nurek-saper napisał(a):
Czy ktoś może mi pomóc i podpowiedzieć gdzie w biosie na płycie gigabyte p55a-ud4 znajdę kartę dźwiękową by ją wyłączyć bo ja nie znalazłem może coś przeoczyłem a chciałem sprawdzić to rozwiązanie z kartą a nie wiem czy wyłączenie z poziomu windowsa coś da.
Wystarczyło jednak wyłączyć z poziomu windowsa i działa nie zacina czyli ten realtek nieźle miesza, no to teraz trzeba kupić jakąś kartę dźwiękową tylko pytanie jaką, na pewno creativa tylko czy byle jaką czy może coś z wyższej półki. Sam osobiście miałem we wcześniejszym kompie Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio i nie narzekałem wbrew pozorom co piszą o niej w opiniach i na takiej samej teraz testowałem ale zastanawiam się też nad Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer co byście doradzili może całkiem coś innego i dobrego i nie drogiego byle by z creativa.
Nie musisz koniecznie z wyższej półki brać jeśli chodzi o creative'a, ale jak napisałeś od creativa są dobre, ale zwykła na usb też jest dobra i przynajmniej nie ma zwiechy