baile napisał(a):
FunkyKoval napisał(a):
Mnie chodzi o zmiane opisow broni itd, calego menu juz w grze itd itd.
Aby cala gra byla po polsku.
wystarczy dodac ' pl ' na koncu adresu i juz.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/Zaraz padnę
.
Przecież jemu chodzi o grę, a nie o battleloga. Pliki językowe nie znajdują się przecież w battlelogu, ani nie są od niego w żaden sposób zależne. Czy ty myślisz, że na komputerze na którym zainstalowana jest gra w wersji eng., jeśli odpalisz ją w ten sposób to gra będzie wtedy po polsku?? - nie, nie będzie
.
Było już o tym mówione we wcześniejszych postach.
Jejku no ludzie, litości!!!!! Czytajcie ze zrozumieniem.
_____________________________________________________________________________________
Do FunkyKovalW takim razie, nie wiem czy da się to zmienić ot tak sobie (bez reinstalki), ale można to zrobić inaczej.
Wystarczy abyś podskoczył do kogoś znajomego, kto ma BF3 zainstalowane w wersji PL i skopiował od niego pliki językowe, a później podmienił u siebie. Nie zaglądałem do folderu z grą, ale zapewne da się to zrobić przez podmianę, tak jak w przypadku każdej innej gry i ogólnie każdej aplikacji - przynajmniej tak przypuszczam. Może nawet łatwiej by było, skopiować cały folder z grą (bez szukania).
Gdybyś tak robił, to przed wklejeniem skopiowanej od kogoś gry, nie usuwaj swojego folderu z grą, tylko dodaj do nazwy np. "old"(zmień po prostu nazwę swojego folderu gry), a dopiero później wklej tamten skopiowany. Jak już okaże się że wszystko dobrze działa, to wtedy możesz usunąć stary, a jak nie to usuwasz ten nowy i przywracasz nazwę starego.
Pamiętaj że ścieżki do nowego folderu gry muszą się zgadzać, czyli: jeśli teraz ścieżka do Twojej gry jest np. taka: "D:\Origin Games\Battlefield 3", to taką samą ma mieć ten nowy folder (w tym samym miejscu musisz wkleić tą skopiowaną grę).
Mam nadzieję, że folder z profilami (ten w dokumentach) nie ma na języki żadnego wpływu i będzie ok.
Jeśli się na tym znasz i wiesz ocb, to sorki że tak tłumaczę jak pańszczyźnianemu chłopu, czyli krok po kroku, ale wiem że tutaj kupa osób ma problemy ze zrozumieniem prostych rzeczy - zresztą sam widzisz w co niektórych postach.
Tak na marginesie, to nie wiem jakim cudem zmienił Ci się język podczas patchowania. Musiałeś po prostu przez pomyłkę wybrać eng. podczas instalacji, czy reinstalacji.
Btw, najprostsze byłoby poświęcenie tych kilku minut (jeśli nie musisz nic ściągać itp.) i zainstalowanie gry na nowo - tylko nie zapomnij o wybraniu j. polskiego, podczas instalacji
.