Mój problem brzmi następująco. Gdy po raz pierwszy zacząłem instalować (z płytki oczywiście) BF3 instalacja szła z normalną prędkością 8 MB/s, lecz na 45% coś się zacięło i zaczęło instalować po 100 KB/s, a nawet w pewnych momentach się cofało
. Tak więc przy okazji pisania pewnego posta dodałem, że mam ten problem i potrzebuję pomocy. Dostałem odpowiedź, że muszę poczekać jakiś czas, a problem zniknie. Jednak po przeczekaniu 2 godzin pomyślałem, że to nie to. Więc O CO CHODZI????!!!! Resetowałem już komputer, przerywałem i kontynuowałem instalację, ale to nic nie daje!!! W pewnym momencie myślałem, że to patch się ściąga, ale z tego co mi wiadomo ten patch waży 400 MB, a po zainstalowaniu 800 MB dalej mam 100 KB/s.
EDIT: Postanowiłem sobie coś zjeść, a wtedy OŚWIECIŁO MNIE!!!!!! Wystarczyło przerwać instalację i włączyć ją za pomocą autorun'a
. A ja głupi rozpoczynałem instalację z origin'a a wtedy BF3 mi się pobierał
. Od początku coś wiedziałem, że ten napis pobierz jest podejrzany
. Ale uparcie go klikałem bo na jakimś forum przeczytałem, że origin nie rozróżnia opcji "pobierz", od opcji "zainstaluj". Przepraszam za zaśmiecanie forum takimi głupotami.