Cześć!
Jakiś czas temu kupiłem pudełkową wersję Bad Company 2. Jako że wcześniej miałem elektroniczną z Allegro, która została zbanowana, postanowiłem sformatować system, żeby w żaden sposób nic się nie gryzło. Założyłem też nowe konto EA i nowego żołnierza, zaczynając tym samym zabawę od zera. Niedawno zauważyłem mały problem, który jednakże bardzo mi przeszkadza. Mianowicie czasami (nie za każdym razem) gra dodaje mi odznaczeń i ulepsza statystyki broni i pojazdów. Przykładowo M14 jeszcze nawet nie odblokowałem, a już mam dwie złote gwiazdki, ponad 200 zabitych i niemalże 7 godzin gry z tą bronią. Nie jest to w żaden sposób możliwe, bo po wrogu podniosłem M14 najwięcej jeden raz. To samo z insygniami i szpilkami. Mam ich więcej niż na moim poprzednim konce z 30lvl i wszystkie mają datę ich zdobycia notowaną na 2008/01/01 1:00.
Wydaje się, że tylko licznik K/D, punkty i dogtagi są okej. Zaznaczam, że czasami jak uruchomię grę, to wszystko jest jak najbardziej w porządku (statystyki są faktycznie takiej jak zdobywałem). Możecie mnie wyśmiać, ale dla mnie statsy bardzo się liczą.
PS. Nie znalazłem podobnego tematu na 3 stronach ani w szukajce, więc miejcie litość

PS2. Obrazek w sygnaturze jeszcze nie jest aktualny, ale jak na niego klikniecie to zobaczycie moje nowe konto: Jimmy138