grifcio napisał(a):
Satyr napisał(a):
Co ci da skala? Wyliczysz sobie prawdopodobieństwo bana? Na wielu aukcjach wyraźnie jest napisane jak zmienić język z Rus na Pl, już samo to powinno dać do myślenia. Niewiedza nie zwalnia z kary. Powinni banowac ile sie da^^.
Skoro ktoś się już posługuje stwierdzeniami ,to powinien je rzetelnie udokumentować .Sprawa zmiany RU na PL ,skoro da rade ,to dlaczego nie skorzystać ?.Kara za co ,za to że na prawdę ktoś nie wiedział ,że istnieje możliwość dostania bana ?,proszę ciebie ..,powinni banować ludzi ,którzy ukradli grę ,a nie ludzi ,którzy wydali swoje zarobione pieniądze ,w tym momencie twoja wypowiedź "banować ile się da " chyba jest nie na miejscu
Drogi Kolego ja tobie nic udowadniał nie będę, nie mam zamiaru również prześladować i wytykać na forach posiadaczy kluczy zakupionych na allegro bo nie w tym rzecz. Sprawa wygląda tak: Największe Polskie sklepy Online już od dnia premiery cisną EA o bany, ja jako sprzedawca niewielkiego sklepu również. To teraz wyobraź sobie Te wszystkie ogromne sklepy Polskie plus maluchy takie jak ja w ilości kilkudziesięciu albo set

i co zrobi EA? Jak myślisz?
Jeśli macie gwarancje Sprzedawcy to super to świadczy dobrze o Nim, ale co jeśli Was oleje jak zwrócicie się o pomoc do niego?
Nikt tu nikogo nie straszy, włącznie tylko myślenie podczas zakupów.