[Yossarian] napisał(a):
To co zauwazylem, IMO: perk na przygwozdzanie jest do luftu - nie dziala tak jak powinien (nie przygwazdzam bardziej, nie otrzymuje ribbonow), jesli zalezy na tej odzanace, polecam nie trafiac przeciwnika...
Natomiast perk na 'odgwozdzenie', dziala i to niezle = polecam
I jesli ktos szuka tych przygwozdzen w zwiazku z odblokowaniem mg36, polecam nie trafiac przeciwnika...
@sidh77 i @Laser mam takie odczucia jak [Yossarian] jak cokolwiek trafimy we wroga to zaliczy nam zwykłą asystę za zdjęcie części życia z przeciwnika.
Gra skłania do tego by "osłaniać" drużynę tak jak w realu, czyli strzelać mniej więcej do wroga aby nasi mogli posunąć się do przodu a wróg powinien się w tym czasie ukryć. Innymi słowy "spray and pray". Niestety w bf3 gracze strzelają tylko po to aby zabić - niby oczywiste ale teraz mamy w bf3 możliwość odstraszenia potencjalnego snajpera od okna. Dużo gadam a sam jeszcze tego nie robiłem aby zgrać się z zespołem... "chłopaki liczę do 3 i napier...lam, a wy szturmujecie". Rzecz jasna support IMO najlepiej się nadaje do przygważdżania