giermen napisał(a):
Pobawiłem się trochę ffar i mam parę uwag
1. trzeba wiedzieć gdzie jest wrogi pojazd, bez spotu miedzy budynkami bywa ciężko
2. Wysłanie tych 12 rakiet zajmuje dużo czasu, nie zawsze się udaje wystrzelić wszystkie, nie mówiąc już o dobijaniu z działka
3. Ogarnięty przeciwnik zakręci kolko i powodzenia ^^
Ja jednak zostaje przy naprowadzanej, sam szukasz sobie celu, przeciwnik bez dymu praktycznie nie ma szans na unikniecie pocisku, do tego zostaje nam dużo czasu na dobijanie z działka, no ale... jak kto woli, być może po wyrobieniu odpowiedniego skilla z ffarem gra się lepiej, ale ja liczę bardziej na wygodę ^^
Pozdrawiam
1. Wow, to na prawdę taki problem? Jak nie grasz na 8 slotowych to zawsze jakiś wrogi pojazd jest spotnięty, a jak nie jest to co za problem q wdusić? Ja nigdy nie musiałem męczyć się jakoś szczególnie żeby znaleźć wrogów.
2. No jak się strzela będąc 10m od celu to wiadomo... Na pewno w tym wypadku są lepsze od naprowadzanej ponieważ je możesz strzelać z końca mapy - a naprowadzana ma zasięg afaik prawie taki sam jak działko pokładowe, więc nawet nie zdążysz działkiem pół serii wystrzelić już będziesz musiał odlatywać.
3. Lol, wut?
Jak ja się bawiłem naprowadzaną to 90% pojazdów posiadało dym, może teraz inne unlocki sobie nabrali...
Jak dla mnie pod każdym względem ffar jest wygodniejsze, jak lecisz z włączoną naprowadzajką to nic nie można ogarnąć prawie co się dzieje w powietrzu ;p