Wierzbin napisał(a):
Anor85 napisał(a):
Ja tam nie wiem jak było kiedyś ale czytająć Twój post nic nie jest prawdą w moim przypadku, mysz działa, z klawiszami robię co chcę, oś odwróciłem na starcie do latania samolotami, wbicie na serwer nie stanowi żadnego problemu (na 6 godzin gry tylko raz na serwer nie wszedłem - ktoś mnie ubiegl ;p) a lagi ... jak dla mnie w BC2 maiałem wieksze problemy.
Mogę odwrócić oś dla piechoty, ale dla heli albo jet już nie.
Mysz działa zbyt szybko, nie da się jej zwolnić z poziomu gry, a nie chce mi się za każdym razem przestawiać DPI myszki, żeby móc pograć w bf3.
Ładowanie się serwerów w "nieskończoność", albo wywalanie z hasełkiem typu "connection server lost" po 2 min gry w większości przypadków.
Zdaję sobie sprawę, że to problemy wieku dziecięcego i z czasem będą naprawione.
Zawsze tak jest z nowymi grami.
BF3 rulez!
Do latania skonfigurowalem joya, nie przeszkadza mi odwrocenie osi, ale podejrzewam, ze w opcjach dla heli i samolotow da sie zbindowac to odwrotnie tak jak i joya mozna odwrocic.
Czulosc myszki tez mozna w opcjach ustawic, chyba nie da sie ustawic osobno dla kazdego pojazdu, na szczescie mam w myszce klawisz do szybkiej zmiany DPI
Co do wywalania z serwerow raczej nie zdarza mi sie, mimo ze lacze mam beznadziejne. Lagow tez nie mam, po prostu wybieram serwery z pingiem ponizej 50ms, w ciagu 4 dni zdarzylo mi sie moze ze trzy razy wejsc na serwer, ktory lagowal, wtedy po prostu zmieniam na inny.