Tondrom napisał(a):
Witam wszystkich!
Dobrze to strzelam ale do botów a jak wyżej wspomniałem nie grałem jeszcze nigdy w sieci
Gra z botami jest jedną z najbardziej niedorobionych AI jaką kiedykolwiek widziano w grze human vs. computer w tego typu grach.
Zatem możesz ćwiczyć i uważać, że świetnie strzelasz, jednak uważaj gdyż możesz przeżyć wielkie rozczarowanie.
Tondrom napisał(a):
wiec nie wiem jak sie gra z osobami myślącymi (nie we wszystkich przypadkach myślącymi)ale z opowieści wiem,ze jest cholernie trudno, wiec podejrzewam ze wszystkiego bede sie uczył od poczatku:)dzieki za kulture słowa jaka panuje na tym poście, ale mój temat jest nudny i nie przemyślany(tak mi się wydaje):) pozdrawiam wszystkich 3majcie sie
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Temat w pewnym sensie nie różni się niczym innym od reszty pisanych tu przez nowo zarejestrowanych forumowiczów. Gdybyś znał realia i rzeczywistość wynikające z prawdziwej, sieciowej gry wiedziałbyś o czym piszę. W prawdziwej grze, żaden z przeciwników nie odwróci się do Ciebie plecami cierpliwe czekając, aż poślesz go do św.Piotra. Zatem nie pozostaje Ci nic innego jak nauka i trening w praktykowaniu metod walki z "inteligentym przeciwnikiem". Mam nadzieję, że szybko przekonasz się iż warto było dokonać zakupu oryginalnej wersji BF-a, bez której Twoja egzystencja na niniejszym forum jest z góry na
przegranej pozycji.
Powodzenia.