Teraz jest 28 lis 2024, 10:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 gru 2010, 16:47 

wylęgają się z "jajec" powoli ;]

PostNapisane: 13 gru 2010, 17:01 

Barentz to porazka ;), takich spadkow fps jak tam to nie mam na zadnej innej mapie. Momentami jest tak jakbym sobie ogladal jakies screeny z gry ;), co 2 - 3 sekundy zmiana obrazu ;).

PostNapisane: 14 gru 2010, 18:54 

Rocki napisał(a):
Przypadkiem to tej typowej polskiej "młodsieszy" nie należysz? :P

bagno napisał(a):
już ojczystego języka nie pamiętasz? xDD

Panowie, naprawdę... Zwłaszcza Ty Bagno, powinieneś wiedzieć lepiej ;)
Gratulacje dla Sasquacza za wyczucie ironii :D

1ka11PL napisał(a):
hehehe dobre. poprostu lubie mieć się czym pochwalić i bardzo lubie takie odznaczenia :D A i fajnie sobie ciskacie xD.

Chwalenie się wirtualnymi medalami zdobytymi w grze komputerowej. Jak można się takim czymś "pochwalić"? ktoś mi może wytłumaczyć? Nawet w podstawówce człowiek byłby wyśmiany za "brak ril lajfa".

no i protip jedenkajedenaście: ciśniemy tylko po jednej osobie ;)

PostNapisane: 14 gru 2010, 21:36 

aha jak coś to mam już prawie 14 lat więc to podstawówki już nie chodze ale bardzo was szanuje bo wiem że jesteście odemnie o wiele starsi i zawsze jak o coś was zaptyam to zawsze mi pomożecie i nprowadzicie na dobrą droge. może moje pytania mogą brzmieć głupio a to dlatego że z większością rzeczy spotykam się po raz pierwszy :wink:

PostNapisane: 14 gru 2010, 21:54 

1ka11PL napisał(a):
aha jak coś to mam już prawie 14 lat więc to podstawówki już nie chodze ale bardzo was szanuje bo wiem że jesteście odemnie o wiele starsi i zawsze jak o coś was zaptyam to zawsze mi pomożecie i nprowadzicie na dobrą droge. może moje pytania mogą brzmieć głupio a to dlatego że z większością rzeczy spotykam się po raz pierwszy :wink:

Ups... chłopie no to się wkopałeś, zostaniesz wyklnięty, i wydziedziczony ze społeczności, bo gra jest od 16 lat (czy my się coś pomyliło?)

masterceo napisał(a):
Chwalenie się wirtualnymi medalami zdobytymi w grze komputerowej. Jak można się takim czymś "pochwalić"? ktoś mi może wytłumaczyć? Nawet w podstawówce człowiek byłby wyśmiany za "brak ril lajfa".

A za chwalenie się graficzkami komputerowymi też zostało by się wyśmianymi? xD
Bo jedno i drugie tak naprawdę jest tylko na dysku ;p

PostNapisane: 14 gru 2010, 23:00 

Cytuj:
1ka11PL napisał(a):

Sasquacz napisał(a):
Ups... chłopie no to się wkopałeś, zostaniesz wyklnięty, i wydziedziczony ze społeczności, bo gra jest od 16 lat (czy my się coś pomyliło?)

Tak wg PEGI CLICK gra jest w Polsce dozwolona od 16 roku życia ponieważ zawiera elementy przemocy w grze.

pozdro migacz

PostNapisane: 15 gru 2010, 01:03 

1ka11PL napisał(a):
aha jak coś to mam już prawie 14 lat

Boże, miej Polskę w opiecę.
Sasquacz napisał(a):
A za chwalenie się graficzkami komputerowymi też zostało by się wyśmianymi? xD
Bo jedno i drugie tak naprawdę jest tylko na dysku ;p

Zgadza się, ale zauważ, że jest różnica pomiędzy bycien kreatywnym i stworzeniem czegoś od zera (zwłaszcza jeśli to jakiś rodzaj sztuki) a bezmyślnym naparzeniem w klawisze dopóki nie dostaniesz wirtualnego medaliku by pochwalić się ziomkom.
Taka "graficzka" to tak naprawdę nowoczesna wersja rysunków na ostatniej stronie zeszytu (chociaż i te nadal się praktykuje ;) ) a medalik co symbolizuje? umiejętność klikania?

PostNapisane: 15 gru 2010, 09:27 

dla mnie to wogóle nie ma sensu te od 16 lat w to grają 7-latki a każde dziecko ma styczność z przemocą w szkole więc ja się tym nie przejumuje tak naprawde to każda gra jest od 16 lat to jakbym siętego trzymał to wogule nie miałbym w co grać no chyba że Tytusa xD
ale to też jest głupie a grami samochodowymi się nie interesuje a zresztą Wy w moim wieku też napewno graliście w gry od 16 lat. każdy tak robi inaczej nie miałby w co grać :wink:

PS. A tak wogóle że co sobie ci twórcy myślą że w takie gry grają tylko dorośli i ludzie od 16 lat większość kasy to mają dzięki dzieciom bo to one kupują takie gry :wink:

PostNapisane: 15 gru 2010, 11:06 

1ka11PL napisał(a):

Jak dla mnie zasłużył na pomoc, co prawda pojechało tu wazeliniarstwem ale w porównaniu do trollów jakie tu czasem sie pojawiają chłopak wykazał się bystrością umysłu :P

Cytuj:
ale to też jest głupie a grami samochodowymi się nie interesuje a zresztą Wy w moim wieku też napewno graliście w gry od 16 lat. każdy tak robi inaczej nie miałby w co grać :wink:

PS. A tak wogóle że co sobie ci twórcy myślą że w takie gry grają tylko dorośli i ludzie od 16 lat większość kasy to mają dzięki dzieciom bo to one kupują takie gry

Ad1 prawda :P
Ad2 ustalenia wiekowe ustala PEGI a nie twórcy :P

PostNapisane: 15 gru 2010, 13:18 

za tak powazny gwalt na polskiej gramatyce i ortografii kolega powinien dostac 'odpoczynekl' i poswiecic wiecej czasu slownikowi niz graniu.

a juz kompletnie abstrahujac od wartosci stylistycznej jego postow pytanie 'gdzie jest kit snipera??????????' od razu odrzuca, bo wszyscy dobrze wiemy co tacy gracze robia na serwerach...

PostNapisane: 15 gru 2010, 14:30 

Ojtam ojtam :>

PostNapisane: 15 gru 2010, 16:43 

Co do tego pytania z kitem snajpera.
Z tego co wiem ikonka do manuala pojawia się na pulpicie, więc żeby nie kliknąć w nią to trzeba być naprawdę napalonym na grę ;p

PostNapisane: 15 gru 2010, 19:28 

xDxD ja już weim o co chodzi i jak się bierze te wszystkie kity dzenki wszystkim za pomoc. ale ten PR to chyba jeszcze nie dlamnie za młody jestem na takie gry narazie wole zwykłego BF-a a bardziej z modów podoba mi się wookie sniper mod :wink: może kiedyś jakbede troche starszy to się napale na PR i bede grał ale narazie nie (chociarz też mi się podoba) ale PR bardzo mi przypomina Operation Flashpoint lub ARMA. ale i tak nic nie pobije BF-a i serii gier BF-a.

a o nauke to tak nie krytykujcie wiem że jestem głąb z ortografi ale mam matke nauczycielke więc mam piekło w domu i ona ciągle mi ciska i nauką już żygam. więc przynajmniej już wy mi darujcie :wink:

PostNapisane: 15 gru 2010, 21:38 

powinna "ciskać" dosadniej, ponieważ to co reprezentujesz mając 14 lat jest smutne. czytanie twoich postów powoduję u mnie chęć do wlania kwasu solnego do oczu. argh.
Na szczęście Bozia jednak postanowiła dać Ci trochę mądrości, nie za dużo, ale jednak akurat tyle by starczyło na to byś zauważył że ten mod nie jest dla Ciebie. O tyle dobrze.

PostNapisane: 15 gru 2010, 22:03 

no ale ja chce spróbować czegoś nowego więc czemu nie miałbym zagrać w PR przecierz to stworzyli dla wszystkich. chciałem zobaczyć czy to mi się spodoba ale jednak nie.

a tak przy okazji nie pisz takich tekstów po to nie jest przyjemne ja jeszcze chodze do szkoły i się rozwijam i nie krytykuj mnie bo jeszcze nie mam takiej wiedzy co ty i nie umiem wielurzeczy co Ty. a czytając takie rzeczy ludzie tacy jak ja poprostu odechciewa im się pisać na takim forum a potem grasz z głąbami bo nie wiedzą co i jak bo niewszyscy są tak kapowaci jak Ty. wiem że większość mówisz w przenośniach i mam nadzieje w żatach :wink:

PS. oczywiście nie mam na myśli nikogo obrażać tylko uświadomić bo troche czytałem na tym forum i niektóre teksty mnieporuszyły. oczywiście dla takich co się nie chce szukać i zakładają nowy tema to można powiedzieć że zrobili źle ale tak żeby to ich nie dotkneło. ale jak koleś się pyta o jakąś rzecz i ktoś mu wyskakuje z takim tekstem że zwala z nóg no to naprawde POKER FACE może dla tego co się pytał to jest naprawde trudne i tego nie rozumie i zwraca się o pomoc a ten co odpowiada to dla niego jest bułka z masłem ale to nie powód żeby żeby wyskakiwać z takim tekstem np, weź takiej żeczy nie wiedzieć to naprawde...

rozumiem że napewno spotkaliście się z wieloma ludzmi pewnie często upierdliwimi ale najpierw popiszcie z nią i zobaczcie jaka jest bo jak odrazu napiszecie cos takiego no to naprawde można się załamać

oczywiście nie ucze was jak się zachowywać w takich sytuacjach i wogóle tylko radze, i wiem z doświadczenia i z własnych błedów

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2