eRKa napisał(a):
Chyba zapomnieliście Panowie o tym, że "kudłata klasa" to nie tylko kamper z długą lufą.
pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu
Wolę ubić 5 osób z bliska VSS biorąc czynny udział w grze,pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu
pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu
Tymczasem nie krytykuj i nie szufladkuj osób..pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu
To znaczy, może inni pozwolą, żebyś jechał po nich bez powodu, ale nie ja. Ode mnie się po prostu od...wal (mówiąc najdelikatniej jak mogę).pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu pitu
Lubię i znoszę krytykę konstruktywną, a nie gówno wnoszącą tak jak Twoja.
Jak na razie to to osoba obrażająca jestes tu Ty ale mnie nie jestes w stanie orazić
jak byś chłopaku dobrze przesledzil to co niektorzy tu piszą to moze bys zakumał,
ze "długa lufa" po cos jest stworzona. I nie bylo niczyim zamyslem obrazanie kogos tylko stwierdzenie,
ze nie kazdy wie jak poslugiwac sie okreslona bronią.
Wole gay/gorke niz kid/rush z takimi dzieciakami jak Ty; grając czesto mechem i niszczac tanki nie raz widzialem bezmyslne timy samych mechow i zero suporta a jak byl to tak koorva raszował ze nie widzial prośb o ammo ;/
-wiec nie dziw sie ze wole gaygorke i frajde z yebniecia 500pkt z daleka niz latanie po centrum akcji i blaganie o ammo.
Napisalem to do Ciebie mimo ze wiem że tego nie zrozumiesz.
Moze kiedys jak dorosniesz...
A Twoja krytyka "konstruktywna" budzi raczej politowanie niz consensus.
eRKa napisał(a):
(prawdę mówiąc nie wiem nawet ile trwa wyczekiwanie i sapanie do x12 od strzału do strzału) ubić kogoś za 560 pkt, nie wnosząc do gry niczego pożytecznego
Czyli niewiele jeszcze wiesz o tej grze
A to czy wnosze reconem do gry cos pozytecznego czy nie to nie Tobie osadzac skoro nawet nie masz pojecia kiedy recon
uratowal Ci doope- to pojecie "pozyteczny" jest w tej grze b. wzgledne.
Ogarnij się dziecię.
Adriano47 napisał(a):
Chyba jednak temat gdzie nie wooki mogą ponarzekać na wookich po prostu musi być
P.S. Żaden long uber sniper pro agoń eyeshot nie zastąpi mi widoku eksplodującego Apacha po trafieniu z AT 4
czyli jak widać każdy ma swoje zboczenie bfowskie więc ludzie nie spinać się tak
Ostatnio jara nie strzelanie do pilotow drogi Panie
i to ze skutkiem smiertelnym dla pilota wielokrotnie