Teraz jest 16 kwi 2025, 20:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 22:45 

Cytuj:
Moją psyche się nie martw, dałaby sobie spokojnie radę dobiec do Ciebie i skopać Ci tyłek

ja ci mogę pomóc ale troche daleko od ciebie mieszkam

BTW : Nie tolerujmy kampienia w bazie!!!!!!!!!!

Cytuj:
Irekw nie wiem jaki ci to powiedzieć..... kolegów tu nie znajdziesz!!!

ty też jedrek tu kolegów nie znajdziesz

PostNapisane: 5 sty 2004, 23:15 

yacub napisał(a):
1) Powstrzymam sie od reakcji na epitety tupu "łoś" - mysle ze za histeryczny ton wypowiedzi odpowiada mlody wiek kol. yacuba
Co nie zmienia faktu, że dalej uważam Cię za lamera (nie nooba - nie mylić pojęć :P) i łosia.

Skoro chcesz rozmawiac w tym tonie to i ja stwierdze ze uwazam Cie za przyglupiastego i dretwego mlodziaka bez dystansu do rzeczywistosci. Moze byc? ;)

yacub napisał(a):

Tak, wszystkich na pewno bawił Tiger w bazie teksty: "Morda psy!". Masz wypaczone poczucie humoru.

"Morda psy" powiadasz? Hehe to musiales mnie ekstremalnie rozbawic :)

yacub napisał(a):

To potwierdza, że jesteś nie dokońca-rozwinięty. Ale nie chce mi się tego ciągnąć, bo Ty wiesz lepiej (tak, nie chcę tego rozwijać, bo szkoda mi czasu - jutro jeden egzamin + deadline). Powiem tak - stosuj się do tych reguł a za parę tygodni będziesz wypatrywał końca 2004 roku i ewentualnej delecji ban-list na PL serwerach.

Co potwierdza ze nie umiesz dyskutowac nie obrazajac rozmowcy. Slusznie - staraj sie zwiekszac liczbe swoich zwojow mozgowych , moze to pomoze :) A takie grozby utwierdzaja mnie co do tego ze masz dziecinna osobowosc... Jakos nie boje sie tej apokaliptycznej wizji...

yacub napisał(a):

Moją psyche się nie martw, dałaby sobie spokojnie radę dobiec do Ciebie i skopać Ci tyłek :wink:

Alez dlaczego? Interesuje sie losem bliznich, zwlaszcza wtedy gdy nie daja sobie rady z rzeczywistoscia ;) A konczac temat (to nie grupa dyskusyjna w koncu) powiem ze problem kampowania widze tak jak Scae - we freestylu jestem za pod warunkiem ze wszystkie flagi sa zajete - lubie wyzwania typu wyeliminowanie kampera, natomiast jestem przeciw szystkim jeczacym sztywniakom typu yacub (polecanie ze skarga na forum naprawde mnie rozsmieszylo :) ) A co do kopania tylka: musialbys jeszcze troche potrenowac misiu ;)

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 23:23 

Ja mialem do czynienia bodajze na serwerze IRS z Mordorem z klanu VPKI, kampowal na guadal canalu na lotnisku japoncow, caly czas mnie zabijal kiedy sie odrodzilem-od razu seria w plecy-i o takich to wlasnie pseudo-klanowcach pisalem Pod recenzja niejakiego "Olafa"-gwol scislosci.
PS:Spoko z ciebie kolo Jędrzeju, oszronione dla ciebie ;)

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 23:27 przez Maciejek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 23:25 
Moderator forum

:shock: OMFG, jak będę miał więcej czasu, aby odpisać na te debilizmy to to zrobię... chociaż to i tak nic nie da... :shock: A z resztą, nie... nie chce mi się tego komentować, mam dużo ciekawszych rzeczy do opisania. Niemniej jednak gratuluję dobrego samopoczucia i świetnego mniemania o sobie. Szybko się na tym przejedziesz. Życzę miłego dnia :wink:

ps. o fak, kolejny karate-kid (0 aluzji jeśli coś, tak mi się rzekło) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 23:38 

Maciejek napisał(a):
Ja mialem do czynienia bodajze na serwerze IRS z Mordorem z klanu VPKI, kampowal na guadal canalu na lotnisku japoncow, caly czas mnie zabijal kiedy sie odrodzilem-od razu seria w plecy-i o takich to wlasnie pseudo-klanowcach pisalem Pod recenzja niejakiego "Olafa"-gwol scislosci.
PS:Spoko z ciebie kolo Jędrzeju, oszronione dla ciebie ;)

a jaką ty masz ksyfkee na necie????

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 21:30 

Mam pytanko do osób adminujących na Multimedii czy to ładnie tak wykopywać ludzi bez podania przyczyny???
Dziś grając na waszym zasranym serwie jeden z adminów oczywiście nie łaska nawet się ujawnić wykopał mnie z serwerów tylko za to że jak naprawiałem czołg on sobie go wziął i sobie pojechał, ja nie lubię złodzieii więc położyłem mu minę!!! Po pierwsze ostatnio zauważyłem tendencję do nadmiernego nadużywania funkcji admina, po drugie to że masz admina lamusie nie oznacza że jesteś bogiem bo to tak jak z klientem w sklepie, jeśli obrazisz klienta i traktujesz go jak obcego na twoim terenie to długo tego sklepu nie będziesz miał bo klient więcej już nie przyjdzie!!!!!
:!: :!: :!: :!:

Ostatnio edytowano 9 sty 2004, 22:17 przez Bulldog, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 22:06 

Tak mi sie zdaje że ten temat chyba sie zakończył ale nie rozumiem jednego grając np. na PRGK i widzac jak ktos z "INNEGO" klanu oczywicho na battleaxe kampi to jest ok ale jak kampia tych "LEPSZYCH" graczy to juz jest obelga i trza bany dać :)

A co Do poziomu na IRS 4web, to miło jest popatrzec jak przychodza nowi gracze żeby pograć a nie stać się mięsem armatnim dla "KLANOWCÓW"

Ehh wy statciarze :)

:)

UPRZEJMNIE INFROMUJE IŻ TEN POST NIEMIAŁ ZA ZADANIA OBRAZIĆ KOGOS BĄDŹ NARUSZYC JEGO NIETYKALNOŚCI PSYCHICZNEJ I FIZYCZNEJ
DLATEGO NIE MOZE BYC UZNANY ZA OBELGĘ W ROZUMIENIU PRAWA RP .

jEŚLI SIĘ Z TYM NIE ZGADZASZ NIE CZYTAJ TEGO POSTA ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 23:14 

Zgadzam sie z toba Art , z Bullgogiem rowniez - pogralem troche dzis na serwerze PRGK (z wlasnej dobrej woli tam juz nie pojde) i spotkalo mnie to samo. Zadnego teamkilla, zadnych odzywek (nic nie mowilem). Najpierw wywalono mnie, bo bylem szybszy "na 100 metrow do czolgu" a potem widac zabraklo wolnych slotow, a ze mialem punktow chyba najmniej z ludzi grajocych "bezklanowo" to zobaczylem "kicked from server". Ma racje Bulldog - ten sklep jest juz spalony, nie chce zeby mnie tam obslugiwano.
Kiscie sie sami w waszych oparach burzuazji. Oto Polska wlasnie... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 01:01 
Oldboy Battlefield.pl

:idea: a moze to przez to jak sie na forum zachowujesz? :lol:

ok BTTT
ostatnio bylem na zachodnim serverku i tam panowala taka zasada:
No TK = KICK
Main bases - no fly zones! No enemy tanks allowed or KICK!
moze takie wprowadzimy zasady? mnie juz przestal bawic airlock... co to za przyjemnosc.... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 02:09 

do Buldoga --> a co sobie wyobrazasz pisania listu czy petycji ??

do Kiełbasy - nie wiesz za co zostales wykopany to nie mow, po 2 mogles zostac wykopany przez server tez sie zdaza a ty psioczysz na admina :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 02:41 

[quote="Okota mnie juz przestal bawic airlock... co to za przyjemnosc.... :roll:[/quote]

Fakt, jak bym tak czesto jak ty ginal tez by mnie przestalo to bawic :lol:

@Kal-El>>> ja wiem, ze w zyciu sa upadki i wzloty... ;) Pozdrowienia dla wymarlej populacji z Kryptona ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 02:52 

Kal-el to nie do ciebie było kierowane, no chyba że to znowu TY!!! :twisted: :twisted:
A co do tego admina wystarczy żeby ostrzegł, podobno takie miały być zasady najpierw ostrzeżenie, później kick a na końcu BAN!!!!
Skoro lamus (może to ty?? :twisted: ) nie potrafi uszanować zasad to nie powinien mieć admina!!!
Zresztą każdy z was jakby był na moim miejscu też by się wkurzył, no ale oczywiście wy to pewnie jesteście wszyscy święci :twisted:

P.S. Podobno skończyłeś z BF, jeśli tak to co cię obchodzi ta dyskusja??? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 03:08 

Kiełbasa napisał(a):
Oto Polska wlasnie... :twisted:

GTF!!! W porónaniu z zachodem poziom gry na naszych serwach jest o wiele wyższy...czasem fakt,jest za ostro...i człoweik traci nerwy zamiast sie bawić :evil: ,ale zazwyczaj i tak jest nieźle...

Co do Kampienia,to wyraźnie zaznaczone jest.."nie atakować nieprzejmowalnych flag",trzeba być naprawde poyebem genetycznym zeby nie rozumiec znaczenia tych słów...osoby które robią to swiadomie to zwykłe lamy,pretendenci do kicknięcia,na szczęscie system kickowania zostanie uproszczony i all cioty nauczą sie szanować rozgrywkę!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 11:00 
Oldboy Battlefield.pl

qubix nie denerwuj sie... poprostu go ignoruj...
co do kickow to jest wieele powodow ze zobaczyles napis kicked i wcale nie musza one znaczyc tego ze to wywalil cie admin (powinienes wiedziec o tym skoro czytasz forym os sierpnia :lol: ) a airlock nie bawi mnie z powodu profesji... (ktora tez powinienes znac skoro czytasz forum od sierpnia)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2004, 11:15 

Kiedyś poruszyłem na tym forum temat o nalotach na bazę przeciwnika. Scena była wówczas podzielona, co do opinii, czy jest to przejaw „kampienia” czy też nie. Obecnie coraz częściej na zachodnich serwerach wprowadza się zasadę zakazu „basebombing”, która sprowadza się do wyłączenia możliwości ataku bazy przeciwnika z powietrza.

Wczoraj grałem na jednym z polskich serwerów, mapa El Alamein. Z reguły staram się nie latać nad bazą wroga, jednakże przeciwnik nie trzymał się takich zasad, co powodowało, iż żaden z pilotów axis nie mógł wystartować. Ataków tych dokonywali głównie ludzie z klanów, więc nie można powiedzieć, że były to jakieś żółtodzioby. Gdy któryś raz z rzędy zginąłem na lotnisku oświadczyłem, na kanale ogólnym, że jak tylko wystartuję, dokładnie w ten sam sposób, będę uprzykrzał grę przeciwnikom.
Na koniec dodam jedynie, że gdy wzniosłem się w powietrze, piloci mojej drużyny w końcu mogli startować :wink:

Być może również w Polsce powinniśmy wprowadzić określone reguły. Słowa te kieruję do adminów. Należałoby ustalić, czy latamy nad bazą (airlock bez skrupułów i niszczenie startujących samolotów bez wyrzutów sumienia), czy pilot, który pojawi się nad bazą wroga dostaje kick'a (rozwieje to wątpliwości i skargi pilotów, którzy czasami nie wiedzą, za co są wyrzuceni).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2