Teraz jest 30 sie 2025, 08:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2011, 23:37 

Cytuj:
Nazywa się Krische, ale miał prefiks SWE, (od serwa). To jego ranki, więc kolego napisałeś KŁAMSTWO:

A wieczory jakieś ma? :>

Cytuj:
I gościu, jak go kiedyś złapiesz, zapytaj się co o mnie sądzi jako o strzelcu z helikopa. Graliśmy razem tylko raz, ale myślę że mnie pamięta, bo dużo gadaliśmy. :] super gracz, najlepszy z jakim grałem, wysokie miejsce w śród najlepszych pilotów w bf'ie.
Dziś prawdziwych pilotów już nie ma :) Nie rozumiesz co pozostali mają do przekazania - na pubach skilla ciężko określić i tyle. Miarodajne są lany, ligi.

Cytuj:
gówno prawda. Spróbuj sam o ile wgl grałeś na zagranicznych serwach....

Litości, akurat niemieckie serwy są do trzepania punktów :D Nie od dziś to wiadomo.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 24 cze 2011, 05:13 

"A wieczory jakieś ma? :> ", nie wiem. Co wy, jak on jest super, to nie może grać ze mną całą wieczność, ale mówił mi po paru razach jak miałem 1 miejsce na 64 osoby, że db gram :]. Nie genialnie, Ci co grają z was dłużej, mają większe doświadczenie grają lepiej :] i się wykłócać oczywiście nie będę, bo tylko kompromitować się będę :]

"Dziś prawdziwych pilotów już nie ma :) Nie rozumiesz co pozostali mają do przekazania - na pubach skilla ciężko określić i tyle. Miarodajne są lany, ligi."

Wybacz człowieku, score tego gracza świadczy o nim zupełnie innego niż Ty tu piszesz, przypominam jego wyniki:

http://www.bf2stats.net/player/87951238/

"Litości, akurat niemieckie serwy są do trzepania punktów :D Nie od dziś to wiadomo."

- OK. Ja tam nie wiem, może trafiam na passę db graczy, ale nie zawsze są same debile na niemieckich serwach :D. OK, nie wykłócam się co do tej kwestii.

ale chciałbym Ci dać link do gościa który tam gra często:

http://www.bf2stats.net/player/132254699/

Pozdrawiam, Andrzej.

PostNapisane: 24 cze 2011, 09:16 

Andrew95 napisał(a):
ale chciałbym Ci dać link do gościa który tam gra często:

http://www.bf2stats.net/player/132254699/

Pozdrawiam, Andrzej.

Ok jednak się odezwę :D Chciałbym spotkać tego gracza na swojej drodze :) Skąd bierzesz to przekonanie, że punkty są odwzorowaniem umiejętności?
Chwalisz się nimi jakby byli najlepsi.
Graczy, którzy naprawdę potrafią grać częściej spotkasz na nierankingowych serwerach, gdzie walcząc między sobą (jak na dalianie2v2 czy na wake airshow) szlifując umiejętności, bezwzględnie wykorzystując potknięcia rywala.

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

PostNapisane: 24 cze 2011, 14:21 

Po co sie spinacie chopy ?
Nie podoba sie - nie graj.
Nie potrzeba nam kolejnego placzka.
proste ?

PostNapisane: 24 cze 2011, 16:33 

Andrew95 napisał(a):
Co do glitchingu, hmm, może coś do mnie dotarło :]. W sumie to rzeczywiście, jakby każdy to wykorzystywał gra byłaby bez satysfakcji, bez sensu, i głupia. Ale glitchingu nie można nazwać cheaterstwem:D Ponieważ, nie używam żadnego programu do tego:D Tu muszę przyznać, że byłem głupi z tym.

Skoro cie tak denerwuje, że niektórzy nie znają angielskiego, mógłbyś sprawdzić tłumaczenie słowa "cheat" a potem poszukać definicji tego słowa po polsku. Glitching to forma cheaterstwa, oszukiwanie innych graczy poprzez wykorzystywanie niedociągnięć w grze.

PostNapisane: 24 cze 2011, 20:16 

"Skąd bierzesz to przekonanie, że punkty są odwzorowaniem umiejętności?"

no z tąd, że jak gram z ludźmi w helkach, i wiem że moi przeciwnicy są dobrzy, i ja mam 1 miejsce na 64 osobowym serwie to chyba nie oznacza że jestem noobem nie? :D Nie oznacza również że jestem najlepszy!!, ale oznacza że jestem dobry.

"Chwalisz się nimi jakby byli najlepsi."

http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... kiem1.png/

Jeżeli zmieścił się w rankingu pierwszych 150 osób w całym Bf 2 to chyba jest zajebisty nie??

"Graczy, którzy naprawdę potrafią grać częściej spotkasz na nierankingowych serwerach, gdzie walcząc między sobą (jak na dalianie2v2 czy na wake airshow) szlifując umiejętności, bezwzględnie wykorzystując potknięcia rywala.' - mam inne zadanie na ten temat, moim zdaniem na rankingowych serwerach też są świetni gracze. (o helki chodzi)

"Skoro cie tak denerwuje, że niektórzy nie znają angielskiego, mógłbyś sprawdzić tłumaczenie słowa "cheat" a potem poszukać definicji tego słowa po polsku. Glitching to forma cheaterstwa, oszukiwanie innych graczy poprzez wykorzystywanie niedociągnięć w grze."

Muszę przyznać, że masz rację :]. Co do glitchingu zrozumiałem kilka rzeczy i zmieniłem zdanie - jest to oszustwo :].

Pozdrawiam, Andrzej.

PostNapisane: 24 cze 2011, 21:24 

Andrew95 napisał(a):
Jeżeli zmieścił się w rankingu pierwszych 150 osób w całym Bf 2 to chyba jest zajebisty nie??

Jak gość gra na paddingu to nic dziwnego, że jest w pierwszej 150 :mrgreen:

PostNapisane: 24 cze 2011, 21:58 

Po prostu mu zazdrościsz wyniku, dlatego tak mówisz... :D

PostNapisane: 24 cze 2011, 23:51 

Musze powiedziec ze sie ladnie usmialem czytajac ten temat ^^

Zacznego od poczatku i postaram sie skupic na rzeczach najwazniejszych:
Cytuj:
Ty chyba Jelidy nie widziałeś w akcji [ ;

Smutne. Problem w tym ze to TY nie widziales go w akcji ^^ Wypisujesz nicki jakiś gosci, ktorych znasz tylko z yt i wielki bohater. Jelida nie istnieje od ponad roku xD
Cytuj:
TAK, naprawdę dużo jest debili, ale na mapce Dalian 2vs2 nie ma serwa gdzie gra 60 osób

xDDD Dalian 2vs2 jest mapa dla 4 osob, stworzona po to, zeby sprawdzic umiejetnosci graczy. Tutaj dopiero wychodzi ile jest warte Twoje latanie.
Cytuj:
50 latkowie grają w bf'a?? xD

http://www.joemonster.org/filmy/36160/B ... la_kazdego
Cytuj:
Wybacz człowieku, score tego gracza świadczy o nim zupełnie innego niż Ty tu piszesz, przypominam jego wyniki:

Po 1, nie masz pojecia ile takich osob w koncu trafialo na daliana 2v2 i nagle okazało sie ze nie umieją nic xD
Po 2 gracze ktorych wymieniales odwiedzali paddingowe/TIME serwery - ich statystyki i przegrane godziny sa praktycznie nic nie warte :P
Po 3 helka nie sluzy do brania flag :)
Po 4 na serwerach 64 osobowych jest zerowy poziom. Jeden wielki chaos i tyle. Jedyny z nich tego pożytek, to ze jak weźmiesz sobie znajomego pilota (o helce mowie) to można się pobawić i wbic 120:4 xD

@Anusus
Czyli nie znasz praktycznie nikogo, wpisując Tutaka do helki tylko to udowodniłeś ^^ Nie mów, że kogoś znasz, jak zamieniłeś z nim 2 zdania na serwerze publicznym - po prostu się nie pogrążaj...

Ostatnio edytowano 25 cze 2011, 11:51 przez Spectral1991, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 cze 2011, 11:33 

Wiele osób znam dobrych :P Ale to raptem kilka:
Heli - Mildread, Spectral, Tiso, Flash, Ki3ross (czy jakoś tak :P), Tutak
Jet - Jurand, Devil.v2 (nawet miałem przyjemność z nim zagrać xP), DCK, Eddie a tokey to już chyba jest poza konkurencją :)

A odnośnie tego śmiesznego typka Andrzeja xD:
Nie pisz więcej bo z każdym postem wykopujesz sobie coraz głębszy dół :P

Andrew95 napisał(a):
Wybacz człowieku, score tego gracza świadczy o nim zupełnie innego niż Ty tu piszesz

Bardziej jebniętego twierdzenia to ja w życiu nie widziałem! Ktoś kto ma 100000 napraw mówi że jest dobry? Jeżeli wypracował to "legalnie" to i tak jego zdanie byłoby gówno warte bo cały czas musiałby latać z kluczem i naprawiać wszystko co się da xD

Andrew95 napisał(a):

Nom - doprawdy zajebisty padder :D

Fire napisał(a):
"Graczy, którzy naprawdę potrafią grać częściej spotkasz na nierankingowych serwerach, gdzie walcząc między sobą (jak na dalianie2v2 czy na wake airshow) szlifując umiejętności, bezwzględnie wykorzystując potknięcia rywala.' - mam inne zadanie na ten temat, moim zdaniem na rankingowych serwerach też są świetni gracze

Sobie porównaj względny poziom - zobaczymy czy ci dobzi gracze będą dawali rade na dalianie

Andrew95 napisał(a):
Muszę przyznać, że masz rację :]. Co do glitchingu zrozumiałem kilka rzeczy i zmieniłem zdanie - jest to oszustwo :]

To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem.

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana

PostNapisane: 25 cze 2011, 12:22 

anusus napisał(a):

Fire napisał(a):
"Graczy, którzy naprawdę potrafią grać częściej spotkasz na nierankingowych serwerach, gdzie walcząc między sobą (jak na dalianie2v2 czy na wake airshow) szlifując umiejętności, bezwzględnie wykorzystując potknięcia rywala.' - mam inne zadanie na ten temat, moim zdaniem na rankingowych serwerach też są świetni gracze

Sobie porównaj względny poziom - zobaczymy czy ci dobzi gracze będą dawali rade na dalianie

Źle zacytowałeś, ja nic takiego nie pisałem

Andrew95 napisał(a):
Po prostu mu zazdrościsz wyniku, dlatego tak mówisz... :D

Tak masz racje, zazdroszczę mu tego, że wchodzi na paddingowe serwery i wbija sobie tysiące pkt w ciągu 10minut, żeby pokazać innym, że ma 10000000pkt które w stopniu zerowym odzwierciedlają umiejętności;]

Andrew95 napisał(a):
"Skąd bierzesz to przekonanie, że punkty są odwzorowaniem umiejętności?"
no z tąd, że jak gram z ludźmi w helkach, i wiem że moi przeciwnicy są dobrzy, i ja mam 1 miejsce na 64 osobowym serwie to chyba nie oznacza że jestem noobem nie? :D Nie oznacza również że jestem najlepszy!!, ale oznacza że jestem dobry.

A skąd wiesz, że Twoi przeciwnicy są dobrzy? Bo mają generałów i 1256125pkt w rankingu EA? xD

PostNapisane: 25 cze 2011, 14:42 

A więc:

"Tak masz racje, zazdroszczę mu tego, że wchodzi na paddingowe serwery i wbija sobie tysiące pkt w ciągu 10minut, żeby pokazać innym, że ma 10000000pkt które w stopniu zerowym odzwierciedlają umiejętności;]"

a ja Ci powiem po pierwsze tak:

EA kasuje konto jeżeli, ktoś jest wysoko w rankingu, a ma nie uczciwie zdobyte pkt, a to łatwo sprawdzić.

Po drugie, ten Turek, nie gra na serwerach paddingowych?? Najlepszym faktem, jest to że z nim grałem na TAFie.... LOL.

Ludzie, zastanówcie się ***** czego wy chcecie. Najpierw wysyłacie mi linki do jakiś swoich *mama zabroniła mi przeklinać* statystyk, następnie jak ja wam wysyłam z kim ja grałem, i są o wiele wyżej od was W CAŁYM ***** RANKINGU W BATTLEFILEDZIE 2, to macie wymówki, że jest to gówno warte i pieprzycie o jakimś tam paddingu, którego da się zweryfikować, bo pierwsze miejsca w ranku zawsze są sprawdzane. W dupie to mam, jakby grali nie uczciwie to by byli zbanowani przez EA nie?? Pieprzycie o jakieś mapce Dalian, a to w cale nie prawda że tam się sprawdza jak kto "naprawdę gra". Po za tą mapką i tymi serwami, nie wiem ile ich bodajże jest, ale bardzo mało, to jest jeszcze 250 porządnych serwów. Nie licząc 300 innych, ale na nich np nie ma ludzi, są to serwery paddinowe etc.

"Po 1, nie masz pojecia ile takich osob w koncu trafialo na daliana 2v2 i nagle okazało sie ze nie umieją nic xD " - a Ty masz? Proszę o nicki minimum 10 osób, jeżeli napisałeś "ile takich osób" to jest ich trochę.

"Po 2 gracze ktorych wymieniales odwiedzali paddingowe/TIME serwery - ich statystyki i przegrane godziny sa praktycznie nic nie warte" - wchodzą na serwey 64 osobwe i są zawsze najlepsi. Hm. Ciekawe ile muszą odwiedzać takich serwów. Po za tym z nimi kurna grałem i jak oni byli drvierami ja byłem naj....P za tym pisałem, EA banuje za nieuczciwie nabijany score.
Jasne, jak ktoś jest na pozaycji 5000+ to może i nie sprawdzą, ale jak ktoś ma miejsce w pierwszej dwu setce to weryfikują??....

"Po 4 na serwerach 64 osobowych jest zerowy poziom. Jeden wielki chaos i tyle. Jedyny z nich tego pożytek, to ze jak weźmiesz sobie znajomego pilota (o helce mowie) to można się pobawić i wbic 120:4 xD" - jest to w części prawda. O ile Twój znajomy jest dobry..w helce.

"A odnośnie tego śmiesznego typka Andrzeja xD:
Nie pisz więcej bo z każdym postem wykopujesz sobie coraz głębszy dół :P" - no nie wydaje mi się..

"Bardziej jebniętego twierdzenia to ja w życiu nie widziałem! Ktoś kto ma 100000 napraw mówi że jest dobry? Jeżeli wypracował to "legalnie" to i tak jego zdanie byłoby gówno warte bo cały czas musiałby latać z kluczem i naprawiać wszystko co się da xD" - no nie wiem, grałem z nim i wykosiłem swoich przeciwników, do tego stopnia, że drugi od góry był o 70 pkt w dół...Gra świetnie, miałem okazję z nim grać, i wcale nie paddinguje.

"Nom - doprawdy zajebisty padder :D"- nawet z nim nigdy nie grałeś.

"Sobie porównaj względny poziom - zobaczymy czy ci dobzi gracze będą dawali rade na dalianie"- kiedy gramy? Daj IP serwa z Dalianem na którym grasz. Ja chcę zobaczyć jak się tam gra, bo nigdy nie grałem. Oczywiście nie mówię, że będę wymiatać.. bo zajebisty ja nie jestem, i nigdy tak nie pisałem.

"To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem."- dobrze wiedzieć, skoro to nie jest oszustwo to znaczy że można to robić.

"Tak masz racje, zazdroszczę mu tego, że wchodzi na paddingowe serwery i wbija sobie tysiące pkt w ciągu 10minut, żeby pokazać innym, że ma 10000000pkt które w stopniu zerowym odzwierciedlają umiejętności;]"- tak jak pisałem nie gra na takich serwerach.

A no tak, wszyscy najlepsi gracze grają na paddinowych serwerach, no jasne. O kurczę. Tu niektórzy są wysoko w rankingu EA, oo na pewno grają ja na serwerach paddingowych, przecież to jasne, jak mogliby mieć tyle punktów...

"A skąd wiesz, że Twoi przeciwnicy są dobrzy? Bo mają generałów i 1256125pkt w rankingu EA? xD" - ooo. czyli mam myśleć że ranking EA jest gówno warty, (więc proszę o nie wysyłanie linków ze scorem, skoro jest ON GÓWNO warty). A nie są db skoro grają dobrze???

Pozdrawiam, i proszę nie nazywać mnie śmiesznym typkiem, to miało być zwykłe wrażenie z gry, a zostałem zaatakowany przez maniaków bronicących jakże to wspaniałą grę, wysyłający mi swoje ranki, po czym jak ja im wyśle ranki z jakimi ludźmi grałem (ponieważ piszą mi że jestem nic nie wart, przynajmniej mają to w domyśle) to mówią że toco ja wysyłam jest "g" warte bo są to nieuczciwe scory, a jak ja z tymi ludźmi grałem, może raz ale grałem, to właśnie widzę że są to nieuczciwe scory...

Jak ktoś mi tłumaczy, że glitching jest oszustwem, i przyznaje się do błędu że źle myślałem co do glitchingu to następny nagle pisze:

"To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem." - że nie jest równoważony z oszustwem.

Na tym forum nawet zgodności nie ma co do niektórych spraw. Jasne. Forum jest po to żeby wyrażać własne myśli poglądy itp. ale np. co do TK, albo glitchingu powinna być zgodność. Ten pierwszy obszerny mój post, miało to być zwykłe "Wrażenie z gry" a zrobiła się "śmieszna i żenująca kłótnia" (dodaję tu również swoje posty), w której to JA jestem wrogiem całego forum...

Pozdrawiam.

PostNapisane: 25 cze 2011, 15:32 

Andrew95 napisał(a):

http://spieler-daten.de/
Po lewej stronie masz "Suche starten" - wpisz wyżej nick swojego "drivera" i wyszukaj. Później znajdz i wejdź w server history =)

Poza tym, EA owszem kasuje konta, ale ludziom którzy w ciągu kilku dni maja >1.000.000 punktów =) Takie płotki jak Twój ziomek ich nie interesują, bo BF2 jest stary i nie warto mu uwagi poświęcać :)

Andrew95 napisał(a):
"Po 1, nie masz pojecia ile takich osob w koncu trafialo na daliana 2v2 i nagle okazało sie ze nie umieją nic xD " - a Ty masz? Proszę o nicki minimum 10 osób, jeżeli napisałeś "ile takich osób" to jest ich trochę.

Nicków nie pamiętam bo nie są godni zapamiętania - wchodzili na serwer mówiąc, że są zajebiści. Po 15 minutach dotarło do nich na jakim poziomie grają, a na jakim są ich przeciwnicy - skończyło się na tym, że taki Publicowy kilkuletni weteran pisapisał „Sry dude, im new ;/”. Oczywiście byli i tacy, którzy twardo byli przekonani, że to oni są najlepsi. Pojedynek 2v2, 40 minut i „publicowy weteran” skończył ze statami 0/34.

Andrew95 napisał(a):
"A skąd wiesz, że Twoi przeciwnicy są dobrzy? Bo mają generałów i 1256125pkt w rankingu EA? xD" - ooo. czyli mam myśleć że ranking EA jest gówno warty, (więc proszę o nie wysyłanie linków ze scorem, skoro jest ON GÓWNO warty). A nie są db skoro grają dobrze???

Wytłumaczę Ci to najlepiej jak potrafię:
Na serwerach publicznych latanie ogranicza się do „Range’owania” czyli łapania odpowiedniego dystansu – wyczucie. Przeciwnicy nic nie robią poza beczką, która jest banalnie trafić.
Na dalianie, o którym wspomniałem jest zupełnie inna bajka. Jako pilot, musisz czuć swoją helkę w 100%, znać teren jak własną kieszeń, wiedzieć co gdzie jest, na co i w jakim stopniu możesz sobie pozwolić. Reagujesz odpowiednio do sytuacji, wystawiasz się przeciwnikowi na chwilę i znikasz.
Od strony gunnera wygląda to tak, że większość czasu spędzasz patrząc na spota – wiesz dzięki temu gdzie jest przeciwnik (z reguły go nie widać). Jeżeli pilot Ci wystawi, musisz wziąć poprawkę na to, że przeciwnik może się porusza, przewidzieć gdzie będzie i odpowiednio wykręcić w tamto miejsce. Mówię wykręcić, bo jeżeli widzisz przeciwnika (jest na otwartej przestrzeni) to szanse na to, że przeżyje są jak 1:100.
Ogólnie obejrzyj sobie filmiki. KLIK

Andrew95 napisał(a):
Jak ktoś mi tłumaczy, że glitching jest oszustwem, i przyznaje się do błędu że źle myślałem co do glitchingu to następny nagle pisze:

"To jest wykorzystanie błędu gry a to nie jest równoważne z oszustwem." - że nie jest równoważony z oszustwem.

Nie słuchaj anususa :P

Andrew95 napisał(a):
Daj IP serwa z Dalianem na którym grasz. Ja chcę zobaczyć jak się tam gra, bo nigdy nie grałem. Oczywiście nie mówię, że będę wymiatać.. bo zajebisty ja nie jestem, i nigdy tak nie pisałem.

Mapkę masz tutaj.
Nie zniechęcaj się tylko za szybko, jak nie będą chcieli z Tobą grać/będą Cię wyrzucać z serwerów ^^ Zależy na kogo trafisz, jedni są bardziej wyrozumiali w stosunku do nowych graczy, inny mniej.

PostNapisane: 25 cze 2011, 16:35 

"Spectral1991" Ty jak widzę jesteś najbardziej sensowny na tym całym forum. :D

Bardzo dziękuję za tą świetną stronę z historią graczy, nie wiedziałem o niej. No więc u niego pojawiają się serwy jak:

=TAF= DRAGON VALLEY ONLY 64 #2

=DvK= Die verrueckten Kaempfer bei 4Netplayers

Killer B Ranked Bf2 #4

=EAUK= 24/7 WAKE ONLY =EAUK=

Killer B Server #1

Czy to są serwy paddingowe? Co więcej, są 64 osobwe, a nie jakieś tam 15 osobowe.. ok, jak nie ma teraz np dużo osób tam, to nie oznacza że padding tam jest, tylko pora. Np. na TAF czasu polskiego w nocy nikogo tam nie znajdziemy...

"Wytłumaczę Ci to najlepiej jak potrafię:
Na serwerach publicznych latanie ogranicza się do „Range’owania” czyli łapania odpowiedniego dystansu – wyczucie. Przeciwnicy nic nie robią poza beczką, która jest banalnie trafić.
Na dalianie, o którym wspomniałem jest zupełnie inna bajka. Jako pilot, musisz czuć swoją helkę w 100%, znać teren jak własną kieszeń, wiedzieć co gdzie jest, na co i w jakim stopniu możesz sobie pozwolić. Reagujesz odpowiednio do sytuacji, wystawiasz się przeciwnikowi na chwilę i znikasz.
Od strony gunnera wygląda to tak, że większość czasu spędzasz patrząc na spota – wiesz dzięki temu gdzie jest przeciwnik (z reguły go nie widać). Jeżeli pilot Ci wystawi, musisz wziąć poprawkę na to, że przeciwnik może się porusza, przewidzieć gdzie będzie i odpowiednio wykręcić w tamto miejsce. Mówię wykręcić, bo jeżeli widzisz przeciwnika (jest na otwartej przestrzeni) to szanse na to, że przeżyje są jak 1:100.
Ogólnie obejrzyj sobie filmiki. KLIK"

Ok, teraz już rozumiem. Dzięki! i jeszcze potwierdziłeś to youtubem.

Dobra a teraz reasumując, heh. Na początku OzemailPL napisał że nie ma współpracy na serwach itp, po czym były oburzenia, że to nie prawda, źle szukał serwów etc..., żeby się od razu nie zniechęcał ITP. Teraz kiedy ja to potwierdziłem, i podałem serwy na jakich JA gram, nagle część osób napisała że serwery rankingowe i tam gdzie ja gram są nic nie warte (oczywiście nie napisali tak jak ja teraz pisze) i wgl...

no to, kurde, jak to w końcu jest z tymi serwami? Raz piszecie że jest ta współpraca (współpraca w sensie jakość gry, że są debile itp. nie chodzi tylko o współprace, chodzi o jakość tak jak pisałem gry, o to czy są w niej debile itd) a raz że nie warto grać na serwach...

Pozdrawiam.

PostNapisane: 25 cze 2011, 17:02 

Ech... to jest aż śmieszne ^^

1. Po co wrzucasz statystyki swoich kumpli? Ostatni raz widziałem obronę cudzymi osiągnięciami u rówieśnika gdy chodziłem jeszcze do gimnazjum :D Wierz mi, to zła taktyka gdy dyskutujesz z kimś nawet przeciętnie inteligentnym. Zresztą jeśli się przyjrzysz, zobaczysz, że dobre K/D ma tylko w pojazdach (a o to na publikach nie trudno, zwłaszcza w helce) a na piechotę idzie mu słabiutko. No ale nie każdy jest zajebisty we wszystkim :wink: Wbicie x punktów w 3-4 lata może równie dobrze znaczyć o ogromnej ilości wolnego czasu, nie skillu. To, że taki publicowy master nazwie kogoś dobrym nic nie znaczy. To tylko głupie słowo. Liczą się umiejętności i myślenie.

2. W KAŻDEJ grze serwery ligowe czy takie malutkie jak właśnie dalian 2v2 prezentują o wiele wyższy poziom niż przepełnione mięsem publiki. BF2 jest starą grą, na forum spora część ludzi to właśnie starzy wyjadacze, którzy chcąc być coraz lepszymi zaczęli grać na takich airshowach, dalianach itd. Zawsze po 'wymarciu' gry na forach zostają właśnie tacy ludzie. Dopiero gdy osiągasz ich poziom zaczynasz pojmować co znaczy być dobrym lub słabym w grze. "Stajesz się lepszy grając z lepszym przeciwnikiem" - ta zasada sprawdza się wszędzie.

3. Nie słuchaj anususa. To ostatnia osoba, której powinieneś słuchać (a najlepiej zrobisz całkowicie go olewając). To typ osoby, która wszędzie wrzuca swoje 3 grosze myśląc, że ma rację. Za dużo mu brakuje w głowie aby wypowiadać się na forum, ale niestety żadne kwalifikacje do udzielania się w internecie nie są potrzebne. Myśli, że jest dobry, ale w prawdzie daleko mu do tego. No ale z postów na tym forum wnioskuję, że próbuje grać na wyższym poziomie. Może kiedyś coś z niego będzie.

Polecam Ci zacząć grać na polskich serwerach. Gdy zaczniesz dominować serwery publiczne, zacznij grać w jakichś małych ligach i właśnie na takich 'dalianopodobnych' serwerach. Oczywiście, jeśli chcesz iść tak daleko. Mi starczy gra na publikach raz na kilka miesięcy. Swoją najbliższą przyszłość związałem z inną grą :)

@EDIT
Na publikach współpracy ogólnie nie ma. Istnieje tylko w drużynach znajomych, którzy często komunikują się na jakimś zewnętrznym programie jak TS. Spróbuj wstąpić do klanu, takie społeczności zazwyczaj mają swoje własne kanały i często grają razem. Napotkanie drużyny, która komunikowałaby się na VOIPie rzadko się zdarza (przynajmniej gdy ja grałem w BF2).

"U anususa nie ma nic fajnego poza avatarem" :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2