Rodzos napisał(a):
ktos sobie poradzil moze z tym problem wyzucani z serverów na ktorych jest PB? czy dalej nic?
Odpowiedziałem
Sokar44 napisał(a):
Ok 2 miliony graczy poradziło sobie z tym problemem.
I taka była prawda. Taka cyfrę grających graczy pokazywał wtedy Battlelog.
MrM napisał(a):
Ton wyższości Pana "Sokar44" tylko mnie denerwuje? Co to w ogóle za teksty "Jakoś u 2 milionów użytkowników działa", "to nie wina DICE tylko wasza". Moja wina? Czy Pana Wolf'a? A jaki my mieliśmy wpływ na programowanie tej gry?
Battlefield 3 jest wrażliwy na aktywatory Windows, wchodzi w konflikt z crackami i jak każdy BF od czasów 1942 ma pełno błędów. Niestety , zdecydowana większość problemów graczy jest spowodowane :
- pirackim Windows bez aktualnych poprawek
- starymi sterownikami do karty graficznej
- słaba konfiguracją sprzętu (badziewny zasilacz, doskonały procek na badziewnej płycie itp)
- zasyfionym systemem i komputerem
Większość problemów, lecz niestety nie wszystkie, wynika z błędów userów. Codziennie dostaje po kilka pw jak się aktualizuje PB !! Nie twierdzę że gra jest idealna ale to że większość błędów jest winą userów.
Na przykład wielu problemów uniknęło by się aktualizując sterowniki do karty graficznej. Zrozumcie, ja jestem też tylko człowiekiem ale po kolejnym poście gdzie kolo kłamie w żywe oczy, że szukał rozwiązania ale nie znalazł choć solucja jest w przyklejonych wątkach, to mam gdzieś savoir vivre.
Nie podawanie konfiguracji też nam nie pomaga, nikt nam nie płaci za pomoc. Robimy to w wolnym czasie i tylko po to by pomóc, nie oczekując nic w zamian.
Doceńcie to, bo kiedyś może nas zabraknąć.