem zawsze biore vss i gram jak kazda inna klasa, staram sie zdobywacv flagi ,uzbrajac mcomy bo o to chyba chodzi? mysle ze wlasnie taka gra z pl-ka "na plecach" moze zmienic opinia jaka panuje o polskich graczach,ktora boli bardziej niz twoj post sokar44.
co do pbbans juz poslalem maila na
pomoc_techniczna@ea.co i w ich ineteresie jest wyjasnic sytuacje bo niespodziewanie dla mnie polubilem biegac z bronia i niszczyc wrogow a jesli zostanie mi to odebrane to rozpieprze te instytucje.
z powazaniem brickerborg
@w dol wczoraj bezposrednio po latce gralem bezproblemu, dzis pierwsze wejscie i zobaczylem pbhack ....
a dopiero potem jak przeczytalem twoj post odswiezylem punkbuster
Dostałeś bana więc wszyscy maja prawo myśleć o Tobie jak o cziterze...Jak się wyjaśni sprawa na Twoją korzyść to nikt nie będzie się Ciebie czepiał.
Jaki jest sens wstawiać kilka jednostek do domu by grać w multi z kumplami w dobie internetu? Takie coś przerabiałem za czasów Quake 3 , na samym początku.
Co do rocznika użytkowników naszego forum to byś się zdziwił ale mamy paru którzy mogą być nawet w wieku Twojego ojca...