Teraz jest 19 kwi 2025, 00:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:03 

A ja widziałem w innych tabelkach pucharki dla 2, 3 a nawet 4 dywizji.
W CB jest ********* niesamowity.
Czy 2 miejsce w 2 dywizji czy w 3 nie jest warte uhonorowania?
To jest poprostu idiotyczne.
Zapisuje sie do pucharów, admin wsadza mnie do 2 dywizji więc już przegrałem.
Wycofam się to nie dadzą się zapisać na następny OC.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:03 

Piasecznik napisał(a):
Coug napisał(a):
Baaardzo mile mnie zaskoczyla postawa Ethana i Lukiego. Brawo Panowie.

Pocharki omylkowo dal Deman ktory nie do konca byl zorientowany.

Baaardzo niemile zaskoczyla postawa Couga który broni CB.
CB samo nie wie jak ma rozdawać nagrody.
W jednych pucharach dalsze dywizje dostaja puchary, w drugich nie, rok temu nie dostali, w tym roku dostali.
Na prośbę o zajęcie stanowiska w tej sprawie, milczą.
Kto jest w takim razie do końca zorientowany?

W BF jest tak jak byc powinno w innych grac jest zle. A ze tego nikt nie pilnuje to juz nic nie poradzimy. Zwrocilem uwage ze przegrani i 3 miejsca z 2 i 3 dywizji powinny rowniez otrzymac medale w odpowiednich kolorach.

Ladder z 9 pucharami wygladalby rzeczywiscie zajebiscie, Piasek mysle ze teraz wasz sukces jest bardziej "widzialny" niz przy 9 pucharach. dodaj do tego puchary z wiosny i masz taki bajzel na stronie rankingu ze puchar przy nazwie klanu poprostu spowszednieje.

Pozatym nie czaje naprawde o co wam chodzi :x co to za roznica omg. Wygraliscie. Congratz.

Mysle tez ze tak powinno byc ze 1 dyw puchar 2 i 3 medale, jakas rownowage trzeba jednak zachowac imo.

Zgadzam sie jedynie z tym ze panuje balagan w tej kwesti w cb, w niektorych grach nie jest to przestrzegane.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:05 

Piasecznik napisał(a):
Zapisuje sie do pucharów, admin wsadza mnie do 2 dywizji więc już przegrałem.

Uwazasz wasza wygrana 2 dywizji za przegrana? Ciekawe.
Widze ze dla ciebie liczy sie naprawde tylko ten gif.

Skoro brak mozliwosci zdobycia gifa pucharku uwazasz za niemozliwosc wygranej (piszesz ze odrazu przegrales) tzn ze dla ciebie ten gif to definicja zwyciestwa. Nie wygrany final i cale rozgrywki ale gif to zwyciestwo wedlug ciebie. tak piszesz...

Podejzewam ze granie w Eastern Front Cup nie ma dla ciebie sensu poniewaz nawet wygrana (tak mozna wygrac puchar) nie spowoduje ze do laddera dojdzie jakis gif. Cholera, nie ma gifow... czyli nie mozna wygrac, to po co grac?

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:30 

Coug - po pierwsze - w 100% zgadzam sie z piaskiem ze w CB jest burdel jak zly.

po drugie - mi tez nie podoba sie dwugroszowka, zwlaszcza ze patrzac na nia mozna odniesc wrazenie ze nie wygralismy zadnej dywizji tylko zajelismy drugie miejsce.

generalnie - oczywiscie - wsio rawno czy tam bedzie pucharek, dwugroszowka czy maly rozowy elf, ale z drugiej strony - to jest jedyny znak ktory wskazuje ze cos udalo nam sie osiagnac. gralismy w Pucharze, wiec oczekuje ze zajecie pierwszego miejsca powinienem otrzymac puchar. tak samo jak WA ktore tez wygralo swoja grupe.

ja rozumiem w tej sytuacji ze PRGK i WA to patiasy, ktore nic nie wygraly, tylko udalo im sie zaruchac w swoich zalosnych grupach. tylko grupa pierwsza jest wystarczajaco fajna?

ja generalnie czuje sie oszukany. nie bede plakal i rwal sobie wlosow z glowy, swoje na foro CB juz napisalem i tyle. szkoda ze nas sie robi w balona i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:34 

Coug napisał(a):
Uwazasz wasza wygrana 2 dywizji za przegrana? Ciekawe.
Widze ze dla ciebie liczy sie naprawde tylko ten gif.

Skoro brak mozliwosci zdobycia gifa pucharku uwazasz za niemozliwosc wygranej (piszesz ze odrazu przegrales) tzn ze dla ciebie ten gif to definicja zwyciestwa. Nie wygrany final i cale rozgrywki ale gif to zwyciestwo wedlug ciebie. tak piszesz...

Nie kumasz wogóle bazy.
Grając Puchar, oczekuję że zajmując 1, 2 czy 3 miejsce dostanę puchar.
Nie zapisywałem PRGK-42 do olimpiady żeby otrzymać medal, tylko zapisałem do pucharu żeby otrzymać puchar.

Uważam że wygrana, 2 miejsce i 3 miejsce w jakiejkolwiek dywizji PUCHARU, powinna być nagradzana PUCHARAMI.
Cytuj:
Podejzewam ze granie w Eastern Front Cup nie ma dla ciebie sensu poniewaz nawet wygrana (tak mozna wygrac puchar) nie spowoduje ze do laddera dojdzie jakis gif. Cholera, nie ma gifow... czyli nie mozna wygrac, to po co grac?

Nie.
Zapisałem PRGK-42 do tego pucharu.

System wizualizacji i rozdawania nagród jest zły.
Żeby stał się naprawdę sensowny, przy tagu klanowym powinien (jeśli tylko klan coś zdobył) pojawić się znaczek (nawet w postaci medalu) oznaczający że klan ma w swojej wirtualnej gablocie jakieś nagrody.
Klikając na tę ikonkę możnaby obejrzeć wszystkie nagrody w kolejności chronologicznej.
Tak powinien wyglądać prawdziwy system nagród.
Jeśli problemem jest to że zbyt wiele klanów zdobędzie nagrody to po co dzielić puchary na dywizje?
Decyzją admina skazywać klany na niemożność walki o najwyższe trofeum.
Admini się mylą, wystarczyło śledzić naszą dywizję żeby zobaczyć że gra w nim klan eXe który był swego czasu już na 2 miejscu laddera.
Tylko przez jakiś niefart lub rozłam w klanie, nie dogadali nawet meczu z przeciwnikiem za co zostali wykluczeni z cupa.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 01:58 
Moderator forum

czesciowo zgadzam się z Cougiem częsciowo z resztą "bandy"

zauważcie że graliśmy (PRGK w 2 WILD_A w 3) dywizjach będacych niższą "ligą" niż 1. Niby puchar ale klasy B i C. Cieszmy się ze nie dostaliśmy "uśmiechu admina STX odciśniętego w betonie" jako nagrody.

Z drugiej strony Coug jesli pokazały się już przy TAGACH te cholerne pucharki to komu to aż tak przeszkadzało że koniecznie trzeba było je zmieniać ? Zresztą w moim odczuciu jesli 2 i 3 dywizję wygrałyby klany zachodnie to pucharki też by sie znalazły.

Co do gifa na który zeszła rozmowa - Coug PRGK i WILD_A nie chodzi o gifa tylko o to że jak się wchodzi na leadera i widzisz klan z pucharkiem to już to coś ci mówi-"acha goscie już coś wygrali".

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 02:10 

Niech nawet będzie ten puchar klasy Z ale niech to będzie PUCHAR.
Naprawde nie chodzi mi tu o nasz klan, chodzi o zasady.
Raz że są niejasne i to na maxa (sory MaX :D), dwa że pomieszane.
Bardziej chodzi mi tu o tych którzy walczyli w 2 czy 3 dywizji i zajmując 2 czy 3 miejsca nie dostali NIC!
Czy drużyna piłkarska grająca o puchar Polski zajmująca 2 miejsce nie dostanie nic tylko dlatego że puchar Polski ma mniejszą rangę od pucharu Europy?
Czy wreszcie zdobywcy pucharu Polski dostaną zamiast pucharu, żeton na wózek do hipermarketu (pozłacany niech będzie :))?

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 02:12 
Oldboy Battlefield.pl

groszki szklanki kieliszki... i tak macie jakis wyrozniajacy pipsztok przy nazwie... inni maja puchary:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 02:18 

To moze podsumowujac moje zdanie: Uwazam ze teraz jest dobrze i tak powinno byc, a wasze rozczarowanie wynika z tego ze nie wiedzialiscie jak nagradzane beda 2 i 3 dywizja, gdybyscie wiedzieli od poczatku to pewnie nie bylo by problemu. No chyba ze byscie sie wtedy wogule nie zapisali :wink:

NightMax: uwage zwrocilo CB, DvO jest dosc krotko trzymany i pozatym ze rzadzi w BF musi sie podparzadkowywac.

Piasek: eXe bylo 2 ale nie gralo z nikim sczegolnym a to sie dla adminow bardziej liczy niz ranking ktory nie pokazuje nic. Dla adminow najwazniejsze jest granie z dobrymi klanami niezaleznie od wynikow. To tak apropo zblizajacego sie nowego OC...

Ostatnio edytowano 25 gru 2003, 02:20 przez cougar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 02:18 

Chociaz od niedawna jestem zarejestrowany na forum, to przeczytalem wszystkie najnowsze tematy wraz z tym. No wiec brawo prgk i wild_a, moje gratulacje. Wiecie co, to chyba nie jest nawazniejszy pucharek w postaci obrazka na stronie clanbase, lecz swiadomosc, ze pokazaliscie sie z jak najlepszej strony i pokonaliscie przeciwnikow! pozatym witam was :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 02:22 
Oldboy Battlefield.pl

teraz to niema naprawde wiekrzego sensu sie klucic o puchary napewno ich nie dadza - bo admin wie lepiej :twisted:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 03:06 

taka mała rada..Okota skończ z tymi fotkami bo jush oplułem ze śmiechu cały monitor(ci tu o pucharach gadają i miejscach a on fotki downów i olimpiad specjalnych :lol: :lol: :shock: :D )

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 03:35 
Moderator forum

oki czyli na podsumowanie :)

Obrazek PRGK-42
Obrazek WILD_A
Obrazek Piasek
Obrazek ZooltaR
Obrazek wszyscy których pominąłem

aaa no i zapomniałbym

Obrazek dla Couga :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 03:38 

Powinni zrobic puchary w roznych ksztaltach i bylo by po klopocie, bo Piasek ma racje gral w pucharze. Coug tez by walczyl o tego gifa, gdybysmy wygrali ktoras z dywizji.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 03:46 

Coug napisał(a):
To moze podsumowujac moje zdanie: Uwazam ze teraz jest dobrze i tak powinno byc, a wasze rozczarowanie wynika z tego ze nie wiedzialiscie jak nagradzane beda 2 i 3 dywizja, gdybyscie wiedzieli od poczatku to pewnie nie bylo by problemu. No chyba ze byscie sie wtedy wogule nie zapisali :wink:

Skąd mogliśmy wtedy wiedzieć do której dywizji nas zakwalifikują?

Cytuj:
Piasek: eXe bylo 2 ale nie gralo z nikim sczegolnym a to sie dla adminow bardziej liczy niz ranking ktory nie pokazuje nic. Dla adminow najwazniejsze jest granie z dobrymi klanami niezaleznie od wynikow. To tak apropo zblizajacego sie nowego OC...

eXe w czasie kiedy była klasyfikacja klanów do OC było w połowie 1 stony laddera, chyba nawet pod nami.
Na 2 miejsce w ladderze nie dostaniesz sie grając z lamami.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2