Teraz jest 25 lis 2024, 05:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 369 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lis 2011, 16:08 
Moderator forum

Od razu dam lepsza radę.
Włączcie Windows Update i pobierzcie poprawki. To wystarczy. W odróżnieniu od powyższych "porad" wystarczy być legalnym i nie kraść.

Co do PB to polecam viewtopic.php?f=144&t=33711. W przypadku BF3 procedura jest identyczna.

PostNapisane: 8 lis 2011, 16:20 

Sokar44 napisał(a):
wystarczy być legalnym i nie kraść.

zapomniałeś dodać:

"(...) i mieć worek pieniędzy na wszystkie zachcianki"

Mam w komputerze osobną karte dzwiekową Creative X-Fi Xtreme Gamer i też mam crashe.

PostNapisane: 8 lis 2011, 16:30 

No ale skoro porada dziala to chyba dobrze ^^

Sugerowanie ze nielegalni nie aktualizuja ^^

Yaarrr ;)

PostNapisane: 8 lis 2011, 18:08 

Od razu dam lepsza radę.
Włączcie Windows Update i pobierzcie poprawki. To wystarczy. W odróżnieniu od powyższych "porad" wystarczy być legalnym i nie kraść.

Akurat mam włączone aktualizacje i pobiera mi najnowsze dane i g......no to daje .

PostNapisane: 8 lis 2011, 19:20 

razor34 napisał(a):
Od razu dam lepsza radę.

Akurat mam włączone aktualizacje i pobiera mi najnowsze dane i g......no to daje .

JAKOŚ JA MAM WSZYSTKO AKTUALNE I LEGALNE ŚWIERZY SYSTEM AKTUALIZACJE I GRA TNIE JAK GLUPIA :evil:

Ja mam też ten problem z przycinaniem gry(GLÓWNIE TO TNIE MI DZWIEK CZASAMI POSTACIE MÓWIA PO DWA RAZY :lol: ) tnie mi i W MULTI jak I W SINGLU NAWET NA FILMIKU Z POCIĄGIEM (O DZIWO CZASAMI ten film dziala normalnie :) .. Już odrazu mówie ze detale przestawialem nic to nie daje WYDAJE MI SIE ZE JEST TO PROBLEM DUAL CORE .... jak by co to formata zrobilem i jest to samo...... moze problem creatiwe x fi?????

WIN 7 64
INTEL CORE DUO E8400 3.0
RAM 8.00GB
ATI RADEON HD4870 X2 2GB
SOUNd X-FI ELITE PRO creative
HDD PATRIOT LNFERNO 60GB SSD

podalem nazwe dysku bo mam bf3 na nim zainstalowane ale to chyba nie jego wina te przycinki :shock:

a wie ktoś pach kiedy ??????? JAK BY CO TO CRRISIS 2 DAJE RADE NA 1920X1200 I WIEM ŻE BF3 MA TROCHE WIEKRZE WYMAGANIA ALE POWINO TO JAKOS DZIALAC??? CHOCIAZ NA 1024X768 NA MINMALNYCH ..CHOCIAZ NA TAKIM DRAMACIE TO NIEGRAM :)....TNIE SE W CHXJ :oops:

PostNapisane: 8 lis 2011, 19:35 

zygol_thc_pl napisał(a):
razor34 napisał(a):
Od razu dam lepsza radę.

JAKOŚ JA MAM WSZYSTKO AKTUALNE I LEGALNE ŚWIERZY SYSTEM AKTUALIZACJE I GRA TNIE JAK GLUPIA :evil:

Ja mam też ten problem z przycinaniem gry(GLÓWNIE TO TNIE MI DZWIEK CZASAMI POSTACIE MÓWIA PO DWA RAZY :lol: ) tnie mi i W MULTI jak I W SINGLU NAWET NA FILMIKU Z POCIĄGIEM (O DZIWO CZASAMI ten film dziala normalnie :) .. Już odrazu mówie ze detale przestawialem nic to nie daje WYDAJE MI SIE ZE JEST TO PROBLEM DUAL CORE .... jak by co to formata zrobilem i jest to samo...... moze problem creatiwe x fi?????

WIN 7 64
INTEL CORE DUO E8400 3.0
RAM 8.00GB
ATI RADEON HD4870 X2 2GB
SOUNd X-FI ELITE PRO creative
HDD PATRIOT LNFERNO 60GB SSD

podalem nazwe dysku bo mam bf3 na nim zainstalowane ale to chyba nie jego wina te przycinki :shock:

a wie ktoś pach kiedy ??????? JAK BY CO TO CRRISIS 2 DAJE RADE NA 1920X1200 I WIEM ŻE BF3 MA TROCHE WIEKRZE WYMAGANIA ALE POWINO TO JAKOS DZIALAC??? CHOCIAZ NA 1024X768 NA MINMALNYCH ..CHOCIAZ NA TAKIM DRAMACIE TO NIEGRAM :)....TNIE SE W CHXJ :oops:

Po nicku i stylu wypowiedzi wnioskuję ze grasz w gry MMO, masz ponizej 15lat i mase syfu powlaczanego w tle. Powylaczaj hacki,tlen,sreny,silverlighty to będzie jakoś działać.

PostNapisane: 8 lis 2011, 19:38 
Moderator forum

Ja tam instaluje wszystkie poprawki jak leci, nawet opcjonalne :) Nigdy się nie zawiodłem.

I wyłącz CapsLock ... Następny Twój post napisany z Capsem leci w niebyt.

PostNapisane: 8 lis 2011, 20:00 

A my oczekujemy poważnych postów, nie roszczeniowego pisku dziecka/kogoś z zaburzeniami.

PostNapisane: 8 lis 2011, 20:21 

Ja tego nie rozumiem. Wcześniej były crashe po 5min max 10. Zainstalowałem zgodnie z radą aktu z windows uptade do Realteka. Teraz crashe są co 15 min. -,-'

PostNapisane: 8 lis 2011, 23:49 

A ja zainstalowałem wszystkie Updaty widowsa i kupa. Na sterownikach 280.26 na których to gra chodzi mi jakies 15 klatek płynniej w porównaniu do najnowszych, crash po godzinie grania. Zmieniam na najnowsze i crasha nie bedzie na bank(wiem bo grałem na nich tydzień). Tak więc widać że kazdy ma te crashe od czegoś innego.

PostNapisane: 10 lis 2011, 18:32 

Też ma geforca gtx560Ti i mam taki sam problem zwiesza mi sie gra czasami wyskakuje eror ze program battlefield3 przestal dzialac albo ze sterownik ekranu przestał działać i dzieje mi sie tak przy grze w multi jak i w singlu wywala mi sie gra i nic na to nie moge poradzic prubowalem juz wszystkiego zmany róznych sterownikow i nic ciagle to samo dx error albo bf3 przestal działac max moge pograc kilka minuti error niech to szlak co za kanał fajna gra a tak sie krzaczy.....moze to istotne ale zaczelo mi sia krzaczyc po wymianie karty z geforca gtx260 na geforca gtx 560Ti na tamtej starej dziala normalnie tylko ze ustawienia miałem srednie za to na nowej grafie niewazne jakie detale ustawie krzaczy mi giera "sterownik ekranu nvlddmkm przestał działać" am juz dość kąbinuje cały dzień i nic ciągle erorr........POMOCYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!

PostNapisane: 10 lis 2011, 20:00 

Primo- kup słownik, bo to co piszesz to bełkot jest.
Secundo- obniżenie taktowania może pomóc.

PostNapisane: 10 lis 2011, 21:31 
Zbanowany

Witam wszystkich dojdę do rzeczy:
Komputer:
NiVida Geforce GTX 580
Procesor Inter Cole i-7 -2600 3.4 GHz
RAM 8
plyta:ASUS P8P67 PRO
Monitor LG 24 cale w grze ustawione na 1920x1080
Zasilacz 700 W
System Windows 7 64bit
Problem: Wchodzę do gry multiplayer grafika ustawiona na ,,auto,, jak ustawię na ,, MAxymalne ,, tez bardzo dobrze sie gra i wszystko plynnie. Po jakims czasie nagle staje wszystko tzn: wszystko zwalnia przesuwam się czlowiekiem w prawo badz w lewo to strasznie zamula po 1-3 minut puszcza i znowu mogę grac. Po 15 minutach znowu w ktoryms miejscy mapy stanie mi wszystko i zamula nie mozna sie ruszac ani strzelac.
ZAUWAZYLEM:
W momencie dobrej gry bez zamulania, wciskam w ctr_alt_delete i sprawdzam procesory. Proces bezczynnosci 43% resztę zabiera Bf3.exe- wtedy jest wspaniale i mozna grac.
W momencie zacinania się strasznego ze nie mozna przesuwac ani ruszac się wciskam to i sprawdzam proces> Proces bezczynnosci 83% reszte czyli 13 % bf3 exe. Cos jest źle nic mi nie zrzera innego zawsze w jakims momencie kiedy tnie proces bezczynnosci ma az 83% co się dzieje?. Komp spelnia maxymalne wymagania

PostNapisane: 10 lis 2011, 21:55 

U mnie problem powrócił...
Zaktualizowałem system, nie pomogło...

PostNapisane: 10 lis 2011, 22:48 
Zbanowany

Znalazlem problem ale nie wiem czy na 100%
w momencie kiedy gram temperatura procesora wynosi 64 stopni
Po 10-15 min temperatura wynosi 74-76 stopni i w tym momenie gra zawiesza sie troszke powoli i coraz mocniej.
Producent mojego procesora podaje temperaturę 72,6 stopni.
Bede musial kupic lepsze chlodzenie czyli lepszy wiatrak bo mam oryginalny. Zobaczymy czy da to jakis rezultat

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 369 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2