Teraz jest 16 lis 2024, 23:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 253 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sty 2012, 14:17 

Ale ten nieogar raczej nas nie wyrzuci z pojazdu. Chociaż...

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 21 sty 2012, 22:57 

Zauważyłem dwie rzeczy, które powinni dodać/naprawić w nadchodzącym patchu:
- na battlelogu nie ma nieśmiertelników za 100 i 500 zabić z A-91
- wszelkie zabicia z AMTRAC'a nie zaliczane są do pojazdów. Dzisiaj grałem na Kanałach w trybie Rush i zabiłem około 15 wrogów z tego pojazdu. W raporcie po końcu rundy pisało, że najlepszy pojazd miał ktoś inny. Gracz ten miał zaledwie 350 pkt za pojazdy. Jak wiemy za zabicie jest 100 pkt, więc 15 zabić x100 pkt =1500pkt (odrzucam teorie błędnego raportu; zawsze miałem raporty zgodne ze statystykami z rundy; gram 160h)

PostNapisane: 21 sty 2012, 23:36 

marioseda napisał(a):
rzeczywiscie najwiekszym problemem jest nie przeciwnik tylko wlasny team
biore soflama to nie ma kto javelina lub PZ-y poslac
jak wezme ja java lub PZ to nie ma kto namierzyc
nie mowiac juz o tym ze jesli przesiade sie na chwile w tanku na 3os zeby komus namierzyc cel to jakis nobek wsiada i jedzie tankiem w sina dal lub siada laama na KM w tanku i pruje po krzakach niebie i cholera wie po czym :stupid:

takze czasmi jak nie ma kumpli na ts czy poprostu jakis ogarnietych ludzi idzie sobie zyly podciac widzac "teamplay"

BF3 - Javelin Squad #2 - Caspian Border
http://www.youtube.com/watch?v=uJJzoF3G ... re=related
BF3 - Javelin Squad #3 - Gulf of Oman
http://www.youtube.com/watch?v=EYmdQs8Z ... creen&NR=1
BF3 - Javelin Squad
http://www.youtube.com/watch?v=Cd-fcDxc ... re=related

Taki team to marzenie :mrgreen:

Nie no troche przegięty ten Javelin, ale tylko gdy jest w odpowiednich rękach :wink:

PostNapisane: 22 sty 2012, 00:14 

Satyr napisał(a):
Nie no troche przegięty ten Javelin, ale tylko gdy jest w odpowiednich rękach :wink:

A ile par tych rączek łazi samopas po serwerach?

PostNapisane: 22 sty 2012, 11:51 

A mi się ten obecny balans pomiędzy pojazdami podoba, jako tankista w dwójce nieraz psioczyłem na omnipotencję helek. Do poprawy jest moim zdaniem F-35. Ma duży promień skrętu ,słabe działko i jest powolny jak żółw. Jest tak pozbawiony szans w walce z SU-35, że gdy suczka siada mu na ogonie, to już można wyskakiwać. Nawet w dwójce przewaga J-10 nie była aż tak diametralna, zawsze można było uciec w chmurki albo przygiąć skośnego jak uzupełniał ammo. Teraz co najwyżej można włączyć pionowzlot i liczyć, że we wrogim samolocie siedzi jakiś żółtodziób, który jeszcze nie ogarnął magicznej taktyki latania suką w kółko i wciskania 's' do czasu, aż efka znajdzie się w celowniku lub zacznie uciekać. Nie jestem jakimś wielce utalentowanym pilotem, ale większość przypadków, w których zdjął mnie przeciwnik na F-35 to był.. ramming.

PostNapisane: 22 sty 2012, 14:28 

w f35 musisz wybrac miedzy rakietami PP a PZ, z PP nie jest trudno ustrzelić su dzieki temu w każdym momencie możemy się zatrzymać w miejscu, trochę praktyki ;] Jednak wtedy nic nie zrobimy pojazdom lądowym, mogli by zmienić hovering, pamięta ktoś jak poruszało się f35 w którejś części szklanej pułapki? Zwinnie płynnie i efektownie, nie wiem jak jest w rl ale ja chce właśnie takie coś ;)
Pozdro

PostNapisane: 22 sty 2012, 15:56 

giermen napisał(a):
w f35 musisz wybrac miedzy rakietami PP a PZ, z PP nie jest trudno ustrzelić su dzieki temu w każdym momencie możemy się zatrzymać w miejscu, trochę praktyki ;]
Pozdro

Pilot suczki (prawie na pewno nie da się podejść w ten sposób jeśli ma radar) wykona skręt, jednocześnie zmniejszając ciąg i jesteśmy wspaniałym i nieruchomym celem ;>

PostNapisane: 22 sty 2012, 18:02 

A może by zostawić ten F35 takim, jaki jest. Tyle tylko, że Jankesi mieliby nie tylko F35 na lotniskowcu, ale też Horneta. Powiedzmy - lotniskowiec amerykański - jeden F35, jeden Hornet...

Mój last

PostNapisane: 22 sty 2012, 18:36 

clashh napisał(a):
giermen napisał(a):
w f35 musisz wybrać miedzy rakietami PP a PZ, z PP nie jest trudno ustrzelić su dzięki temu w każdym momencie możemy się zatrzymać w miejscu, trochę praktyki ;]
Pozdro

Pilot suczki (prawie na pewno nie da się podejść w ten sposób jeśli ma radar) wykona skręt, jednocześnie zmniejszając ciąg i jesteśmy wspaniałym i nieruchomym celem ;>

Wprawisz się w tym manewrze to zobaczysz o co chodzi ;] Ja tego nie wymyśliłem tylko podejrzałem u wrogiego pilota z którym walczyłem i naprawdę zrezygnowałem z latania w tym meczu ^^

PostNapisane: 22 sty 2012, 21:37 

Dobry pilot wykorzysta w pełni potencjał każdego samolotu, bez względu na to czy jest to Hornet, SU czy też F-35

PostNapisane: 22 sty 2012, 22:51 

Jak na moje, to powinni w nadchodzącym patchu w końcu dodać jedną rzecz, której nie ma, a bardzo by się przydała. Ta rzecz jest nawet w CoD. Głupio, że w BF3 tego nie ma.

A chodzi mi o czat głosowy na serwerach. Bo nie zawsze chce się pisać jakąś wiadomość. Dobrze byłoby móc krzyknąć przez mikrofon do wszystkich w drużynie "Pelotka na wzgórzach przed bazą wroga. Mogę liczyć na oznaczenie Soflamem tego gówna?". Bo pisać raczej tego nie napiszesz. Podczas pisania trza będzie odpalić flary, zawrócić, zrobić unik... A strzelec też będzie potrzebny czasem...

Albo inna sytuacja - widzisz swój czołg. Od tyłu podchodzi wrogi żołnierz z ładunkiem C4 podczas gdy czołg jest zajęty strzelaniem do pojazdu przed sobą. Wolelibyście powiedzieć "Panie czołgu, za tobą!" czy może napisać to na czacie?

Tak samo można mówić wszystko. Podać lokalizację wrogiego snajpera(samo spotowanie nie zawsze wystarczy); poinformować innych, że dany budynek jest czysty; powiedzieć kierowcy czołgu którym jedziesz, żeby się zatrzymał, bo miny ma przed sobą(nie zdążysz tego napisać na czacie, ale powiedzieć zawsze). Sytuacji, w których przydałby się czat głosowy jest wiele.

I cztery kanały - wszyscy, zespół, drużyna oraz wszyscy, którzy by usłyszeli, gdyby nasz żołnierz krzyknął.

Mój last

PostNapisane: 23 sty 2012, 00:09 

Antonio_@2 napisał(a):
Jak na moje, to powinni w nadchodzącym patchu w końcu dodać jedną rzecz, której nie ma, a bardzo by się przydała. Ta rzecz jest nawet w CoD. Głupio, że w BF3 tego nie ma.

A chodzi mi o czat głosowy na serwerach. Bo nie zawsze chce się pisać jakąś wiadomość. Dobrze byłoby móc krzyknąć przez mikrofon do wszystkich w drużynie "Pelotka na wzgórzach przed bazą wroga. Mogę liczyć na oznaczenie Soflamem tego gówna?". Bo pisać raczej tego nie napiszesz. Podczas pisania trza będzie odpalić flary, zawrócić, zrobić unik... A strzelec też będzie potrzebny czasem...

Albo inna sytuacja - widzisz swój czołg. Od tyłu podchodzi wrogi żołnierz z ładunkiem C4 podczas gdy czołg jest zajęty strzelaniem do pojazdu przed sobą. Wolelibyście powiedzieć "Panie czołgu, za tobą!" czy może napisać to na czacie?

Tak samo można mówić wszystko. Podać lokalizację wrogiego snajpera(samo spotowanie nie zawsze wystarczy); poinformować innych, że dany budynek jest czysty; powiedzieć kierowcy czołgu którym jedziesz, żeby się zatrzymał, bo miny ma przed sobą(nie zdążysz tego napisać na czacie, ale powiedzieć zawsze). Sytuacji, w których przydałby się czat głosowy jest wiele.

I cztery kanały - wszyscy, zespół, drużyna oraz wszyscy, którzy by usłyszeli, gdyby nasz żołnierz krzyknął.

Popieram, dodatkowo kanał dla camperów gdzie można by sobie było pogadać i wypić kawkę

PostNapisane: 23 sty 2012, 16:56 

Ta to byłoby przydatne a w razie troli krotka opcja "mute" na liście graczy,do tej pory nie rozumiem dlaczego tej opcji nie dodali od razu.

PostNapisane: 23 sty 2012, 17:26 
Zbanowany

wybaczcie mi głupie pytanie. nie ma głosowego chatu podczas gry??? wybaczcie ale nie gram z mikrofonem ...

PostNapisane: 23 sty 2012, 20:02 

giermen napisał(a):
Ta to byłoby przydatne a w razie troli krotka opcja "mute" na liście graczy,do tej pory nie rozumiem dlaczego tej opcji nie dodali od razu.

Tak jak i setki innych rzeczy, których nie dali "od razu".

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 253 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2