Teraz jest 18 lip 2025, 00:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lut 2012, 22:51 

Ok, thx. A znacie może jakieś mapy CQ, CQL na której nie ma w ogóle żadnych maszyn latających a są czołgi? Jeśli tak to podajcie jeśli możecie ile na danej mapie jest pojazdów naziemnych.

Tylko wyobraź to sobie sobie"

PostNapisane: 24 lut 2012, 11:04 

@xNightCreed
Po pierwsze; najwięcej w pojazdów ogóle to jest na operation firestorm (operacja pustynna burza) w trybie conquest large (podbój wielki); tam jest tyle czołgów że każdy zainteresowany się załapie, a jak akurat wszystkie są zajęte to wystarczy poczekać kilka chwil w bazie.

Po drugie; na teheran higway w trybie conquest large jest najwięcej pojazdów naziemnych a nie ma latających (o ile mnie pamięć nie myli) każda ze stron ma czołg, transporter i samochód opancerzony. Podobnie jest na Karkand ale te małe jeepy to prawie nie pojazdy.

Po trzecie; za dużo sypiesz postów a za mało grasz. I tak powinieneś stopniowo poznawać wszystkie mapy. Jeśli chodzi o broń to też trzeba spróbować samemu. Mogę tylko powiedzieć że najbardziej popularne są M16A3, famas, AEK dla szturmowca.

PostNapisane: 24 lut 2012, 11:23 

Kolego UP. W 3 dni jak się nie mylę lub 4 nabiłem z 11lvl do 27lvl i myślę, że to nawet jak na początki nieźle.
A co do forum to podoba mi się tutaj i gdy nurtuje mnie jakieś pytanie zadaje je. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytanka ;)

PostNapisane: 24 lut 2012, 17:14 

xNightCreed napisał(a):
Kolego UP. W 3 dni jak się nie mylę lub 4 nabiłem z 11lvl do 27lvl i myślę, że to nawet jak na początki nieźle.
A co do forum to podoba mi się tutaj i gdy nurtuje mnie jakieś pytanie zadaje je. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytanka ;)

N0-life na metrze. Rzeczywiście jest się czym chwalić...

PostNapisane: 24 lut 2012, 17:43 

Mantax napisał(a):
xNightCreed napisał(a):

N0-life na metrze. Rzeczywiście jest się czym chwalić...

Ja pier... jak ja nie lubię takiego hejtowania innych. Kupił grę, to niech czerpie z niej jak najwięcej przyjemności. Jak lubi metro - niech gra na metrze. Ulubionym trybem kogoś jest team deathmatch, niech się bawi na tym trybie. Niech każdy znajdzie coś dla siebie i niech czerpie z tego przyjemność.

Firestorm to fajna mapa, jedna z przyjemniejszych. Polecam też wyspę Kharg(jedyny conquest large, gdzie są helikoptery zwiadowcze takie jak little bird albo Z11W).

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 24 lut 2012, 17:50 

Bez przesady, znowu to nie jest jakiś super wyczyn. Pierwsze levele lecą tak szybko że czasami wystarczy rzucić apteczkę i podnieść kogoś parę razy żeby zaliczyć awans, zwłaszcza na metrze. Zasadniczo od pułkownika zaczynają się schody (ale też nie jakieś specjalne).
Wracając do pytań to czasami dziwi mnie, że nie spróbujesz sam wypracować sobie jakiegoś ulubionego zestawu tylko pytasz co najlepsze. To że komuś się lepiej gra z tłumikiem to nie znaczy że tobie będzie leżał tłumik. Może bardziej do Twojego stylu gry by Ci się przydał laser. Dużo osób chwali sobie PKP PECHENEG, a mi on w ogóle nie pasuje, nie ogarniam go kompletnie i wolę moje ukochane M249. Gdybym we wszystkim słuchał to co inni sądzą to bym supportem chyba nie grał.

PostNapisane: 24 lut 2012, 20:41 

Od kilku godz. gram na Kanałach, TDM, 32 graczy, Snajperem i jak na razie taka gra podoba mi się najbardziej ale to oczywiście kwestia gustu ;)

PostNapisane: 24 lut 2012, 21:13 

xNightCreed napisał(a):
Od kilku godz. gram na Kanałach, TDM, 32 graczy, Snajperem i jak na razie taka gra podoba mi się najbardziej ale to oczywiście kwestia gustu ;)

Proponuję żebyś sobie założył konto na Twitterze. Będziesz mógł na bieżąco (także za pomocą telefonu komórkowego) informować wszystkich gdzie grasz, jaką klasą, ile masz punktów, z jakiej odległości strzeliłeś headshota, jakie wpadły Ci baretki i jaki był wynik rundy. Forum niekoniecznie służy do takich informacji.

PostNapisane: 25 lut 2012, 15:07 

sidh77 napisał(a):
Bez przesady, znowu to nie jest jakiś super wyczyn. Pierwsze levele lecą tak szybko że czasami wystarczy rzucić apteczkę i podnieść kogoś parę razy żeby zaliczyć awans, zwłaszcza na metrze. Zasadniczo od pułkownika zaczynają się schody (ale też nie jakieś specjalne).
Wracając do pytań to czasami dziwi mnie, że nie spróbujesz sam wypracować sobie jakiegoś ulubionego zestawu tylko pytasz co najlepsze. To że komuś się lepiej gra z tłumikiem to nie znaczy że tobie będzie leżał tłumik. Może bardziej do Twojego stylu gry by Ci się przydał laser. Dużo osób chwali sobie PKP PECHENEG, a mi on w ogóle nie pasuje, nie ogarniam go kompletnie i wolę moje ukochane M249. Gdybym we wszystkim słuchał to co inni sądzą to bym supportem chyba nie grał.

Dokladnie, BF3 jest duzy pod wzgledem wyboru broni i dodatkow do nich, kazdy gra jak mu sie podoba. To nie COD gdzie szuka sie perfekcyjnej klasy Famas czy jakas inna dobra bron, odpowiednie perki i lecimi na lowy. Eksperymentowac, przeciez mozna zmienic bron w kazdej chwili, zapomnijcie ze to COD gdzie tam zmiana broni jest po skonczeniu gry.

Druga sprawa niewazny jaki masz LVL liczy sie to co robisz na polu bitwy

PostNapisane: 25 lut 2012, 19:36 

O ile dokładnie w procentach tłumik na broni zmniejsza zadawane obrażenia?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 25 lut 2012, 20:11 

7%

PostNapisane: 25 lut 2012, 21:13 

Do R4, po R4 ma zmieniać tylko wartości gdzie DMG zaczyna spadać i gdzie osiąga wartość minimalną.

PostNapisane: 26 lut 2012, 10:38 

W zadaniu "Familiar Territory" jest coś takiego - Arm 10 MCOMs
Co to jest, o co w tym chodzi?

PostNapisane: 26 lut 2012, 10:43 

xNightCreed napisał(a):
W zadaniu "Familiar Territory" jest coś takiego - Arm 10 MCOMs
Co to jest, o co w tym chodzi?

Uzbroić 10 przekaźników na Rushu.

PostNapisane: 26 lut 2012, 11:23 

Ok, dzięki ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2