procent napisał(a):
Gra ogólnie ma duży potencjał , największą jej wadą są... mapy..dlaczego wszytskie punkty są rozmieszczone tak blisko siebie, podejżewam że mapy z dodatku będą najczęściej widniały w przeglądarce a podstawowe nie będą praktycznie istnieć.Drugim wnerwiającym problemem jest duża liczba dzieciaków z ADHD , wchodzisz na serwer czekasz na helikopter, nagle ktos rozjeżdza Cie jeepem i tak pare razy w ciagu meczu, brak kickowania za teamkiling tylko zwiększa ten precedens.Poza tym wielkie chamstow jakie panuje na niektorych serwerach ,wyzywanie itd, nie pamiętam żeby w BF2 było to tak widoczne(wyzywanie nie TK)
ale cóż świat idzie do przodu ,większa dostępność internetu sprawiła że jest jak jest:)
Aż mi się przypomniała historia z ognistej burzy. Resp USA, czekam na helikopter, nagle podchodzi jakiś koleś, zaczyna do mnie strzelać, rzucać granatami [ FF wyłączony ] . To wpadł na inny pomysł - wsiadł do pobliskiego jeepa, rozpędził go i wyskoczył, przez co ja zostałem zabity przez pojazd niczyi - "PECH", a on dostał swój upragniony śmigłowiec. finał ? 10 sekund później rozbił się (jeszcze w bazie), bo takim był doskonałym pilotem
Właśnie to jest coś czego mi brakuje na konsoli, serwerów w stylu "noob only". Chciałbym móc poćwiczyć latanie różnymi maszynami i żeby nikt nie miał do mnie pretensji jak mi nie wyjdzie
Najgorzej wygląda to z myśliwcem, na początku do niego wsiadłem i zobaczyłem, że będę miał z nim problemy, więc sobie odpuściłem - wolałem,żeby ktoś bardziej doświadczony polatał, żeby się maszyna nie marnowała itp. Efekt jest teraz taki, że nie mam po co do myśliwca wskakiwać, bo większość osób ma już bardzo dużo dodatków odblokowanych, a ja nie mam nawet flar - ciężko jest cokolwiek ugrać w takiej sytuacji.