Teraz jest 28 lis 2024, 16:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 paź 2011, 16:38 

Mój problem brzmi następująco. Gdy po raz pierwszy zacząłem instalować (z płytki oczywiście) BF3 instalacja szła z normalną prędkością 8 MB/s, lecz na 45% coś się zacięło i zaczęło instalować po 100 KB/s, a nawet w pewnych momentach się cofało :shock: . Tak więc przy okazji pisania pewnego posta dodałem, że mam ten problem i potrzebuję pomocy. Dostałem odpowiedź, że muszę poczekać jakiś czas, a problem zniknie. Jednak po przeczekaniu 2 godzin pomyślałem, że to nie to. Więc O CO CHODZI????!!!! Resetowałem już komputer, przerywałem i kontynuowałem instalację, ale to nic nie daje!!! W pewnym momencie myślałem, że to patch się ściąga, ale z tego co mi wiadomo ten patch waży 400 MB, a po zainstalowaniu 800 MB dalej mam 100 KB/s.

EDIT: Postanowiłem sobie coś zjeść, a wtedy OŚWIECIŁO MNIE!!!!!! Wystarczyło przerwać instalację i włączyć ją za pomocą autorun'a :stupid: . A ja głupi rozpoczynałem instalację z origin'a a wtedy BF3 mi się pobierał :mrgreen: . Od początku coś wiedziałem, że ten napis pobierz jest podejrzany :mrgreen: . Ale uparcie go klikałem bo na jakimś forum przeczytałem, że origin nie rozróżnia opcji "pobierz", od opcji "zainstaluj". Przepraszam za zaśmiecanie forum takimi głupotami.

Ostatnio edytowano 4 kwi 2012, 15:07 przez jakobo811, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 lis 2011, 10:26 

Jak dokładnie to zrobiłeś, bo mam ten sam problem... Klikam Autorun.exe i tak otwiera sie origin i wyskakuje akceptacja regulaminu i pobierz... nie po to kupiłem wersje płytowa zeby pierdzielic sie znowu z chorymi programami wspomagajacymi gry.... Jak mozesz to prosze o pomoc.

PostNapisane: 1 lis 2011, 19:04 

stempas napisał(a):
(...)Kurewstwo pier... (...)

1) Nie ma po co przeklinać.
2) Skoro już napisałeś to pierwsze słowo to po co kropkujesz drugie?

PostNapisane: 2 lis 2011, 16:57 

System operacyjny : Windows 7 32 bit
Service Pack:1
Ilość ram: 3702MB
Procesor : Inter(R) Core(TM) i5 CPU ~2,8GHz
Karta graficzna: GF 9600GT
Moc zasilacza Nie wiem dokładnie ale nie dawno kopiłem nowy

Problem wygląda następująco zainstalowałem wszystko z płyt jak i Origin jak i BF3.
Jak chce go odpalić to wyskakuje mi coś takiego '' Z tym plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje folderow w Panelu sterowania. ''

I już wiem wiem co mam zrobić. Reinstalowałem wszystko myślałem ze problem jest z Origin wiec ściągnąłem z neta i nic to nie dało. Gdzieś przeczytałem ze trzeba system przywrócić od nowa i nic nie dało.

Jest ktoś mi w stanie pomoc bo to się robię bez sensu nie dość ze kupiłem pierwszy raz oryginalna grę to nie mogę w nią grac. Jakieś propozycje

PostNapisane: 2 lis 2011, 18:32 
Moderator forum

Odpal grę z Battleloga.

Strefa czasowa: UTC + 2