Hmm, podłączam się do sarkazmu Thaiz0r'a
Kolejna dawka płaczu i lamentów
. Cóż, gram każdą klasą, również snajperem (nie siedzę w krzakach, gram jak to określiliście - "dynamicznie"), nie przeszkadzają mi kampy-snajpy o ile nie grają w mojej drużynie
. Nie przeszkadzają mi mechanicy strzelający CG w piechotę (choć uważam to za lamerskie), nie przeszkadza mi baserape - bo jest częścią tej gry i strategii na polu walki. A co do małego team work - dziwne, że zawsze na mapie są dwie drużyny, a my zawsze trafiamy do tej która jest słabiej zorganizowana
. Jak chcecie solidnej współpracy to grajcie klanowo - ktoś już wyżej pisał.
Powiem jeszcze co PC-towców rozpuszcza: wyszukiwarka serwerów. A co konkretnie? <sarkazm mode=on> "Na jaki serwer mam dziś wejść? Taki bez snajperów, czy może z zabronionym baserape? Wiemmmmm, zrobie nowego żołnierza i wejdę na serwer dla noobów lvl<15, hie hie hie." <sarkazm mode=off> Niektórzy nabili już w tej grze 50 lvl, a nie umieją w nią grać i to WIDAĆ. Ale jak gra się tylko po to by wygrywać...
quest93 napisał(a):
Mam swoje 2-3 serwery sprawdzone na które wchodzę w 1wszej kolejności, bo wiem, że tam jest porządek i zawsze tam jestem w czołówce, ale no tak jak mówię, na większości serwerów po prostu się nie da grać...
No i tu jest fajny motyw, lubisz grać tylko na tych serwerach, gdzie jest porządek (czyli ma ograniczenia), bo wygrywasz. Jak naprawdę taki kozak jesteś, to na serwerach gdzie twoja drużyna dostaje po dupie, też możesz być w czołówce. Nie rozumiem też, co ma bad manner w używaniu broni,do zgrania teamu