Mnie nurtuje jeszcze o co chodzi z 2 kolejnymi baretkami, których opisy na battlelogu są nieszczególnie szczegółowe (jak wszystkich zresztą). Mianowicie:
- obrońca flag (w jednej rundzie obroń 5 flag) - tą flagę bronię poprzez zabicie wroga gdy znacznik flagi nam miga kiedy jest przez owego wroga przejmowana? Czy wystarczy, że to ja jestem w zasiegu flagi (i ona wcale nie miga) i ubije kogoś będącego nawet znacznie dalej? Mam obronić 5 różnych flag czy wystarczy, że zabiję 5 wrogów broniąc jednej? Przyznam, że mam tych baretek kilkanaście ale jakoś nie udało mi się wyczaić jak to w istocie działa. Wielce mi to do szczęścia niepotrzebne ale po prostu lubię wiedzieć więc pytam
- obrońca przekaźników (w jednej rundzie obroń 4 przekaźniki) - w zasadzie wszystko sprowadza się do tego samego co w przypadku flagi.
Niby proste, a jednak nie... no chyba, że to ja taki ciemny jestem
Co do adwersarza jeszcze, wydaje mi się, że jest tak jak opisuje to Ramka ale... czy aby nie trzeba ubić po 5 razy 2 wrogów? Na battlelogu w zakładce o ścieżce: online - rankingi - zespół - adwersarz - jest napisane, że premię adwersarza udało mi się zdobyć 7 razy podczas gdy baretkę mam tylko 1...