Teraz jest 10 maja 2025, 20:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 wrz 2011, 18:26 

Witam wszystkich
Ci co kupili MoH aby zagrać w bete wczesniej, będą musieli użyć klucza z MoH
I BOUGHT MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION/TIER 1 EDITION ON STEAM. HOW DO I GET EARLY ACCESS?

IF YOU PURCHASED MEDAL OF HONOR THROUGH STEAM PRIOR TO JULY 26TH, 2011 CUT-OFF, YOU ARE ELIGIBLE FOR EARLY ACCESS TO THE BATTLEFIELD 3 OPEN BETA.

TO VIEW YOUR KEY, GO TO MEDAL OF HONOR IN YOUR STEAM LIBRARY, AND CLICK THE "CD KEY" LINK. FIND THE "BATTLEFIELD 3 OPEN BETA EARLY ACCESS" KEY.

PostNapisane: 21 wrz 2011, 18:27 

XerxesPL napisał(a):

Caspian Border IS NOT THE BIGGEST MAP.

OMG Oo Nice !! :D
Szkoda tylko ze jest autoregenracja, ale nie napisali w jakim czasie sie regeneruje x %
Moze ppojazd majacy 40% naprawi sie do 75% w ciagu powiedzmy 2-3 minut, to by mialo sens

PostNapisane: 21 wrz 2011, 18:39 
Redaktor Battlefield.pl

XerxesPL napisał(a):
Piospi napisał(a):
Nowe info odnośnie bety:
Cytuj:
No Bombs on Jets.

To są kurza melodia jakieś żarty? o0

PostNapisane: 21 wrz 2011, 19:35 

Panowie ponawiam pytanie czy key (MOH) Ktory otrzymalem do testów battefield 3 z xboxa moge wykorzystac na PC ? , to chyba zadna roznica kupilem gre na xboxa to otrzymuje key do bety a chce pograc na PC bo na xboxie wyglada lipnie. Orientuje sie ktos jak to jest ? (wazne)

PostNapisane: 21 wrz 2011, 19:42 

armada23 napisał(a):
Panowie ponawiam pytanie czy key (MOH) Ktory otrzymalem do testów battefield 3 z xboxa moge wykorzystac na PC ? , to chyba zadna roznica kupilem gre na xboxa to otrzymuje key do bety a chce pograc na PC bo na xboxie wyglada lipnie. Orientuje sie ktos jak to jest ? (wazne)

Podobne pytanie z FAQ z battlefield.com:

Cytuj:
I GOT AN INVITE TO THE EARLY ACCESS BETA FOR XBOX 360, BUT I WOULD RATHER PLAY IT ON PLAYSTATION 3, CAN I SOMEHOW CHANGE THIS?

NO. HOWEVER, YOU CAN PLAY ON ANY PLATFORM WHEN THE OPEN BETA STARTS ON SEPTEMBER 29TH.

Czyli chyba z PC jest to samo i nie wykorzystasz klucza na PC. Chyba.

PostNapisane: 21 wrz 2011, 19:42 

Raczej nie da się tak zrobić.
Dla pewności spytaj się EA poprzez centrum pomocy(odpowiadaja do 24h) i będzie wyjaśnione wszystko

PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:11 

Nie znam na tyle dobrze angielskiego by wszystko zrozumieli a bardzo mi na tym zalezy bede szukal na forach niestety

PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:12 
Zbanowany

ma ktoś potwierdzone info o trybie EXTREEM. bez hitindicatora bez nickow i minimap ???????

PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:14 

Pewnie myślą że "bomby w bf 2 były za trudne to używania, ponieważ nie miały prostego toru lotu i były za trudne dla zwykłego gracza"... No ale przynajmniej będą te ATG... mam nadzieję że 1 pocisk = całkowite unicestwienie (albo chociaż unieruchomienie)...

A co do tego że regeneracja tylko pod 75%... WTF???? mam 1HP, chowam się, czekam, i mam 75%??? to jaki sens w tym unieruchomieniu?

@Armada:

Głowne info o Becie:
- Beta nie zacznie się o równej północy
- Beta będzie zajmować około 2-3 GB
- Nie można uaktualizować Pre-Alphy do Bety, trzeba ją od początku instalować
- Kod (serwerowy, zapomiałem jak to się nazywa) jest od napisany całkowicie od nowa
- Brak limitu na rangę w Becie (i tak wszystko zostanie wyzerowane pod koniec bety)
- Nie można dołączyć całą drużyną (?) jeśli Team (fakcja) jest pełna
Główne info o gameplayu:
- Autoregeneracja pancerza w pojazdach po 10-15 sekundach
- Autoregeneracja pancerza JEDYNIE poniżej 75hp (prawdopodobnie miało być POWYŻEJ 75%)
- Wszystkie dodatki do broni trzeba odblokowywać oddzielnie do każdej broni (YAFUD ale nie po polsku napisałem...)
- Zmieniony layout (ustawienie Mcomów, spawnów i flag) na Operation Metro, dlatego DICE chce testować balans na tej mapie jeszcze raz
- Mamy więcej niż 1 animację zabicia nożem, na ziemi, od tyłu, (i pewnie klasyczne machnięcie) i nie można zrobić kontry gdy jest się "dziabanym"
- Nadal możemy rzucać granaty po to by usłyszeć wroga krzyczącego "k**wa granat" dowiadując się o jego pozycji
- Nie można trzymać granata po oderwaniu zawleczki
- Można dołączać Z przyjaciółmi do serweru (pewnie chodzi o clany i o sprawę kilka linijek wyżej)
- Friendly-Fire (zadawanie obrażeń ludziom z własnego teamu) jest włączony jako domyślna konfiguracja)

Info różne:
- możemy używać kilku monitorów naraz jeśli mamy odpowiednio silną kartę graficzną
- Za 1-3 tygodnie porozmawiamy o nowych mapach (YAY)
- Caspian border NIE JEST NAJWIĘKSZĄ MAPĄ
- Brak bomb w samolotach :(
- Widzimy powód kicka w battlelogu
- Serwery rankingowe mogą zostać zamienione na nierankingowe
- aplikacja Battlelog na Iphone
- można aktualizować sam battlelog bez potrzeby aktualizacji samej gry
- Brak zmiennej pogody i czasu dnia podczas multiplayera
- sprawę Battlerecorder (nagrywarki) pozostawię bez komentarza

PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:35 

Odkupie kod do beta testów dla (MOH)

PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:48 
Redaktor Battlefield.pl

@up: n/c
EOT

to jest kur... chore z tymi bombami w samolotach... Cała przyjemność zrzucania swobodnie opadającego pocisku i cicha duma z perfekcyjnego trafienia taką bombką poszły w pizdu...

Jeżeli chodzi o "samonaprawę" to będzie to miało sens jeżeli naprawdę bardzo łatwo będzie niszczyć pojazdy.

PostNapisane: 21 wrz 2011, 21:06 

szrama napisał(a):
Kod:
Autoheal on all vehicle’s after 10-15sec.
Vehicles autoregeneration ONLY under 75% Health.

Co to w ogóle ma być? Auto regeneracja pojazdów? Od czego jest w drużynie mechanik?

Pojazd poniżej 50/75% NIE MOŻE jeździć, w każdym bądź razie porusza się jakby sunął po ziemi a nie jeździł, więc łatwo jest go "dobić", czyli owy mechanik musi mieć dużo szczęścia żeby dożyć tej autonaprawy...
EDIT:
Dzizas każdemu z osobna tłumaczyć (szkoda że EA mi za to nie płaci)
NIE BĘDZIE BOMB, BO JEST NIESKOŃCZONA ILOŚĆ AMUNICJI W POJAZDACH (Przynajmniej mam skrytą nadzieje że będzie ta autonaprawa nad lotniskiem a nie że trzeba lądować samolotem i palnikiem rysować po kadłubie)
A co jeszcze do autonaprawy - Wystarczy porównać autoregeneracje życia żołnierza a regeneracje życia gdy życzliwy medyk podrzuci nam paczuszkę, a teraz proszę wyobrazić sobie tak stosunek autonaprawy a naprawę spawarką.

PostNapisane: 21 wrz 2011, 21:27 

Gdzie jest to napisane bo to dla mnie wazne! Jak wyglada udział w becie jesli mam edycje tier 1 , bede grał na cd-keyu MOHA czy przysla mi nowy na email ?

PostNapisane: 21 wrz 2011, 21:36 

25-go beda ponoc rozsylali keye

PostNapisane: 21 wrz 2011, 21:38 

armada23 napisał(a):
Gdzie jest to napisane bo to dla mnie wazne! Jak wyglada udział w becie jesli mam edycje tier 1 , bede grał na cd-keyu MOHA czy przysla mi nowy na email ?

I BOUGHT MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION/TIER 1 EDITION ON STEAM. HOW DO I GET EARLY ACCESS?

IF YOU PURCHASED MEDAL OF HONOR THROUGH STEAM PRIOR TO JULY 26TH, 2011 CUT-OFF, YOU ARE ELIGIBLE FOR EARLY ACCESS TO THE BATTLEFIELD 3 OPEN BETA.

TO VIEW YOUR KEY, GO TO MEDAL OF HONOR IN YOUR STEAM LIBRARY, AND CLICK THE "CD KEY" LINK. FIND THE "BATTLEFIELD 3 OPEN BETA EARLY ACCESS" KEY.

Jasne teraz ?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 961 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2