Sokar44 napisał(a):
chula
Nie wierze

Moderator a taki byk... no ladnie

oraz wracajac do tematu... jak ktos tam wczesniej wspomnial, g.. taka petycja da. Po pierwsze trzeba miec porzadnego kompa a po drugie dbac o niego!! i nie mam tu na mysli wycierania obudowy sciereczka...
Swojego skladalem troche ponad rok temu i odkad postawilem system pierwszy i jedyny raz jak narazie wszystko dziala bez problemow, z BF3 nie mam zadnych (nie liczac tych mniej lub bardziej istotnych ktore nie sa zalezne od konfigu kompa). Ale dbam o niego... (oraz od lat nie uzywam kart nvidii ani prockow amd! Jak dla mnie od lat niezmiennie ATI&Intel ftw!

)
Rozumiem ze nie kazdy musi sie znac na komputerach ale to nie znaczy ze trzeba wszystko zwalac na DICE...
95% problemow o ktorych czytam w dziale BF3 sa mi tak obce jak jowisz tudziez inna planeta

Podsumowujac: Jak dbasz, tak masz... ktos kiedys powiedzial

Oraz ucinajac komentarze ze pewnie wydalem majatek na kompa... (czesci kupowane w PL! - w Irl niemal niedostepna wiekszosc z nich na tamten czas... ale to historia na zupelnie inna okazje...

)
Płyta główna: Typ procesora:
QuadCore Intel Core i7-870, 3300 MHz (25 x 132)
Nazwa płyty głównej:
Gigabyte GA-P55-USB3 Mikroukład płyty głównej:
Intel Ibex Peak P55, Intel Lynnfield
Pamięć fizyczna:
Kingston HyperX 2x8 GB (DDR3-1600)
Dysk Twardy:
OCZ Vertex 2 SSD 3,5" 120GBEkran: Karta wideo:
ATI Radeon HD 6870 (1024 MB)
Monitor:
Samsung SyncMaster S27A350H (Digital) [27" LCD - 1920x1080]
Multimedia: Słuchawki:
Logitech G35 &
Technics RP-DJ1210 Karta dźwiękowa:
Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound CardUrządzenia wejściowe: Klawiatura:
Logitech G15 Mysz:
Logitech G9 Podkładka:
Steelseries Qck Obudowa:
Cooler Master HAF 912+ Zasilacz:
Tagan 680W + oczywiscie oryginalny Windows 7 64 Ultimate

Wszystko na High + 16xAF @1920x1080 = ~50(min) - 80+ FPS