no ale ja chc
ę spróbować czegoś nowego
, więc czemu nie miałbym zagrać w PR
? przecie
ż to stworzyli dla wszystkich. chciałem zobaczyć czy to mi się spodoba ale jednak
mi się nie spodobało.
a tak przy okazji nie pisz takich tekstów
bo to jest
nieprzyjemne
. Ja jeszcze chodze do szkoły i się rozwijam i nie krytykuj mnie bo jeszcze nie mam takiej wiedzy
jak ty i
nie umiem wielu rzeczy co Ty (nawet nie wiem jak to poprawić...). Czytając takie rzeczy
dzieciom takim jak ja po prostu odechciewa się pisać na forum.
No i wtedy grasz z głąbami bo nie wiedzą co i jak,
gdyż nie wszyscy są tak
kapowaci (że co?) jak Ty. Wiem że większość mówisz w przenośniach
oraz mam nadzieje
że w żartach

PS. oczywiście nie
chcę nikogo obrażać
, chciałbym tylko uświadomić że
spędziłem trochę czasu przeglądając to forum i niektóre teksty mnie poruszyły. Oczywiście
tym osobom, którym się nie chce szukać i zakładają nowy temat to można
wytknąć, iż postąpili bez wcześniejszego zapoznania się z forum i panującymi na nim zasadami, ale trzeba to zrobić w taki sposób by ich nie urazić. Jednak jeśli jakiś użytkownik pyta
się o jakąś rzecz i ktoś mu wyskakuje z tekstem że zwala z nóg no to naprawde POKER FACE
(w tym momencie coś we mnie umarło) może
to, o co się pytał jest naprawde trudne i tego nie rozumie i zwraca się o pomoc
. Z kolei dla tej osoby, która udziela odpowiedzi, jest to bułka z masłem, lecz to nie powód żeby żeby wyskakiwać z
tekstem typu: weź, takiej
rzeczy nie wiedzieć to naprawde...
rozumiem
, że napewno spotkaliście się z wieloma ludzmi pewnie często upierdliwimi
, ale
wpierw popiszcie z
tą nową osobą i zobaczcie jaka
ona jest
. Bo
gdy od razu napiszecie cos takiego no to naprawde można się załamać
oczywiście nie ucze was jak się zachowywać w takich sytuacjach i
ogólnie tylko radze
gdyż wiem z doświadczenia
oraz z własnych błedów
nawet po korekcji ten tekst jest niestrawny dla mojego umysłu...ta struktura rani me Polskie serce.
W twoim wieku (co nie było aż tak dawno swoją drogą) potrafiłem poprawnie przeistoczyć swe myśli na tekst pisany... i to w 3 językach. Miej trochę szacunku dla swojej ojczyzny, naprawdę nie jest ciężko nauczyć się władać przynajmniej poprawnie 1 językiem, a zwłaszcza tym ojczystym.
Jeśli jednak uważasz, że jesteś mniej "kapowaty" ode mnie, to może czas wybrać się do "specjalnej" szkółki? Wszakże tak się robi z ludźmi "zdolnymi inaczej"