A więc:
"Tak masz racje, zazdroszczę mu tego, że wchodzi na paddingowe serwery i wbija sobie tysiące pkt w ciągu 10minut, żeby pokazać innym, że ma 10000000pkt które w stopniu zerowym odzwierciedlają umiejętności;]"
a ja Ci powiem po pierwsze tak:
EA kasuje konto jeżeli, ktoś jest wysoko w rankingu, a ma nie uczciwie zdobyte pkt, a to łatwo sprawdzić.
Po drugie, ten Turek, nie gra na serwerach paddingowych?? Najlepszym faktem, jest to że z nim grałem na TAFie.... LOL.
Ludzie, zastanówcie się ***** czego wy chcecie. Najpierw wysyłacie mi linki do jakiś swoich *mama zabroniła mi przeklinać* statystyk, następnie jak ja wam wysyłam z kim ja grałem, i są o wiele wyżej od was W CAŁYM ***** RANKINGU W BATTLEFILEDZIE 2, to macie wymówki, że jest to gówno warte i pieprzycie o jakimś tam paddingu, którego da się zweryfikować, bo pierwsze miejsca w ranku zawsze są sprawdzane. W dupie to mam, jakby grali nie uczciwie to by byli zbanowani przez EA nie?? Pieprzycie o jakieś mapce Dalian, a to w cale nie prawda że tam się sprawdza jak kto "naprawdę gra". Po za tą mapką i tymi serwami, nie wiem ile ich bodajże jest, ale bardzo mało, to jest jeszcze 250 porządnych serwów. Nie licząc 300 innych, ale na nich np nie ma ludzi, są to serwery paddinowe etc.
"Po 1, nie masz pojecia ile takich osob w koncu trafialo na daliana 2v2 i nagle okazało sie ze nie umieją nic xD " - a Ty masz? Proszę o nicki minimum 10 osób, jeżeli napisałeś "ile takich osób" to jest ich trochę.
"Po 2 gracze ktorych wymieniales odwiedzali paddingowe/TIME serwery - ich statystyki i przegrane godziny sa praktycznie nic nie warte" - wchodzą na serwey 64 osobwe i są zawsze najlepsi. Hm. Ciekawe ile muszą odwiedzać takich serwów. Po za tym z nimi kurna grałem i jak oni byli drvierami ja byłem naj....P za tym pisałem, EA banuje za nieuczciwie nabijany score.
Jasne, jak ktoś jest na pozaycji 5000+ to może i nie sprawdzą, ale jak ktoś ma miejsce w pierwszej dwu setce to weryfikują??....
"Po 4 na serwerach 64 osobowych jest zerowy poziom. Jeden wielki chaos i tyle. Jedyny z nich tego pożytek, to ze jak weźmiesz sobie znajomego pilota (o helce mowie) to można się pobawić i wbic 120:4 xD" - jest to w części prawda. O ile Twój znajomy jest dobry..w helce.
"A odnośnie tego śmiesznego typka Andrzeja xD:
Nie pisz więcej bo z każdym postem wykopujesz sobie coraz głębszy dół

" - no nie wydaje mi się..
"Bardziej jebniętego twierdzenia to ja w życiu nie widziałem! Ktoś kto ma 100000 napraw mówi że jest dobry? Jeżeli wypracował to "legalnie" to i tak jego zdanie byłoby gówno warte bo cały czas musiałby latać z kluczem i naprawiać wszystko co się da xD" - no nie wiem, grałem z nim i wykosiłem swoich przeciwników, do tego stopnia, że drugi od góry był o 70 pkt w dół...Gra świetnie, miałem okazję z nim grać, i wcale nie paddinguje.
"Nom - doprawdy zajebisty padder

"- nawet z nim nigdy nie grałeś.
"Sobie porównaj względny poziom - zobaczymy czy ci dobzi gracze będą dawali rade na dalianie"- kiedy gramy? Daj IP serwa z Dalianem na którym grasz. Ja chcę zobaczyć jak się tam gra, bo nigdy nie grałem. Oczywiście nie mówię, że będę wymiatać.. bo zajebisty ja nie jestem, i nigdy tak nie pisałem.
"To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem."- dobrze wiedzieć, skoro to nie jest oszustwo to znaczy że można to robić.
"Tak masz racje, zazdroszczę mu tego, że wchodzi na paddingowe serwery i wbija sobie tysiące pkt w ciągu 10minut, żeby pokazać innym, że ma 10000000pkt które w stopniu zerowym odzwierciedlają umiejętności;]"- tak jak pisałem nie gra na takich serwerach.
A no tak, wszyscy najlepsi gracze grają na paddinowych serwerach, no jasne. O kurczę. Tu niektórzy są wysoko w rankingu EA, oo na pewno grają ja na serwerach paddingowych, przecież to jasne, jak mogliby mieć tyle punktów...
"A skąd wiesz, że Twoi przeciwnicy są dobrzy? Bo mają generałów i 1256125pkt w rankingu EA? xD" - ooo. czyli mam myśleć że ranking EA jest gówno warty, (więc proszę o nie wysyłanie linków ze scorem, skoro jest ON GÓWNO warty). A nie są db skoro grają dobrze???
Pozdrawiam, i proszę nie nazywać mnie śmiesznym typkiem, to miało być zwykłe wrażenie z gry, a zostałem zaatakowany przez maniaków bronicących jakże to wspaniałą grę, wysyłający mi swoje ranki, po czym jak ja im wyśle ranki z jakimi ludźmi grałem (ponieważ piszą mi że jestem nic nie wart, przynajmniej mają to w domyśle) to mówią że toco ja wysyłam jest "g" warte bo są to nieuczciwe scory, a jak ja z tymi ludźmi grałem, może raz ale grałem, to właśnie widzę że są to nieuczciwe scory...
Jak ktoś mi tłumaczy, że glitching jest oszustwem, i przyznaje się do błędu że źle myślałem co do glitchingu to następny nagle pisze:
"To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem." - że nie jest równoważony z oszustwem.
Na tym forum nawet zgodności nie ma co do niektórych spraw. Jasne. Forum jest po to żeby wyrażać własne myśli poglądy itp. ale np. co do TK, albo glitchingu powinna być zgodność. Ten pierwszy obszerny mój post, miało to być zwykłe "Wrażenie z gry" a zrobiła się "śmieszna i żenująca kłótnia" (dodaję tu również swoje posty), w której to JA jestem wrogiem całego forum...
Pozdrawiam.