sidh77 napisał(a):
Bez przesady, znowu to nie jest jakiś super wyczyn. Pierwsze levele lecą tak szybko że czasami wystarczy rzucić apteczkę i podnieść kogoś parę razy żeby zaliczyć awans, zwłaszcza na metrze. Zasadniczo od pułkownika zaczynają się schody (ale też nie jakieś specjalne).
Wracając do pytań to czasami dziwi mnie, że nie spróbujesz sam wypracować sobie jakiegoś ulubionego zestawu tylko pytasz co najlepsze. To że komuś się lepiej gra z tłumikiem to nie znaczy że tobie będzie leżał tłumik. Może bardziej do Twojego stylu gry by Ci się przydał laser. Dużo osób chwali sobie PKP PECHENEG, a mi on w ogóle nie pasuje, nie ogarniam go kompletnie i wolę moje ukochane M249. Gdybym we wszystkim słuchał to co inni sądzą to bym supportem chyba nie grał.
Dokladnie, BF3 jest duzy pod wzgledem wyboru broni i dodatkow do nich, kazdy gra jak mu sie podoba. To nie COD gdzie szuka sie perfekcyjnej klasy Famas czy jakas inna dobra bron, odpowiednie perki i lecimi na lowy. Eksperymentowac, przeciez mozna zmienic bron w kazdej chwili, zapomnijcie ze to COD gdzie tam zmiana broni jest po skonczeniu gry.
Druga sprawa niewazny jaki masz LVL liczy sie to co robisz na polu bitwy