Teraz jest 28 lis 2024, 10:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 gru 2010, 23:20 

1ka11PL napisał(a):
a czytając takie rzeczy ludzie tacy jak ja poprostu odechciewa im się pisać na takim forum a potem grasz z głąbami bo nie wiedzą co i jak bo niewszyscy są tak kapowaci jak Ty.

W PR'a gra elita polskiej sceny BF'a jak bym to nazwał
Może nie cała, ale ta co lubi ten typ gry to się na niego przesiadła.
I uwierz, większość ludzi jest tak "kapowata" jak on, albo nawet bardziej (nie wspomnę o zagranicznych organizacjach, które kładą Polskę (za Polskę uznaję tu PC) ostatnimi czasy jak chcą...)

Hmm... W twoim wieku robiłem tyle błędów co teraz, spotyka się je, ale są rzadkie, więc nie wciskaj że się dopiero rozwijasz czy coś, bo to było w podstawówce (chyba że mieszkasz na kompletnym wypizdo[dokończenie jest niecenzuralne], nie chcąc Cię tu obrażać, ale uświadomić że to podstawy)

PostNapisane: 15 gru 2010, 23:22 

Zostawcie chłopaka!!! Ważne jest to jak będzie grał na serwach niż ile ma lat.(Jak będzie zachowywać się dojrzale niż niektórzy z was).I tak połowa z was też zaczynała w tym wieku.1ka11123433414 coś tam mam do ciebie parę rad
Przeczytaj Manuala
Nie TK
Jak masz tyle lat to się jak najmniej odzywaj
Wykonuj rozkazy
Gadajcie o PR a nie o Pegi

PostNapisane: 15 gru 2010, 23:24 

Bunix_pl napisał(a):
Zostawcie chłopaka!!! Ważne jest to jak będzie grał na serwach niż ile ma lat.(Jak będzie zachowywać się dojrzale niż niektórzy z was).I tak połowa z was też zaczynała w tym wieku.1ka11123433414 :lol: coś tam mam do ciebie parę rad
Przeczytaj Manuala :twisted:
Nie TK
Jak masz tyle lat to się jak najmniej odzywaj
Wykonuj rozkazy Officera
Gadajcie o PR a nie o Pegi

PostNapisane: 15 gru 2010, 23:35 

Napisał że PR mu się już znudził, bo za bardzo skomplikowany (tak zrozumiałem)

PostNapisane: 15 gru 2010, 23:52 

1ka11PL napisał(a):
no ale ja chcę spróbować czegoś nowego, więc czemu nie miałbym zagrać w PR ? przecież to stworzyli dla wszystkich. chciałem zobaczyć czy to mi się spodoba ale jednak mi się nie spodobało.

a tak przy okazji nie pisz takich tekstów bo to jest nieprzyjemne. Ja jeszcze chodze do szkoły i się rozwijam i nie krytykuj mnie bo jeszcze nie mam takiej wiedzy jak ty i nie umiem wielu rzeczy co Ty (nawet nie wiem jak to poprawić...). Czytając takie rzeczy dzieciom takim jak ja po prostu odechciewa się pisać na forum.No i wtedy grasz z głąbami bo nie wiedzą co i jak, gdyż nie wszyscy są tak kapowaci (że co?) jak Ty. Wiem że większość mówisz w przenośniach oraz mam nadzieje że w żartach :wink:

PS. oczywiście nie chcę nikogo obrażać, chciałbym tylko uświadomić że spędziłem trochę czasu przeglądając to forum i niektóre teksty mnie poruszyły. Oczywiście tym osobom, którym się nie chce szukać i zakładają nowy temat to można wytknąć, iż postąpili bez wcześniejszego zapoznania się z forum i panującymi na nim zasadami, ale trzeba to zrobić w taki sposób by ich nie urazić. Jednak jeśli jakiś użytkownik pyta się o jakąś rzecz i ktoś mu wyskakuje z tekstem że zwala z nóg no to naprawde POKER FACE (w tym momencie coś we mnie umarło) może to, o co się pytał jest naprawde trudne i tego nie rozumie i zwraca się o pomoc. Z kolei dla tej osoby, która udziela odpowiedzi, jest to bułka z masłem, lecz to nie powód żeby żeby wyskakiwać z tekstem typu: weź, takiej rzeczy nie wiedzieć to naprawde...

rozumiem, że napewno spotkaliście się z wieloma ludzmi pewnie często upierdliwimi, ale wpierw popiszcie z tą nową osobą i zobaczcie jaka ona jest. Bo gdy od razu napiszecie cos takiego no to naprawde można się załamać

oczywiście nie ucze was jak się zachowywać w takich sytuacjach i ogólnie tylko radze gdyż wiem z doświadczenia oraz z własnych błedów

nawet po korekcji ten tekst jest niestrawny dla mojego umysłu...ta struktura rani me Polskie serce.

W twoim wieku (co nie było aż tak dawno swoją drogą) potrafiłem poprawnie przeistoczyć swe myśli na tekst pisany... i to w 3 językach. Miej trochę szacunku dla swojej ojczyzny, naprawdę nie jest ciężko nauczyć się władać przynajmniej poprawnie 1 językiem, a zwłaszcza tym ojczystym.

Jeśli jednak uważasz, że jesteś mniej "kapowaty" ode mnie, to może czas wybrać się do "specjalnej" szkółki? Wszakże tak się robi z ludźmi "zdolnymi inaczej"

PostNapisane: 16 gru 2010, 10:13 

ty nadal nie wiesz o co mi chodzi ale trudno wrócie już do tematu do PR a ja troche przystopuje z postami

a to że nie mam talentu poetyckiego to już nie muj problem wejdz sobie na nk i tam popatrz jak ludzie piszą i ja pisze od nich już bardziej sensownie a to że nie jestem tak uzdolniony jak ty w moim wieku to już jest muj problem i jakoś go sprubuje rozwiązać albo z nim przeżyje i to połowa młodzierzy w miom wieku pisze gorzej odemnie więć zemna jest naprawde dobrze :wink:

a tak to dzienki że ze mną pogadałeś teraz wiem więcej o sobie thx :wink:

Sasquacz dobrze to zrozumiałeś tylko że mi się nie znudził tylko nie wciagną mam nadzieję że kiedyś mi się zpodoba i poradze sobie na polu walki już wszystko wiem jak i co się robi bierze kit-y itp. :wink:

PostNapisane: 16 gru 2010, 10:52 

Nie, z toba nie jest dobrze. Jest chu.jowo, czyli tak samo jak z reszta podobnej do ciebie mlodziezy. Wstyd mi za was. Nie trzeba byc specjalnie uzdolnionym by poprawnie sie wyslawiac i pisac.

Pieprzone dzieci Tibii i WoWa.

PostNapisane: 16 gru 2010, 11:34 

ale ja nie gram w Tibie i w WOWA tylko w BF-a i w Tibie i w WoWa nigdy nie grałem i nie bede grał a do mnie nie miej pretensji bo cała młodzierz jest taka jak ja i tego nie zmienisz a ja jestem normalny i nie bede zmieniał siebie bo komuśsię tak podoba to że mam 14 nie oznacza że można mi ciskać i wogóle bo mam takie same prawa jak wszyscy i też jestem człowiekiem czemu musze się podporzątkowywać wszystkim innym i to mnie strasznie denerwuje mam naprawde czasmi ochote skoczyć z dachu bo wszyscy widzą w łodzie rzy zło a dobrych stron nikt nie widzi to że nie umiem pisać tak jak ty w moim wieku nie oznacza że jestem głąb mam inne zalety i chey kturych ty napewno nie miałeś nuie każdy jest tak zdolny jak ty ale jest lepszy w innych zajęciach

i sory że popełniam błędy ale ja tego nawet nie widze a że w 6 kalsie siedziałem i zakuwałem ortografie to już nik nie widział nawet rodzice a że i tak pisze jak 7 latek to ie oznacza że jestem upośledzony i to jest kraj demokratyczny i mam prawo powiedzieć swoje zdanie a to że poprosiłem o pomoc i coś źle napisłam to nie powód żeby mnie obrażać

piszcie na temat PR -a a nie na muj bo to wątek na temat moda

PostNapisane: 16 gru 2010, 15:29 

Normalnie bym się nie wcinał, ale czytałem to i po prostu muszę dodać coś od siebie.

Za młodzież mi również wstyd, bo może można mieć dysortografie, dysleksje, dys...(wszystko) ale to nie zwalnia z obowiązku myślenia!!

Masz przeglądarki z wbudowanym słownikiem (FF, Chrome), masz Worda, masz nawet GG które podkreśla błędy!!

Więc jakby Ci chociaż troszkę chciało to byś posta nimi sprawdził. Jeżeli jesteś choć trochę kumaty (a chwilami takie wrażenie sprawiałeś), wynieś nauczkę z tego forum, że jak piszesz takim Cie postrzegają i tak Cię traktują.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 16 gru 2010, 15:38 

to skocz z dachu, zrob prezent ludzkosci na swieta.

gowno wiesz, gowno umiesz, a z takim nastawieniem jakie wykazujesz teraz to mozna wywnioskowac ze ten stan rzeczy sie nie zmieni.

przy okazji, jakbys uwazal bardziej na lekcji historii (chociaz to w sumie wiedza ogolna) to bys wiedzial ze slowo 'demokracja' nie oznacza wolnosci slowa. To dwa rozne koncepty.

PostNapisane: 16 gru 2010, 15:52 

Info dla 1ka11PL
Z tego co pamiętam to PL SZQ1 ma dysortografię, czy dysleksje...
Znajdź w jego postach błąd...
A co robi?
Czyta książki...
I to wystarcza...
;]
"Polecam Piotr Fronczewski" :D

PostNapisane: 16 gru 2010, 15:57 

1ka11PL napisał(a):
ale ja nie gram w Tibie i w WOWA tylko w BF-a i w Tibie i w WoWa nigdy nie grałem i nie bede grał a do mnie nie miej pretensji bo cała młodzierz jest taka jak ja i tego nie zmienisz a ja jestem normalny i nie bede zmieniał siebie bo komuśsię tak podoba to że mam 14 nie oznacza że można mi ciskać i wogóle bo mam takie same prawa jak wszyscy i też jestem człowiekiem czemu musze się podporzątkowywać wszystkim innym i to mnie strasznie denerwuje mam naprawde czasmi ochote skoczyć z dachu bo wszyscy widzą w łodzie rzy zło a dobrych stron nikt nie widzi to że nie umiem pisać tak jak ty w moim wieku nie oznacza że jestem głąb mam inne zalety i chey kturych ty napewno nie miałeś nuie każdy jest tak zdolny jak ty ale jest lepszy w innych zajęciach

i sory że popełniam błędy ale ja tego nawet nie widze a że w 6 kalsie siedziałem i zakuwałem ortografie to już nik nie widział nawet rodzice a że i tak pisze jak 7 latek to ie oznacza że jestem upośledzony i to jest kraj demokratyczny i mam prawo powiedzieć swoje zdanie a to że poprosiłem o pomoc i coś źle napisłam to nie powód żeby mnie obrażać

piszcie na temat PR -a a nie na muj bo to wątek na temat moda

Człowieku... Znam 10 latka, który Twój tekst mógłby skleić spokojnie w 15 minut po niemiecku, a Ty nawet nie potrafisz to zrobić w języku ojczystym. Tak bardzo ograniczonego przypadku nigdy w mym życiu nie stwierdziłem.

Po drugie: To że masz ledwo 14 lat, nie zwalnia Cię z obowiązku normalnego pisania i denerwowania innych osób swoimi zerowymi umiejętnościami językowymi, bo jak coś takiego widzę to mam ochotę wyjechać byle gdzie, z dala od polskiej młodzieży.

PostNapisane: 16 gru 2010, 16:05 

1ka11PL napisał(a):
dobrych stron nikt nie widzi to że nie umiem pisać tak jak ty w moim wieku nie oznacza że jestem głąb mam inne zalety i chey kturych ty napewno nie miałeś nuie każdy jest tak zdolny jak ty ale jest lepszy w innych zajęciach

My tego pewni być nie możemy. Nie znam cię, nie wiem jakie są twoje zalety i jakie wady ani jak się zachowujesz na co dzień. Twoje posty dają mi jedyny obraz tego jakim człowiekiem jesteś. Może nie jesteś głąbem ale na 100% jesteś po prostu leniem skoro nie stać cię nawet na tyle by używać "kropek" na końcu każdego zdania.
Cała "młodzierz" nie jest taka jak ty, inaczej bylibyśmy już zgubieni. Mam o rok młodszego od ciebie brata, który umie poprawnie pisać i korzystać z narzędzi przeglądarki by poprawiać błędy. Nikt ci już tu pomocy nie udzieli, swoim podejściem odepchnąłeś od siebie każdego szanującego się gracza. Ta gra nie jest dla ciebie, jest trudna, wymaga cierpliwości, myślenia i umiejętności współpracy. Z twoich postów wynika, że pierwsze co zrobiłbyś po wejściu na serwer to "podkradł" kit snajpera i chwile potem go stracił, nie przyczyniając się w żaden sposób do zywcięstwa twojej drużyny a tacy gracze psują jedynie zabawę innym.

Innymi słowy: wypier!@#$%!

Ps. W WoWie jest tam wymagana chociaż podstawowa znajomość języka angielskiego, już samo to odstrasza sporo dzieciarni i trolli.

PostNapisane: 16 gru 2010, 19:32 

No dobra macie racje naprawde postaram się pisać zgodnie z ortografią i wogóle sory ja jestem leń i tak to miałem w tamtym roku na srednią 4,85 czyli z biało czerwony paskiem przeczytałem w tym roku chyba z 13 książek min. RED BALL EKSPRESS bardzo ekscytująca książka polecam każdemu 2 tomy po 300 stron ale nprawde warto. nie chce się z wami kłócić bo was naprawde lubie i lubie sobie z wami pogadać i wiem że jak będę pisał poprawnie to moja ortografia będie lepsza i wogóle będę lepiej pisał. Dzienki wszystki za wskazówki buntowałem się bo taki wiek wiecie dojrzewanie będę się starał pisać zgodnie z zasadami i sory za to co napisałem wiem że jesterście starsi i wiecie lepiej i to wcale nie poto żeby się podlizać tylko żebyśmy się już nie kłucili to jak? I obiecuję poprawe :wink:

PS. Jak coś to grałem w CABALA i tam też trzeba znać algielski spoko sobie tam radze chociarz narazie nie gram mam 61 lvl i też poznałem pare fajnych gości mniej więcej w waszym wieku :mrgreen:

Aha jak coś to też te błedy są spowodowane że klawiatura mi coś przerywa i troche mi się palce mylą ale poćwicze pisanie i bedzie spoko :wink:

I mam nadzieje że się już na mnie nie gniewacie to moja wina i wiem że wy poprostu chcecie dla mnie dobrze i żeby jakoś forum wyglądało.
A jak coś poprostu bedzie nie tak to napiszcie a ja postaram się to zmienić.

POZDRO dla wszystkich

PostNapisane: 16 gru 2010, 19:46 

1ka11PL napisał(a):
I obiecuję poprawe :wink:

obiecanki-cacanki

a tak żebyś zrozumiał: obiecujesz poprawę ale w tym samym poście popełniasz conajmniej 10 błędów ortograficznych? już nie liczę tragicznej gramatyki i składni...
1ka11PL napisał(a):
Aha jak coś to też te błedy są spowodowane że klawiatura mi coś przerywa i troche mi się palce mylą ale poćwicze pisanie i bedzie spoko :wink:

gówno prawda. Nikt nie stoi nad tobą i nie zabrania Ci przeczytać raz jeszcze tego co napisałeś. Nie będzie spoko, jesteś wręcz modelowym przykładem na to jak się nie zachowywać na forum. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że całkiem spory odsetek młodzieży jest do ciebie podobny, ot tacy gówniarze co pier.dolą wszystko byle tylko sobie pograć pod koniec dnia, bo nie potrafią sobie poradzić z ril lajfem.

przy okazji, jakoś ciężko mi uwierzyć że czytasz RED BALL EKSPRESS jeśli nawet nie potrafisz napisać tytułu książki poprawnie

Ostatnio edytowano 16 gru 2010, 19:48 przez masterceo, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2