ashlon napisał(a):
szrama napisał(a):
Heh, kto to widział żeby w jetach był tylko mały karabinek, odblokowanie czegokolwiek teraz graniczy z cudem. Hamburgery(USA) mają już większość rzeczy odblokowane tak że ciężko wygrać z kimś walkę mając karabinek, a on ma flary, i rakiety. Jak dla mnie debilny pomysł. Gratuluje DICE. Jeszcze wiele rzeczy można by było wymieniać...
Znam ten bol, na poczatku tez niezle sie natrudzilem, zeby cokolwiek odblokowac. Jest jednak na to prosta rada - gdy nie masz nic odblokowanego, olej piechote i wrogie samoloty, a skup sie na czolgach. Jesli masz lekkiego farta, to wystarczy, ze sciagniesz dwa czolgi, a juz masz flary. Wtedy latanie staje sie calkowicie inne. Boli z kolei to, ze najczesciej polujac na czolgi dostajemy tylko 100pkt za unieruchomienie.
Czołgi to nie... za mocne są, no chyba, że się już palą i dobijamy.
Lepiej Jeepy i helikoptery - są dużo mniej wytrzymałe, a jak się trafi pełny (na przykład na początku rundy) to duuużo punktów mamy
Poza tym, za stojące, puste samoloty też są 'łatwe' punkty. Jeśli nikt ich nie broni. Że to niby base-rape? Osobiście nie mam nic przeciwko jak ktoś próbuje to robić na moim lotnisku. Łatwe fragi dla mnie - stacjonarne AA w obronie lotniska są tak mocne, że jedna seria wystarczy na samolot/heli i żadne flary czy stealth nie pomoże. Jak seria dobrze wejdzie, to pilot nawet wyskoczyć nie zdąży