Cześć!
[Yossarian] - czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?
Odpowiem na Twojego posta, choć miałęm się nie wdawać w tę dyskusję.
Cytuj:
jesli wlazi na serwa po to zeby se w trybie inf po piechociarzach powalic z cg/rpg/at to zwykly lamer (to chcesz zaszczepic w nowych graczach?)
Nie rozumiem. Sugerujesz, że nie można strzelać do piechoty z RPG? Bo? Co w tym lamerskiego?
Cytuj:
swoja platynke nie wystuka na tankach czy helkach lub innych opancerzonych celach
Chodzi o to, że zdobedę jakąś tam gwiazdkę tak? Lol!
Wydawało mi się, że BF:BC2 to gra zespołowa. I ilość zdobytych punktów, odznak itd. nie ma znaczenia. Nie mniej czytając to forum dochodzę do innego zdania. Wszędzie liczy się K/D ratio i ilość punktów, a wygrana? Kogo to obchodzi!
Nikt na forum nie chwali się jak szybko wygrał, jak pomógł teamowi. Wrzucane są filmiki jak zabija 100000 osób i jak super daleko mogę strzelić.
Ewidentny fail popełnił tu DICE. Gdyby przegranie nie dostwali punktów lub wygrani mieli mnożnik x3 np. To od razu wszyscy inaczej by grali.
Cytuj:
BC2 to gra zespolowa, mech w inf trybie jest bardzo malo przydatny, med (podnosi+apteki), asfalt (ammo, granatnik[nie mniej skuteczny na budynki niz rury], lub c4) nawet snajper (cudokulki i c4, lub nalot) sa ciekawsza opcja. Mech = cg? cicha plujka?
Oczywiście, że jest mało przydatny, bo jak tylko strzeli CG to wszyscy podnoszą raban, jaki to lamer! To, że medyk podnosi kolesi [ultra przegięcie, że mają max life], snajper wali nalot którym zabija mnóstwo wrogów, assault strzela z granatnika - one shot, one kill. To to jest balance. Natomiast CG jest IMBA!
Pozdrawiam.
P.S. Niemcy byli lamerami, bo strzelali z artyleri przeciwlotniczej do czołgów i piechoty, przecierz można tylko do samolotów! Nooby.