razor34 napisał(a):
Od razu dam lepsza radę.
Włączcie Windows Update i pobierzcie poprawki. To wystarczy. W odróżnieniu od powyższych "porad" wystarczy być legalnym i nie kraść.
Akurat mam włączone aktualizacje i pobiera mi najnowsze dane i g......no to daje .
JAKOŚ JA MAM WSZYSTKO AKTUALNE I LEGALNE ŚWIERZY SYSTEM AKTUALIZACJE I GRA TNIE JAK GLUPIA
Ja mam też ten problem z przycinaniem gry(GLÓWNIE TO TNIE MI DZWIEK CZASAMI POSTACIE MÓWIA PO DWA RAZY
) tnie mi i W MULTI jak I W SINGLU NAWET NA FILMIKU Z POCIĄGIEM (O DZIWO CZASAMI ten film dziala normalnie
.. Już odrazu mówie ze detale przestawialem nic to nie daje WYDAJE MI SIE ZE JEST TO PROBLEM DUAL CORE .... jak by co to formata zrobilem i jest to samo...... moze problem creatiwe x fi?????
WIN 7 64
INTEL CORE DUO E8400 3.0
RAM 8.00GB
ATI RADEON HD4870 X2 2GB
SOUNd X-FI ELITE PRO creative
HDD PATRIOT LNFERNO 60GB SSD
podalem nazwe dysku bo mam bf3 na nim zainstalowane ale to chyba nie jego wina te przycinki
a wie ktoś pach kiedy ??????? JAK BY CO TO CRRISIS 2 DAJE RADE NA 1920X1200 I WIEM ŻE BF3 MA TROCHE WIEKRZE WYMAGANIA ALE POWINO TO JAKOS DZIALAC??? CHOCIAZ NA 1024X768 NA MINMALNYCH ..CHOCIAZ NA TAKIM DRAMACIE TO NIEGRAM
....TNIE SE W CHXJ