Pewnie myślą że "bomby w bf 2 były za trudne to używania, ponieważ nie miały prostego toru lotu i były za trudne dla zwykłego gracza"... No ale przynajmniej będą te ATG... mam nadzieję że 1 pocisk = całkowite unicestwienie (albo chociaż unieruchomienie)...
A co do tego że regeneracja tylko pod 75%... WTF???? mam 1HP, chowam się, czekam, i mam 75%??? to jaki sens w tym unieruchomieniu?
@Armada:
Głowne info o Becie:
- Beta nie zacznie się o równej północy
- Beta będzie zajmować około 2-3 GB
- Nie można uaktualizować Pre-Alphy do Bety, trzeba ją od początku instalować
- Kod (serwerowy, zapomiałem jak to się nazywa) jest od napisany całkowicie od nowa
- Brak limitu na rangę w Becie (i tak wszystko zostanie wyzerowane pod koniec bety)
- Nie można dołączyć całą drużyną (?) jeśli Team (fakcja) jest pełna
Główne info o gameplayu:
- Autoregeneracja pancerza w pojazdach po 10-15 sekundach
- Autoregeneracja pancerza JEDYNIE poniżej 75hp (prawdopodobnie miało być POWYŻEJ 75%)
- Wszystkie dodatki do broni trzeba odblokowywać oddzielnie do każdej broni (YAFUD ale nie po polsku napisałem...)
- Zmieniony layout (ustawienie Mcomów, spawnów i flag) na Operation Metro, dlatego DICE chce testować balans na tej mapie jeszcze raz
- Mamy więcej niż 1 animację zabicia nożem, na ziemi, od tyłu, (i pewnie klasyczne machnięcie) i nie można zrobić kontry gdy jest się "dziabanym"
- Nadal możemy rzucać granaty po to by usłyszeć wroga krzyczącego "k**wa granat" dowiadując się o jego pozycji
- Nie można trzymać granata po oderwaniu zawleczki
- Można dołączać Z przyjaciółmi do serweru (pewnie chodzi o clany i o sprawę kilka linijek wyżej)
- Friendly-Fire (zadawanie obrażeń ludziom z własnego teamu) jest włączony jako domyślna konfiguracja)
Info różne:
- możemy używać kilku monitorów naraz jeśli mamy odpowiednio silną kartę graficzną
- Za 1-3 tygodnie porozmawiamy o nowych mapach (YAY)
- Caspian border
NIE JEST NAJWIĘKSZĄ MAPĄ- Brak bomb w samolotach

- Widzimy powód kicka w battlelogu
- Serwery rankingowe mogą zostać zamienione na nierankingowe
- aplikacja Battlelog na Iphone
- można aktualizować sam battlelog bez potrzeby aktualizacji samej gry
- Brak zmiennej pogody i czasu dnia podczas multiplayera
- sprawę Battlerecorder (nagrywarki) pozostawię bez komentarza