no ale ja chce spróbować czegoś nowego więc czemu nie miałbym zagrać w PR przecierz to stworzyli dla wszystkich. chciałem zobaczyć czy to mi się spodoba ale jednak nie.
a tak przy okazji nie pisz takich tekstów po to nie jest przyjemne ja jeszcze chodze do szkoły i się rozwijam i nie krytykuj mnie bo jeszcze nie mam takiej wiedzy co ty i nie umiem wielurzeczy co Ty. a czytając takie rzeczy ludzie tacy jak ja poprostu odechciewa im się pisać na takim forum a potem grasz z głąbami bo nie wiedzą co i jak bo niewszyscy są tak kapowaci jak Ty. wiem że większość mówisz w przenośniach i mam nadzieje w żatach

PS. oczywiście nie mam na myśli nikogo obrażać tylko uświadomić bo troche czytałem na tym forum i niektóre teksty mnieporuszyły. oczywiście dla takich co się nie chce szukać i zakładają nowy tema to można powiedzieć że zrobili źle ale tak żeby to ich nie dotkneło. ale jak koleś się pyta o jakąś rzecz i ktoś mu wyskakuje z takim tekstem że zwala z nóg no to naprawde POKER FACE może dla tego co się pytał to jest naprawde trudne i tego nie rozumie i zwraca się o pomoc a ten co odpowiada to dla niego jest bułka z masłem ale to nie powód żeby żeby wyskakiwać z takim tekstem np, weź takiej żeczy nie wiedzieć to naprawde...
rozumiem że napewno spotkaliście się z wieloma ludzmi pewnie często upierdliwimi ale najpierw popiszcie z nią i zobaczcie jaka jest bo jak odrazu napiszecie cos takiego no to naprawde można się załamać
oczywiście nie ucze was jak się zachowywać w takich sytuacjach i wogóle tylko radze, i wiem z doświadczenia i z własnych błedów