bagno napisał(a):
"dla mnie strażacy to frajerzy< biegają z sikawka na wodę i myślą ze są fajni"
Nie zaczynać >:D
bagno napisał(a):
podziwiam Thaiz0r-a który wygrzebał temat tylko po to by napisać ze ASG to "frajerstwo".
Żeby nie było niejasności, ja to odświeżyłem.
bagno napisał(a):
Interesująca to na pewno będzie cena, ale jakby za 800 można by wyhaczyć, mogło by być ciekawie.
RivPolska napisał(a):
A tak nawiasem to jaka GRH?
Żadne GRH (bo "H" na końcu oznacza historycznej?)
Drużyna Taktyczno-Operacyjna nie nawiązuje do tradycji żadnej z tych wyśmienitych jednostek. Stanowimy drużynę szarej piechoty, łykającej kurz po przejeździe czołgów. Nie liczy się bowiem nazwa, liczy się oddanie sprawie i umiejętności oraz duch bojowy. A na dodatek - jest to rozwiązanie w miarę tanie, jak na polskie środowisko Airsoftu.
RivPolska napisał(a):
- Panowie, ja jestem ukrytym komandosem snajperem w stopniu sierżanta i macie mi w tej chwili zasalutować.
Oni sobie myślą okej, na wszelki wypadek salutują. Po tym Pan sierżant ściąga kominiarke i na oko ma 14 lat.
Tyle co na flagę na mundurze, dla osoby to szanującej bym przymknął oko, takie coś powinno być karane za brak szacunku do munduru(a zarazem do ojczyzny!).
RivPolska napisał(a):
wyglądało by* to mniej więcej tak:
, 50h pracy społecznej
by*-moja edycja Ale ta końcówka patriotyczna! xDhttp://simunition.com/en/products/fx_marking_cartridgesMyślicie że to w Polsce może się przyjąć?