Teraz jest 25 lis 2024, 00:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2004, 13:00 

witam wszystkich!
Dobrze gram w battlefielda i chciałbym sie dostac do jakiegoś dobrego klanu,nie bardzo wiem na czym polega konkterniej gra w sieci bo nigdy nie grałem dlatego jakby ktoś mógł mi napisać,nie wiem jeszce co jest potrzebne do gry czy może punk buster (jak w quaku) jak by ktoś mógł mi pomóc był bym naprawdę wdzięczny.wszystkim z góry dziękuje pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 13:10 

LOL!!! Nigdy nie grałeś w sieci, więc wnioskuję że świetnie grasz z botami??? :wink: Najpierw wejdź na jakiś serw i zobacz jak się gra z ludźmi!!!!! :twisted:
Potem jeśli uznasz że jesteś niezły, szukaj klanu!!! 8)
Potrzebne ci będzie przedewszystkim Orginał BF 1942, patch 1.5 i nie uwierzysz to wszystko!!! :lol: przykładowy serwer: [PRGK-42]Clan Server 213.241.3.152:14567 :)

KONIEC!!

Ostatnio edytowano 4 sty 2004, 13:13 przez Bulldog, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 13:10 

Po pierwsze szukaj bo to nie jest trudne a takie topici dzialaj tylko na nerwy
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=3490
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=3497
Po drugie patrz gdzie umieszczasz soje topici bo nie wiem co to ma wpsolnego z ClanBase.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2004, 15:07 

Kaczy badz bardziej wyrozumialy nie widzisz ze jest nowy na forum :lol:

PostNapisane: 7 sty 2004, 16:17 

po 1 jestem nowy jak zauważył MohammedZaherSzah a po 2 co cie to interesuje co gdzie pisze wolny kraj wiec nie bedziesz mi mówił co ma z czym wspólnego!żegnam ozięble :)dzieki MohammedZaherSzah
i bulldog za info i obrone 3majcie sie :shock: :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2004, 21:42 
Moderator forum

Ja ci bede mowil gdzie masz pisac jesli nie rozumiesz kiey mowia ci to zwykli uzykownicy...
Przenioslem twoj temat do "problemy" jak zapewne zauwazyles...jesli nie wiesz dlaczego zapraszam na GG wytlumacze ci...

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2004, 22:05 

Oho, Garet wkracza do akcji :) . I słusznie - nie będzie nowy się tutaj pluł do kaczego. Garet, wykombinuj jeszcze coś z tymi podpisami nad avatarkiem i będzie spox :wink:

Tytuł: "problemy"
PostNapisane: 7 sty 2004, 22:15 

odnosnie problemów!:) Jak widzisz jestem nowy na tym forum, na poczatku nie wiedziałem wogle ze są jakieś inne tematyki niż clanbase (chociaz pozniej zauwazyłem że jest tam kilka podstron związanych z forum)i własnie chciałem usunac tego posta ale jak się poźniej dowiedziałem nie moge:)przyczyna znana!:)wiec zostawiłem tak jak jest!Dzieki za zainteresowanie Garet!:) proponuje jednak abyś się zainteresował słownym gnębieniem Nowych użytkowników przez "Weteranów" a nie taką błachostką.Dzieki za zainteresowanie i za kulturalne ujęcie mojego "postępku" Wiem ze ta strona jest administrowana przez Madrych ludzi. Wiem również że bedzie kilkanascie komentarzy bluzgających moją wypowiedz jak to zwykle bywa na forum ale olewam je ciepłym moczem.pozdrawiam wszystkich bez wyjątku!:)3mka

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2004, 22:19 
Oldboy Battlefield.pl

odblokowalem... odblokowalem.. ale PAX inter pares!!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2004, 00:03 
Moderator forum

ale gosciu nie ma co jest chardy ...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2004, 00:12 

ano jest.. zeby jeszce dobrze strzelal :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

PostNapisane: 8 sty 2004, 08:31 

Witam wszystkich!

Dobrze to strzelam ale do botów a jak wyżej wspomniałem nie grałem jeszcze nigdy w sieci :) wiec nie wiem jak sie gra z osobami myślącymi (nie we wszystkich przypadkach myślącymi)ale z opowieści wiem,ze jest cholernie trudno, wiec podejrzewam ze wszystkiego bede sie uczył od poczatku:)dzieki za kulture słowa jaka panuje na tym poście, ale mój temat jest nudny i nie przemyślany(tak mi się wydaje):) pozdrawiam wszystkich 3majcie sie :o

PostNapisane: 8 sty 2004, 08:42 

Tondrom napisał(a):
Witam wszystkich!

Dobrze to strzelam ale do botów a jak wyżej wspomniałem nie grałem jeszcze nigdy w sieci :) wiec nie wiem jak sie gra z osobami myślącymi (nie we wszystkich przypadkach myślącymi)ale z opowieści wiem,ze jest cholernie trudno, wiec podejrzewam ze wszystkiego bede sie uczył od poczatku:)dzieki za kulture słowa jaka panuje na tym poście, ale mój temat jest nudny i nie przemyślany(tak mi się wydaje):) pozdrawiam wszystkich 3majcie sie :o

ale wazeliniarz :wink:
a tak na serio, to zacznij gierczyć na serwerkach i wtedy wróź tu i powiedz czy jesteś tak dobry jak myślałeś :)

PostNapisane: 8 sty 2004, 08:54 
Moderator forum

Tondrom napisał(a):
Witam wszystkich!

Dobrze to strzelam ale do botów a jak wyżej wspomniałem nie grałem jeszcze nigdy w sieci :)

Gra z botami jest jedną z najbardziej niedorobionych AI jaką kiedykolwiek widziano w grze human vs. computer w tego typu grach.
Zatem możesz ćwiczyć i uważać, że świetnie strzelasz, jednak uważaj gdyż możesz przeżyć wielkie rozczarowanie.

Tondrom napisał(a):
wiec nie wiem jak sie gra z osobami myślącymi (nie we wszystkich przypadkach myślącymi)ale z opowieści wiem,ze jest cholernie trudno, wiec podejrzewam ze wszystkiego bede sie uczył od poczatku:)dzieki za kulture słowa jaka panuje na tym poście, ale mój temat jest nudny i nie przemyślany(tak mi się wydaje):) pozdrawiam wszystkich 3majcie sie :o

Temat w pewnym sensie nie różni się niczym innym od reszty pisanych tu przez nowo zarejestrowanych forumowiczów. Gdybyś znał realia i rzeczywistość wynikające z prawdziwej, sieciowej gry wiedziałbyś o czym piszę. W prawdziwej grze, żaden z przeciwników nie odwróci się do Ciebie plecami cierpliwe czekając, aż poślesz go do św.Piotra. Zatem nie pozostaje Ci nic innego jak nauka i trening w praktykowaniu metod walki z "inteligentym przeciwnikiem". Mam nadzieję, że szybko przekonasz się iż warto było dokonać zakupu oryginalnej wersji BF-a, bez której Twoja egzystencja na niniejszym forum jest z góry na przegranej pozycji.

Powodzenia.

Tytuł: wazeliniarz
PostNapisane: 8 sty 2004, 13:31 

Powinieneś zobaczyc sobie do słowniczka wyrazów co znaczy słowo wazeliniarz dopiero poźniej pisz je na forum!!:D a jak nie masz nic mądrego do dodania to nie pisz bo tylko się ośmieszasz

Strefa czasowa: UTC + 2