Czesc,
Chcialbym odrazu powiedziec, ze wpadam tutaj niezmiernie rzadko z braku czasu, wiec sory, jezeli taki temat juz byl w dziale BF3
Ostatnio odblokowalem moja ulubiona bron ever.. czyli LA85A2, cudownie, ze zrobili ja w BF3.
Przy okazji odkrylem jak fajne i przyjemne jest strzelanie ogniem pojedynczym.
Mam do Was pytanie o co tym myslicie i czy w ogole praktykujecie takie strzelanierealne plusy w mojej grze
- o wiele wieksza skutecznosc ognia i procent trafienia (tutaj dowod:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 398140/pc/) oprocz SKS"a ktorego uzywalem jako snajperki, LA85 najwieksza accuracy bo na niej wlasnie zaczalem praktykowac singlefire, mam nadzieje ze bedzie dalej rosl
- wieksza mozliwosc trafienia head'a, na co po prostu trzeba sie uprzec, cwiczyc i praktykowac, nawet jak mam pewniaka proboje ustrzelic heada, w chaosie podobnie choc z tym gorzej, ale na pewno na dluzszy dystans wiecej head'ow lapie
- tryb jest skuteczny na normal, a w hc jest to po prostu miazga co mozna zdzialac
- auto przelaczam wlasciwie tylko jak na normal wchodze do pomieszczenia, choc i to nie zawsze
- dzieki single fire, nie szaleje tak i bez przeladowania udaje mi sie ubic wiecej kolezkow "w jednej scenie"

- co oczywiste i juz wspomnialem, czy to 5 czy 10 pocisk one nadal trafiaja w cielaka, a nie leca w powietrze, szczegolnie na dalszych dystansach
- nie wiem czy mam racje,ale takie strzelanie wydaje mi sie bardziej "realne"
korzysci te nie sa wymyslone na sile, tylko mam takie odczucia, dopiero zaczalem tak praktykowac wiec mysle ze mimowolna praktyka da jeszcze lepsze efekty, jak bede mial czas i ochote wrzuce jakies klipy z takiego strzelania w praktyce, wg mnie cwiczac da sie prawie rowno szybko strzelac jak na fullauto, tylko o wiele trafniej