yacub napisał(a):
1) Powstrzymam sie od reakcji na epitety tupu "łoś" - mysle ze za histeryczny ton wypowiedzi odpowiada mlody wiek kol. yacuba
Co nie zmienia faktu, że dalej uważam Cię za lamera (nie nooba - nie mylić pojęć

) i łosia.
Skoro chcesz rozmawiac w tym tonie to i ja stwierdze ze uwazam Cie za przyglupiastego i dretwego mlodziaka bez dystansu do rzeczywistosci. Moze byc?

yacub napisał(a):
Tak, wszystkich na pewno bawił Tiger w bazie teksty: "Morda psy!". Masz wypaczone poczucie humoru.
"Morda psy" powiadasz? Hehe to musiales mnie ekstremalnie rozbawic

yacub napisał(a):
To potwierdza, że jesteś nie dokońca-rozwinięty. Ale nie chce mi się tego ciągnąć, bo Ty wiesz lepiej (tak, nie chcę tego rozwijać, bo szkoda mi czasu - jutro jeden egzamin + deadline). Powiem tak - stosuj się do tych reguł a za parę tygodni będziesz wypatrywał końca 2004 roku i ewentualnej delecji ban-list na PL serwerach.
Co potwierdza ze nie umiesz dyskutowac nie obrazajac rozmowcy. Slusznie - staraj sie zwiekszac liczbe swoich zwojow mozgowych , moze to pomoze

A takie grozby utwierdzaja mnie co do tego ze masz dziecinna osobowosc... Jakos nie boje sie tej apokaliptycznej wizji...
yacub napisał(a):
Moją psyche się nie martw, dałaby sobie spokojnie radę dobiec do Ciebie i skopać Ci tyłek

Alez dlaczego? Interesuje sie losem bliznich, zwlaszcza wtedy gdy nie daja sobie rady z rzeczywistoscia

A konczac temat (to nie grupa dyskusyjna w koncu) powiem ze problem kampowania widze tak jak Scae - we freestylu jestem za pod warunkiem ze wszystkie flagi sa zajete - lubie wyzwania typu wyeliminowanie kampera, natomiast jestem przeciw szystkim jeczacym sztywniakom typu yacub (polecanie ze skarga na forum naprawde mnie rozsmieszylo

) A co do kopania tylka: musialbys jeszcze troche potrenowac misiu
EOT