Witam.
Przesyłam swoje nagranie z błędem, może ktoś mi powie co i jak zrobić, by gra normalnie działała, bez takich przycięć. Wiem że jakiś niemiec miał ten problem i jest podobny filmik w necie, ale tam też nie uzyskał odpowiedzi, może ktoś coś powie?
Bład gry uniemożliwia mi kontynuowanie misji. Miał ktoś taki i poradził sobie? Dodam że reinstallacja wszystkiego (origin i BF3) nic nie daje, tak samo sprawdzenie spójności plików (ta opcja podobna do tego co w steam jest). :/
Gram na takim sprzęcie Athlon X2 250 3.0 @ 4.0GHz; GeForce 8800GTS 320mb, 4gb ram DDR3. Gra normalnie działa (25-35fps) na średnich ustawieniach w rozdzielczości 1280 x 1024, przy 1024x768 można niektóre ustawienia wrzucić na wysokie. To tak jakby ktoś pytał czy mu gra ruszy na starszym sprzęcie. Ustawienia zmniejszone specjalnie do filmiku, by był płynny, gdyż fraps drastycznie obcina FPS podczas nagrania. W multi pogram dopiero po zmianie grafiki na mocniejszą
Dodam że system stawiałem przedwczoraj, specjalnie na premierę gry i w sumie nic nie instalowałem, co mogłoby kolidować z jej działaniem (sprawdziłem spis tego, co może powodować błędy w grze)... O co może chodzić?...