Coug napisał(a):
Uwazasz wasza wygrana 2 dywizji za przegrana? Ciekawe.
Widze ze dla ciebie liczy sie naprawde tylko ten gif.
Skoro brak mozliwosci zdobycia gifa pucharku uwazasz za niemozliwosc wygranej (piszesz ze odrazu przegrales) tzn ze dla ciebie ten gif to definicja zwyciestwa. Nie wygrany final i cale rozgrywki ale gif to zwyciestwo wedlug ciebie. tak piszesz...
Nie kumasz wogóle bazy.
Grając Puchar, oczekuję że zajmując 1, 2 czy 3 miejsce dostanę puchar.
Nie zapisywałem PRGK-42 do olimpiady żeby otrzymać medal, tylko zapisałem do pucharu żeby otrzymać puchar.
Uważam że wygrana, 2 miejsce i 3 miejsce w jakiejkolwiek dywizji PUCHARU, powinna być nagradzana PUCHARAMI.
Cytuj:
Podejzewam ze granie w Eastern Front Cup nie ma dla ciebie sensu poniewaz nawet wygrana (tak mozna wygrac puchar) nie spowoduje ze do laddera dojdzie jakis gif. Cholera, nie ma gifow... czyli nie mozna wygrac, to po co grac?
Nie.
Zapisałem PRGK-42 do tego pucharu.
System wizualizacji i rozdawania nagród jest zły.
Żeby stał się naprawdę sensowny, przy tagu klanowym powinien (jeśli tylko klan coś zdobył) pojawić się znaczek (nawet w postaci medalu) oznaczający że klan ma w swojej wirtualnej gablocie jakieś nagrody.
Klikając na tę ikonkę możnaby obejrzeć wszystkie nagrody w kolejności chronologicznej.
Tak powinien wyglądać prawdziwy system nagród.
Jeśli problemem jest to że zbyt wiele klanów zdobędzie nagrody to po co dzielić puchary na dywizje?
Decyzją admina skazywać klany na niemożność walki o najwyższe trofeum.
Admini się mylą, wystarczyło śledzić naszą dywizję żeby zobaczyć że gra w nim klan eXe który był swego czasu już na 2 miejscu laddera.
Tylko przez jakiś niefart lub rozłam w klanie, nie dogadali nawet meczu z przeciwnikiem za co zostali wykluczeni z cupa.

no i podp max 2 znaki ;>