Teraz jest 29 lis 2024, 10:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lut 2011, 14:12 

no tak ale goście którzy grają na tych serwerach bez rankingów , mają stopnie i co nie rosną im na tych serwerach , czyli tylko na rangowych będzie ok , aha no to sprawdzę

i z góry dziękuje !!

PostNapisane: 8 lut 2011, 14:27 

Cytuj:
no tak ale goście którzy grają na tych serwerach bez rankingów , mają stopnie i co nie rosną im na tych serwerach , czyli tylko na rangowych będzie ok , aha no to sprawdzę

Wyjaśniam Ci w prostych słowach.
- serwery nierankingowe : punkty nie są naliczane.
- serwery rankingowe : punkty naliczane.
Owe goście jak mówisz , że mieli naliczone punkty to grali już na serwerach rankingowych. Tak więc chyba załapałeś :-)

PostNapisane: 8 lut 2011, 14:29 

tak dziękuję za pomoc ! pozdrawiam

PostNapisane: 19 kwi 2011, 21:20 

Kurcze ja mam taki problem: gdy grałem podczas rundy odblokowałem wiertarkę mechanika później w tej samej rundzie gra mi się zawiesiła i wyłączyłem ją przez menegera później gdy włączyłem grę w menu wszystko mi wyzerowało, wchodzę na serwer i patrzę wszystko mam jak miałem kolejne do odblokowania to scar l ale wiertarki nie mogę założyć. Pomoże ktoś?

http://img.20dollars2surf.com/ban_pl_72890_468154.gif klikajac dajesz mi 10p

PostNapisane: 22 kwi 2011, 12:47 

Cześć!
Jakiś czas temu kupiłem pudełkową wersję Bad Company 2. Jako że wcześniej miałem elektroniczną z Allegro, która została zbanowana, postanowiłem sformatować system, żeby w żaden sposób nic się nie gryzło. Założyłem też nowe konto EA i nowego żołnierza, zaczynając tym samym zabawę od zera. Niedawno zauważyłem mały problem, który jednakże bardzo mi przeszkadza. Mianowicie czasami (nie za każdym razem) gra dodaje mi odznaczeń i ulepsza statystyki broni i pojazdów. Przykładowo M14 jeszcze nawet nie odblokowałem, a już mam dwie złote gwiazdki, ponad 200 zabitych i niemalże 7 godzin gry z tą bronią. Nie jest to w żaden sposób możliwe, bo po wrogu podniosłem M14 najwięcej jeden raz. To samo z insygniami i szpilkami. Mam ich więcej niż na moim poprzednim konce z 30lvl i wszystkie mają datę ich zdobycia notowaną na 2008/01/01 1:00.
Wydaje się, że tylko licznik K/D, punkty i dogtagi są okej. Zaznaczam, że czasami jak uruchomię grę, to wszystko jest jak najbardziej w porządku (statystyki są faktycznie takiej jak zdobywałem). Możecie mnie wyśmiać, ale dla mnie statsy bardzo się liczą.

PS. Nie znalazłem podobnego tematu na 3 stronach ani w szukajce, więc miejcie litość :)
PS2. Obrazek w sygnaturze jeszcze nie jest aktualny, ale jak na niego klikniecie to zobaczycie moje nowe konto: Jimmy138

PostNapisane: 22 kwi 2011, 18:37 

Powiem tak - moim zdaniem są to bugi w grze. Chociażby na moim przykładzie z M24 - gram w BC2 niemalże 18 godzin, a tą bronią mam wygrane ponad 72 godziny :) Czasem pokazuję, że mam 3-4 levele za mały poziom, podczas gdy rzeczywisty jest 3-4 levele większy :lol: Niech się jeszcze inni wypowiedzą.

Pozdrawiam.

Obrazek

PostNapisane: 22 kwi 2011, 19:14 

Mogę dodać, że na poprzednim koncie i żołnierzu nic takiego nie miało miejsca, a statystyki z pewnością były wporządku.

PostNapisane: 22 kwi 2011, 19:33 

Grę kupiłeś w sklepie czy sam klucz? Jeżeli sam klucz od jakiejś osoby, to może ona wcześniej na nim grała i statystyki się zapisały, ale to tak na 5-10% :D , na 90-95% tak jak już pisałem - zwykłe bugi w grze 8) Obserwuj to przez parę dni.

Pozdrawiam.

Obrazek

PostNapisane: 22 kwi 2011, 20:31 

Czytanie ze zrozumieniem kolego. Wyraźnie napisałem, że nabyłem pudełkową wersję i nawet zrobiłem do niej osobne konto EA. Ten problem występuje już ze dwa tygodnie (przynajmniej wtedy go zauważyłem).

PostNapisane: 22 kwi 2011, 20:51 

Ok, sory, mój błąd :oops: :oops: Skoro 2 tygodnie to prawdopodobnie coś jest ze strony gry(?). Próbowałeś reinstall'ować?

Obrazek

PostNapisane: 23 kwi 2011, 13:42 

Miałem tak dawno temu (kiedy jeszcze miałem co odblokowywać), po pewnym czasie przestałem zwracać na to uwagę i wszystko wróciło do normy. Jedyne co mi się czasem przydarza to to, że moje statystyki się po prostu zerują - zero pkt, killi, odblokowanych broni, wtedy wystarczy re-login. Wydaję mi się, że to po prostu zwykły bug i prawdopodobnie nie doczekamy się jego naprawienia - wszyscy skupili się na BF3 (i w sumie słusznie, ale to inna sprawa..). Jeśli ci to tak bardzo przeszkadza to korzystaj ze stron pokazujących Twoje statystyki (np. z tej z punktu 8.3), oszczędzisz sobie nerwów skoro tak bardzo zależy ci na rzetelnym i dokładnym zestawieniu Twoich statystyk.

PostNapisane: 24 kwi 2011, 14:47 

No cóż, skoro mówicie, że nie da się z tym nic zrobić, to trudno. Może w wolnym czasie zrobię jeszcze reinstall gry, bo na poprzednim koncie (a wiąże się to z poprzednim instalowaniem gry) miałem wszystko okej. Moderatorów proszę o niezamykanie tematu, może ktoś będzie potrafił rozwiązać problem w przyszłości.

PostNapisane: 5 maja 2011, 19:10 

Witam mój problem polega na tym ze strona ze statystykami nie chce się zaktualizować ciągle pokazuje 26lvl i w żaden sposób nie mogę tego odświeżyć, sprawdzałem tez na innych stronach lecz ciągle jest to samo.Może ma ktoś z was na to receptę?Bardzo bym był wdzięczny za pomoc.

PostNapisane: 5 maja 2011, 22:54 

a twoj nick to.............

PostNapisane: 23 maja 2011, 02:46 

Witam

Dziś jakimś cudem straciłem statystyki, miałem specjalistę nagle jestem szeregowym wszystkie odblokowane bronie i specjalności zniknęły.
Nic dziwnego się nie stało wychodziłem normalnie z serwera, a jak pojawiło się menu to było już wszystko zmienione.
Kilka razy logowałem się, wyłączałem grę i ponownie włączałem, nic nie pomaga wygląda jakby wszystko się zresetowało.
Po wejściu na serwer też pokazuje że jestem szeregowym i nie mam odbl. broni itp
W "Moich statystykach" został tylko nieśmiertelnik który zdobyłem, wszystko inne jest na zero.
Na stronie http://bfbcs.com tez pokazuje wszystko obniżone.
Jak to jest możliwe, co można z tym zrobić?

Czy ktoś może pomóc?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2