Teraz jest 19 lis 2024, 08:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lis 2011, 22:06 

Ale chodzi o sam fakt ze gdy masz scara i wybiegasz na przeciwko z typkiem to szanse ma z toba tylko szturmer z AEK/f200 lub szotgan.

Wracajac do tematu ja na rush gdy gram jako obronca gram technikiem a reszta szturmowcem

Ostatnio edytowano 24 lis 2011, 11:54 przez wyso, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 lis 2011, 22:11 

wyso napisał(a):
Jedynie szotgany mogli by polepszyc

Shotgany polepszyć powiadasz?:) Z checiąby przytulil jakiegos boosta dla usasa :D najlepiej abym mógł czołgi niszczyć :D
A tak naprawde to shotguny są OP. Wszystkie, bez wyjątku. A najbardziej USAS ;] Juz zaczynam spotykac servery "no USAS12"
A in game to tylko płacz "shotgun noob, go away"

PostNapisane: 23 lis 2011, 22:37 

Jak ja tego nie nawidze. Znowu dzieci zaczynają rządzić serwerami. Powinni blokować możlwość wyłączania broni...

PostNapisane: 23 lis 2011, 23:53 
Zbanowany

ja we wszystkich grach o ile jest to mozliwe cisne snajperem, w BF3 nie pasuje mi troche konfig, nie ma c4 tylko jakis syfski soflam co utrudnia mi gre. zazwyczaj gram dywersyjnie, przez co smuszony jestem grac rowniez postacią posiadająca c4, miny i claymore.

snajper+c4+claymore+MAV=perfect camper, szkoda ze nie mozna wybierac sobie broni do klas :((

PostNapisane: 23 lis 2011, 23:55 

Jak na razie jestem pod wrażeniem Grand Bazaar i głównie tam walczę. Technik z M4A1 (uchwyt+PKA3,4x+tłumik)+miny p-panc. Tam są fajne ulice ze zwężeniami a napaleńcy w pojazdach przeważnie nie patrzą pod koła :D . Kolega poruszyl temat moździeża, to sie wypowiem bo zrobilem 300 killi na medal. Sprzęt jest OP i to mocno, już sam fakt unlimited ammo. Na Grand Bazaar moździeż miażdży (gram tylko na NORMAL). Zabilem 300+ i więcej nie gram (bo to cholernie nudne), ale trzeba uważać tylko na wrogi moździeż, nic więcej. Ustawiasz się w okolicach bazy i tłuczesz po pomarańczowych trójkątach. Na tej mapce czasem robią się takie skupiska ludzi (w alejkach), że można spokojnie robić staty 20–0, wechikułów też trochę zniszczyłem. Polecam jak ktoś ma do tego cierpliwość i lubi wnerwiać graczy przeciwnej drużyny.

PostNapisane: 27 lis 2011, 13:45 

Jeszcze trochę mi do tego moździerza brakuje, bo ostatnio rzadziej gram. Jestem jednak coraz bliżej i właśnie odblokowałem minę claymore. Cóż, trza będzie się zastanowić, ale chyba wezmę claymore zamiast C4, które zwykle nosiłem. C4 zwykle mi służyło głównie do zrobienia dziury w betonowej ścianie, której nie chciało mi się obchodzić na około. Ale claymore można zwykle rozstawić w okolicach flagi i jak przeciwnik podejdzie by tą flagę zdobyć, może znajdzie się niebezpiecznie blisko claymore.

Ach, jeszcze jakieś 15k punktów do odblokowania moździerza...

Ogólnie podobają mi się RKMy, które noszą tylko żołnierze wsparcia. Rozkładasz na kładce i po prostu mordujesz żołnierzy wroga chowających się za zwykła blachą lub wychylających się. Ostatnio tak też zabiłem kilku gości pod rząd.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 27 lis 2011, 15:13 

Co do tych claymore to jest jeden duży minus(nie wiem jak u was) ale u mnie znikają po jakimś czasie.Często też zostawiam za sobą i wtedy robię lekka zaporę ogniową ,ale po jakimś czasie słyszę bum , mnie koleś ubija a na killcamie ma 0 życia i biegnie dalej.A C4 to chyba ze 4 trzeba na czołga zinstalować bo po 2 to ledwo unieruchomienie.

PostNapisane: 27 lis 2011, 15:43 

2 zupełnie wystarczają , no czasem 3.

PostNapisane: 27 lis 2011, 15:46 

Znikają? To bardzo zmniejsza szanse na to, że za parę minut mi się nabije kill za gościa, który na to wdepnął. Jak to zniknie... Ale zobaczę te claymore, jak tam z nimi.

A może też w końcu odblokuję moździerz.

A gra ktoś Zwiadowcą(snajperem)? Jak wrażenia?

Mój last

PostNapisane: 27 lis 2011, 17:08 

Jest limit postawionych min claymore gdyby ktoś nie widział, 2-3 to max na gracza.

PostNapisane: 27 lis 2011, 21:34 

Aha. Czyli jest ograniczenie, żeby nie było tak:

Kładę wszystkie claymore jakie mam, po czym idę walczyć. Zabijam jednego, zabijam drugiego, trzeci zabija mnie. Odradzam się i kładę kolejne claymore. I wtedy mogłoby być nawet dziesięć claymore w jednym miejscu...

I po to chyba to ograniczenie. A jak postawię tylko dwa claymore, to one nie znikają przed końcem rundy?

Mój last

PostNapisane: 27 lis 2011, 21:51 

Claymore znikają w tej sekundzie co zginiesz, miny za to zostają na zawsze ;d

#####

Ja gram na razie tylko medykiem na inf mapach, i inżynierem jak latam samolotami (Zawsze łatwiej dojść nim na pas jak wylecisz w połowie mapy)

PostNapisane: 27 lis 2011, 22:39 

Szkoda, że znikają. To po co był ten patch?

Czyli chyba będę grał z C4. Póki nie odblokuję moździerza.

C4 mi jednak jak już mówiłem bardziej służy do niszczenia betonowych ścian, których nie chce mi się obchodzić dookoła, niż do niszczenia czołgów. Zwłaszcza, że strzelec za karabinem maszynowym zabije mnie zanim podbiegnę. A podbieganie z tyłu? Cóż, on jakoś prawie zawsze się rozgląda dookoła. Rzadko się zdarza, żeby był tak zajęty strzelaniem do kogoś innego, żeby nie zauważył mnie biegnącego z tyłu. Czołgi więc zostawiam technikom. :)

Ale z tego co patrzę, to po moździerzu wsparcie nie ma już nic wartego odblokowania. I tak wolę RKM Typ 88, w którym mam już trochę killi i co za tym idzie, dodatków. Nie będzie mi się chciało tej broni zmieniać na coś innego. Zwłaszcza, że to dobra broń.

A do technika nie wrócę raczej. Nie chce mi się rezygnować z Typ 88 na rzecz jakiegoś Scara. A kolejne karabiny i tak pewnie Typ 88 nie dorównują.

Po prostu lubię RKMy. Duża szybkostrzelność, stabilność i pojmny magazynek. Broń ta, że tak się wyrażę, daje kopa.

A tak na offtopie: Czy strzelając z RKMa do śmigłowca/odrzutowca, jestem w stanie go uszkodzić, a co za tym idzie, zestrzelić? Zakładając, że będę trafiał oczywiście...

Mój last

PostNapisane: 28 lis 2011, 16:43 

Antonio_@2 napisał(a):
A tak na offtopie: Czy strzelając z RKMa do śmigłowca/odrzutowca, jestem w stanie go uszkodzić, a co za tym idzie, zestrzelić? Zakładając, że będę trafiał oczywiście...

Jak walniesz w pilota to owszem.

PostNapisane: 28 lis 2011, 23:58 

Ja gram: Medykiem na sekwanie,na caspian border szturm al.bo inzynierem na metro to tylko szturm.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2