HapTi:Uzywam kul magnum + 2x wiecej ammo/nade. Brak wielkiego odrzutu wynika z faktu ze kazdy strzal to osobne klikniecie myszki. Polecam Ci znalezc dla kazdej z klas bron, ktora najlepiej Ci lezy i tylko tym grac. Gdybys sprawdzil moje staty to zobaczylbys ze na X8 mam prawie 3000, Abakan94 tez kolo tego, M4 cos kolo 1500. To same bronie dla asfalta. Odnosnie medyka to w sumie tylko T88, z ktorego mam prawie 6000 i oczywiscie pistol M9 gdzie kolo 1500 sie znajdzie. Inzynier to Ak albo P2000 i RPG7/AT. To kwestia wprawy i opanowania broni a nie dodania jakiegos perka.
Soundtrack:
Rob Zombie - Dragula (Hot Rod Herman Remix - kawalek z pierwszej czesci Matrix'a)
Dope - Die Mother Fucker
Ribel95M1911 to dobry i silny pistol ale lepiej miec jeszcze 5 kulek w magazynku bo nigdy nie wiesz co jest za rogiem..
GargotSerwerek znajdziesz pod adresem
http://www.polishhussars.pl aczkolwiek gram na wielu innych serwerach rowniez. Odnosnie fragowania to watpie aby tam Ci sie jakos lepiej zabijalo. Ja osobiscie jak wpadam na serwer i poziom mnie nie zadowala po prostu go zmieniam.
ObuchPLJak wyzej serwer znajdziesz pod
http://www.polishhussars.pl aczkolwiek prawie zawsze jest tam ekipa z naszego klanu wiec watpie aby cos z poziomem ich gry bylo nie tak. Chcialbym dodac ze w Warock klan PH reprezentowal nas w 2007 roku w Seulu tak wiec skill stoi na dobrym poziomie a fragi nie sa robione na dzieciach co komputer dostaly pod choinke
OrenosPodstawa to komfortowe warunki pracy
Myslisz ze Kubica bylby taki szybki gdyby w F1 dalej jezdzil gokartem..
MKJak ja zaczynalem grac po sieci w fpp to nie uzywalo sie wtedy jeszcze myszek (Doom, Doom II, Duke Nuke 3D
). Pozniej przyszedl czas na ut99, z ktorym zwiazalem sie na ponad 4 lata. W wolnych chwilach byl Half-Life, Half-Life:Day of Defat (na silniku source bo zwykly mi sie nie podobal), Q3 (cmpa tylko), Red Orchestra, Call of Duty (tylko modern warfare I), Quake Live (tylko insta gib) no i oczywiscie BC2. Wiesz, 13 lat grania w sumie robi swoje a to tylko fpp.
MarioCiekawe czy znalazles swojego nicka na filmie
Crawler80Wielkie dzieki stary. Zaluje tylko ze z poprzednich platform nie robilem zadnych filmikow ale zawsze jakos zapalu aby dokonczyc wszystko brakowalo. Niestety.. Odnosnie tego filmu to akcje nagrane sa praktycznie w przeciagu jednego weekendu. Odnosnie komentarzy to wiekszosc na szczescie jest pozytywnych co mnie niezmiernie cieszy
Wczoraj jak siadlem kolo 19 zeby juz skonczyc filmik to ok. 7 rano odszedlem od kompa spac. Problem mialem w dobrym kodowaniu filmu tak aby malo wazyl a dobrze wygladal poniewaz pierwsze wrzuty jakosc mialy na prawde marna w dodatku youtube zablokowal sciezke dzwiekowa z racji lamania praw autorskich i film nie byl dostepny w Polsce
Na pewno nie bedzie to ostatni film a BC2 Vietnam juz nadchodzi :]
ps, nie zadowolisz wszystkich :]