Antonio_@2 napisał(a):
Jak na moje, to powinni w nadchodzącym patchu w końcu dodać jedną rzecz, której nie ma, a bardzo by się przydała. Ta rzecz jest nawet w CoD. Głupio, że w BF3 tego nie ma.
A chodzi mi o czat głosowy na serwerach. Bo nie zawsze chce się pisać jakąś wiadomość. Dobrze byłoby móc krzyknąć przez mikrofon do wszystkich w drużynie "Pelotka na wzgórzach przed bazą wroga. Mogę liczyć na oznaczenie Soflamem tego gówna?". Bo pisać raczej tego nie napiszesz. Podczas pisania trza będzie odpalić flary, zawrócić, zrobić unik... A strzelec też będzie potrzebny czasem...
Albo inna sytuacja - widzisz swój czołg. Od tyłu podchodzi wrogi żołnierz z ładunkiem C4 podczas gdy czołg jest zajęty strzelaniem do pojazdu przed sobą. Wolelibyście powiedzieć "Panie czołgu, za tobą!" czy może napisać to na czacie?
Tak samo można mówić wszystko. Podać lokalizację wrogiego snajpera(samo spotowanie nie zawsze wystarczy); poinformować innych, że dany budynek jest czysty; powiedzieć kierowcy czołgu którym jedziesz, żeby się zatrzymał, bo miny ma przed sobą(nie zdążysz tego napisać na czacie, ale powiedzieć zawsze). Sytuacji, w których przydałby się czat głosowy jest wiele.
I cztery kanały - wszyscy, zespół, drużyna oraz wszyscy, którzy by usłyszeli, gdyby nasz żołnierz krzyknął.
Popieram, dodatkowo kanał dla camperów gdzie można by sobie było pogadać i wypić kawkę